Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Christipel είπε:

@Mati @mavi σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας..με καθησυχάζουν.. δύσκολα αλλά θα περάσουν..

Να είναι καλά τα μωρουλια μας κ να έχουμε υγεία..απλά να εκτιμήσουμε τα "δεδομένα" όπως είναι υγεία κ τους ανθρώπους δίπλα μας

@Christipel πώς είσαι; Ο άντρας σου πώς πηγαίνει με τις θεραπείες; 

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η mavi είπε:

@Christipel πώς είσαι; Ο άντρας σου πώς πηγαίνει με τις θεραπείες; 

Δόξα τω θεώ κορίτσι μου κάθε μέρα κ καλύτερα..αρχές Ιουλίου θα τον έχουμε σπίτι και θα είμαστε επιτέλους οι τρεις μας. 😊

Η μικρή έχει κολικούς και μια φορά την ημέρα είναι πολύ ανήσυχη αλλά με συνηθίζει σιγά σιγά.. μόνο τη γιαγιά της θέλει να την κοιμίζει..σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε οκ..κ αγκαλίτσες κ φιλάκια κάνουμε😍

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Christipel είπε:

Δόξα τω θεώ κορίτσι μου κάθε μέρα κ καλύτερα..αρχές Ιουλίου θα τον έχουμε σπίτι και θα είμαστε επιτέλους οι τρεις μας. 😊

Η μικρή έχει κολικούς και μια φορά την ημέρα είναι πολύ ανήσυχη αλλά με συνηθίζει σιγά σιγά.. μόνο τη γιαγιά της θέλει να την κοιμίζει..σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε οκ..κ αγκαλίτσες κ φιλάκια κάνουμε😍

Άντε κοντεύουν οι ημέρες που θα είστε ξανά οι τρεις σας! Υπομονή κορίτσι μου και όλα θα φτιάξουν! Οι κολικοί είναι φυσιολογικοί, δεν είναι να σε αγχώνουν... Όσο για το ότι κοιμάται μόνο στη γιαγιά, θα αλλάξει και αυτό σιγά σιγά, όταν ηρεμήσετε! 

Καλή δύναμη! 😘

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
Μολις επιστρέψαμε απ’ τη γιατρο… Σε 2 ημερες φτάνουμε αισίως την ΠΗΤ μας και τη Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) 08:30 πρέπει να είμαστε στη κλινική! Ο μικρός μας 3700 δε θέλει να βγει και τελικά -εκτός απροόπτου- θα γεννήσουμε με πρόκληση! Δε το πιστεύω ότι έμειναν μόλις 3 μέρες και πως σύντομα θα τον κρατάω στα χέρια μου!!! 🥰💙🧿 Από τη μια ανυπομονώ από την άλλη ένα άγχος μικρό το έχω η αλήθεια είναι… Θα μου λείψουν τόσο πολύ όλα… η κοιλιτσα μου, οι κλωτσιές του, οι επισκέψεις μας στη γιατρό, οι υπέρηχοι… Όλα! 🥹
Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του και ένα ακόμη ομορφότερο ξεκινάει❤️…. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Alexandra92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
Μολις επιστρέψαμε απ’ τη γιατρο… Σε 2 ημερες φτάνουμε αισίως την ΠΗΤ μας και τη Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) 08:30 πρέπει να είμαστε στη κλινική! Ο μικρός μας 3700 δε θέλει να βγει και τελικά -εκτός απροόπτου- θα γεννήσουμε με πρόκληση! Δε το πιστεύω ότι έμειναν μόλις 3 μέρες και πως σύντομα θα τον κρατάω στα χέρια μου!!! 🥰💙🧿 Από τη μια ανυπομονώ από την άλλη ένα άγχος μικρό το έχω η αλήθεια είναι… Θα μου λείψουν τόσο πολύ όλα… η κοιλιτσα μου, οι κλωτσιές του, οι επισκέψεις μας στη γιατρό, οι υπέρηχοι… Όλα! 🥹
Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του και ένα ακόμη ομορφότερο ξεκινάει❤️…. 

Αχ κοριτσάκι λίγο σας έμεινε! Σε καταλαβαίνω για αυτό που λες, που από τη μια ανυπομονείς και από την άλλη θα σου λείψει όλο αυτό! Κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ!

Αλλά όταν δεις το "θαυματακι" σου και το πάρεις αγκαλιά... τότε αλλάζουν όλα! 😍🥰❣️

Προσπάθησε να περπατάς πολύ αυτές τις ημέρες (αν και έχει πολλή ζέστη) μήπως και βοηθήσει στο να εμπεδωθεί το μωρό και γεννήσεις πιο εύκολα! Και κάνε και καθίσματα!

Με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σας! Με ένα πόνο!

