Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπερματεγχύση επιτυχία

Recommended Posts

Καλησπερα! Κορίτσια 20/10 εκανα την πρωτη μου σπερματεγχύση. 4/11 θα κάνω Χοριακη να δουμε αν τελικά τα καταφέραμε. Δεν έχω όμως κανένα συμπτωμα. Ουτε στήθος ουτε κράμπες χαμηλά στη κοιλιά  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 28/10/2021 at 10:08 ΜΜ, ο/η Anny21 είπε:

Καλησπερα! Κορίτσια 20/10 εκανα την πρωτη μου σπερματεγχύση. 4/11 θα κάνω Χοριακη να δουμε αν τελικά τα καταφέραμε. Δεν έχω όμως κανένα συμπτωμα. Ουτε στήθος ουτε κράμπες χαμηλά στη κοιλιά  

τα καταφέρατε? εκανα κι εγω μια τον σεπτεμβρη αλλα δεν ηταν επιτυχημενη, οποτε τωρα θα κανω εξωσωματικη

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mary.Ger είπε:

τα καταφέρατε? εκανα κι εγω μια τον σεπτεμβρη αλλα δεν ηταν επιτυχημενη, οποτε τωρα θα κανω εξωσωματικη

Οχι, δυστυχώς αρνητική. Χθες πήρα τα αποτελέσματα. Κ δεν είχαμε θέμα στο σπέρμα. Εγώ έχω πολυκυστικες μόνο

στις On 28/10/2021 at 10:08 ΜΜ, ο/η Anny21 είπε:

καλησπέρα,έχω ήδη ενα κοριτσάκι από εξωσωματική.ευτυχώς τα καταφεραμε με την πρώτη.επιθυμώ μια νέα εγκυμοσύνη πάντα υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να τα καταφέρουμε φυσιολογικά,ωστόσο δε θα ήθελα πάλι να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικης. με τη σπερματεγχυση Ποια η διαφορά; Υπάρχουν ενέσεις; εσείς τι πρόβλημα είχατε αν επιρεπεται και ακολουθησατε Αυτή τη μέθοδο

στις πριν 5 ώρες, ο/η vasiliki 16 είπε:

καλησπέρα,έχω ήδη ενα κοριτσάκι από εξωσωματική.ευτυχώς τα καταφεραμε με την πρώτη.επιθυμώ μια νέα εγκυμοσύνη πάντα υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να τα καταφέρουμε φυσιολογικά,ωστόσο δε θα ήθελα πάλι να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικης. με τη σπερματεγχυση Ποια η διαφορά; Υπάρχουν ενέσεις; εσείς τι πρόβλημα είχατε αν επιρεπεται και ακολουθησατε Αυτή τη μέθοδο

Εγώ έχω πολυκυστικες. Μόνο. Ο άντρας μου έχει καλό σπέρμα. Εγώ πολυ καλη ΑΜΙ. Ναι κανεις μια ένεση για να σπάσουν τα ωαρια κ μόλις κανεις την ένεση αυτή μέσα σε 36 ώρες πρέπει να γίνει η σπερματεγχύση. 

στις On 8/11/2021 at 7:38 ΠΜ, ο/η Anny21 είπε:

Εγώ έχω πολυκυστικες. Μόνο. Ο άντρας μου έχει καλό σπέρμα. Εγώ πολυ καλη ΑΜΙ. Ναι κανεις μια ένεση για να σπάσουν τα ωαρια κ μόλις κανεις την ένεση αυτή μέσα σε 36 ώρες πρέπει να γίνει η σπερματεγχύση. 

ποναει σαν διαδικασια; ειχα κανει υστεροσαλπιγγογραφια κ ηταν οτι χειροτερο εχω κανει, κ εχω και αντοχη στο πονο υποτιθεται. το σκεφτομαι και εγω το δεκεμβρη να κανω μια προσπαθεια σπερματεγχυσης αλλα ο συζυγος μου δεν εχει και τοσο καλο σπερμα και πολυ φομαμαι οτι θα μπω τσαμπα στη διαδικασια και στα εξοδα. 

στις On 5/11/2021 at 3:10 ΜΜ, ο/η Mary.Ger είπε:

Για εξωσωματική μπες στο γκρουπ με την εξωσωματικη Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022 εκεί θα διαβάσεις πολλά κτλ κτλ. Είμαστε πολλές...

στις On 8/11/2021 at 2:01 ΠΜ, ο/η vasiliki 16 είπε:

Η σπερματέγχυση βοηθάει το σπέρμα, το οποίο το τροποποιούν λίγο, να περάσει  πιο γρήγορα τον τράχυλο, διότι εισάγεται με εναν καθετήρα. Δεν κάνεις διέγερση με ενέσεις, απλά σε παρακολουθεί ο γιατρός σου και κάνεις μια ένεση Ovitrelle 24-36 ώρες πριν για να απελευθερωθούν τα ωάρια. ΜΕρικές φορές χρησιμοποιήται και κλομιφένη. Εγώ έκανα 2 φορές και δεν πέτυχε. Δεν σημαίνει πως δεν θα πετύχει σε σενα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η bella_donna είπε:

ποναει σαν διαδικασια; ειχα κανει υστεροσαλπιγγογραφια κ ηταν οτι χειροτερο εχω κανει, κ εχω και αντοχη στο πονο υποτιθεται. το σκεφτομαι και εγω το δεκεμβρη να κανω μια προσπαθεια σπερματεγχυσης αλλα ο συζυγος μου δεν εχει και τοσο καλο σπερμα και πολυ φομαμαι οτι θα μπω τσαμπα στη διαδικασια και στα εξοδα. 

Δεν ποναει καθόλου. Εγω δεν κατάλαβα ούτε ποτε αρχίσαμε ουτε ποτε τελειώσαμε! Κάνε μια προσπάθεια. Ποτε δεν ξέρεις

στις On 8/11/2021 at 2:01 ΠΜ, ο/η vasiliki 16 είπε:

Vasiliki εμείς που έχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα, καλό σπέρμα κι εγώ όχι κάποιο άλλο θέμα πέραν του ότι είμαι 36 δεν