Δημοσίευση
στις On 10/6/2022 at 12:22 ΜΜ, ο/η Stacey89 είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μου ❣️❣️ τέλεια νέα! Εγώ μόλις γύρισα από καρδιοτοκογραφο είμαι 38+5. Έχω συσπάσεις αλλά 0 διαστολή, τελική έχω 19/6. Ο γιατρός λέει να μου βάλει μισό χάπι πρόκλησης σε πέντε μέρες κ ανησυχώ λίγο τζάμπα τόσο περπάτημα δε ξέρω, μας είπε κ επαφές κ δεν έχω όρεξη καθόλου.

Κοριτσι μου πως είσαι;; Όλα καλά; Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες…Γεννήσατε;;😍😍 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η mavi είπε:

Αχ κοριτσάκι λίγο σας έμεινε! Σε καταλαβαίνω για αυτό που λες, που από τη μια ανυπομονείς και από την άλλη θα σου λείψει όλο αυτό! Κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ!

Αλλά όταν δεις το "θαυματακι" σου και το πάρεις αγκαλιά... τότε αλλάζουν όλα! 😍🥰❣️

Προσπάθησε να περπατάς πολύ αυτές τις ημέρες (αν και έχει πολλή ζέστη) μήπως και βοηθήσει στο να εμπεδωθεί το μωρό και γεννήσεις πιο εύκολα! Και κάνε και καθίσματα!

Με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σας! Με ένα πόνο!

Λίγο έμεινε, πράγματι!!! 🥰🥰 Σήμερα μου έφυγε το τραχηλικό πώμα οπότε ποιος ξέρει, ίσως ο τοκετός να είναι πιο κοντά απ’ ότι πιστεύαμε! Από την άλλη αν δε συμβεί σύντομα, θα γίνει σίγουρα τη Δευτέρα!!!❤️❤️ Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές σου!!❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις On 25/6/2022 at 2:32 ΜΜ, ο/η Alexandra92 είπε:

Λίγο έμεινε, πράγματι!!! 🥰🥰 Σήμερα μου έφυγε το τραχηλικό πώμα οπότε ποιος ξέρει, ίσως ο τοκετός να είναι πιο κοντά απ’ ότι πιστεύαμε! Από την άλλη αν δε συμβεί σύντομα, θα γίνει σίγουρα τη Δευτέρα!!!❤️❤️ Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές σου!!❤️❤️ 

Κορίτσι μου τι κάνεις; Αφού έφυγε και το τραχηλικο πώμα θα πλησιάζει η ώρα...!

Περιμένουμε νέα σου! 😘

Έμεινε καμία άλλη από την ομαδα που δεν έχει γεννήσει ακόμα; 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα να μας ζήσουν τα μωράκια μας κ με το καλό όσες περιμένουν.εμεισ γεννησαμε στισ 14 του μήνα με καισαρική τελικά γιατί δεν ανέβαινε καθόλου η διαστολή μετά από δέκα ωρεσ είχε μείνει στασιμη.Γραφω μετά από μερεσ γιατί αντιπετωπισαμε ένα θεματακη με τη μικρή πάνω στη γέννα μείναμε λίγο παραπάνω μέσα αλλά ολα καλά δόξα το θεό κ ήμαστε στο σπίτι μασ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lina08 είπε:

Κορίτσια καλημέρα να μας ζήσουν τα μωράκια μας κ με το καλό όσες περιμένουν.εμεισ γεννησαμε στισ 14 του μήνα με καισαρική τελικά γιατί δεν ανέβαινε καθόλου η διαστολή μετά από δέκα ωρεσ είχε μείνει στασιμη.Γραφω μετά από μερεσ γιατί αντιπετωπισαμε ένα θεματακη με τη μικρή πάνω στη γέννα μείναμε λίγο παραπάνω μέσα αλλά ολα καλά δόξα το θεό κ ήμαστε στο σπίτι μασ.

Να σας ζήσει κι εσάς η μικρή σας! Γερή και ευτυχισμένη να είναι και να την χαίρεστε!

Τελικά το 90% από την ομάδα πρέπει να γεννησαμε με καισαρική τελικά... οι μισές μη προγραμματισμένη κιόλας...!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Lina08 είπε:

Να σας ζήσει να είναι γερή και καλότυχη η μικρούλα σας ♥️🥰

@Alexandra92 με το καλό καλή μου! Λίγες ώρες έμειναν οπότε ,🥰

Έμεινε καμία άλλη από την ομάδα ??

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Eva29 είπε:

Να σας ζήσει να είναι γερή και καλότυχη η μικρούλα σας ♥️🥰

@Alexandra92 με το καλό καλή μου! Λίγες ώρες έμειναν οπότε ,🥰

Έμεινε καμία άλλη από την ομάδα ??

Γεννησαμε κ εμείς Φυσιολογικά στις 19/6! Ξεκινήσαμε με πρόκληση κ μετά με έπιασαν δικοί μου πόνοι! Εύχομαι υγεία κ ευλογία σε όλες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Stacey89 είπε:

Γεννησαμε κ εμείς Φυσιολογικά στις 19/6! Ξεκινήσαμε με πρόκληση κ μετά με έπιασαν δικοί μου πόνοι! Εύχομαι υγεία κ ευλογία σε όλες 

Τι καλά!!! Να σας ζήσει! Καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι! 😘

Δημοσίευση
στις On 28/6/2022 at 11:30 ΜΜ, ο/η Stacey89 είπε:

Να σας ζήσει καλότυχο να είναι ♥️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου… μόλις βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω! Τελικά Κυριακή 26/06 μπήκαμε στη κλινική (ένα βράδυ πιο νωρίς από το προγραμματισμένο ραντεβού πρόκλησης) και γεννήσαμε Δευτέρα με καισαρική έναν κούκλο  3.130! Είχα ένα πολύ δύσκολο τοκετό, ξεκινήσαμε με πρόκληση, ο μικρός δε κατέβαινε σωστά, μπήκα για καισαρική με ραχιαία επισκληρίδειο και με το που ξεκίνησε το χειρουργείο με κοιμησαν με ολική νάρκωση γιατί αγχώθηκα παρα πολύ και δε μπόρεσα να το διαχειριστώ… Δεν είχα ιδέα πως θα τα νιώθω όλα αλλά χωρίς πόνο… Τέλος πάντων… Τέλος καλό όλα καλά! Προχθες επιστρέψαμε σπίτι μας και πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας🥰💙 Θα σας γράφω με ευκαιρία καθώς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας…. Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας!!!😍🧿🥰🥹

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Alexandra92 είπε:

Κορίτσια μου… μόλις βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω! Τελικά Κυριακή 26/06 μπήκαμε στη κλινική (ένα βράδυ πιο νωρίς από το προγραμματισμένο ραντεβού πρόκλησης) και γεννήσαμε Δευτέρα με καισαρική έναν κούκλο  3.130! Είχα ένα πολύ δύσκολο τοκετό, ξεκινήσαμε με πρόκληση, ο μικρός δε κατέβαινε σωστά, μπήκα για καισαρική με ραχιαία επισκληρίδειο και με το που ξεκίνησε το χειρουργείο με κοιμησαν με ολική νάρκωση γιατί αγχώθηκα παρα πολύ και δε μπόρεσα να το διαχειριστώ… Δεν είχα ιδέα πως θα τα νιώθω όλα αλλά χωρίς πόνο… Τέλος πάντων… Τέλος καλό όλα καλά! Προχθες επιστρέψαμε σπίτι μας και πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας🥰💙 Θα σας γράφω με ευκαιρία καθώς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας…. Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας!!!😍🧿🥰🥹

Να σας ζήσει το μωράκι σας! Καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!

Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ ζορίστηκα με την καισαρική, ίσως επειδή δεν ήμουν και "ψυχολογικά προρτοιμασμενη" για αυτό... κι εμένα δεν κατέβαινε σωστά...κτλ

Μόλις αντικρίσεις όμως το θαυματακι σου λες χαλάλι όλα! 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η mavi είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας! Καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι!

Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ ζορίστηκα με την καισαρική, ίσως επειδή δεν ήμουν και "ψυχολογικά προρτοιμασμενη" για αυτό... κι εμένα δεν κατέβαινε σωστά...κτλ

Μόλις αντικρίσεις όμως το θαυματακι σου λες χαλάλι όλα! 🥰🥰🥰🥰

Η αλήθεια είναι ότι όντως τα ξεχνάς όλα, εγώ ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα μετά τη γέννα όμως γιατί κόλλησα ουρολοίμωξης κ.ακομη δε μου έχει φύγει τελείως κ στεναχωριέμαι γιατί κάνω αποκλειστικό θηλασμό 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Stacey89 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι όντως τα ξεχνάς όλα, εγώ ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα μετά τη γέννα όμως γιατί κόλλησα ουρολοίμωξης κ.ακομη δε μου έχει φύγει τελείως κ στεναχωριέμαι γιατί κάνω αποκλειστικό θηλασμό 

Αχ ρε κορίτσι μου, περαστικά και γρήγορα σου εύχομαι... 

Που την κόλλησες την ουρολοιμωξη; στην κλινική;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η mavi είπε:

Αχ ρε κορίτσι μου, περαστικά και γρήγορα σου εύχομαι... 

Που την κόλλησες την ουρολοιμωξη; στην κλινική;

Ναι ναι στην κλινική.. ίσως από καθετήρα ίσως γιατί μερικές ώρες μετά τη γέννα μου ήρθε διάρροια που δεν κατάλαβα κ ευτυχώς φορούσα την πάνα βρακάκι... Είχα κ γενικά μια ευαισθησία.. πολύς πόνος..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...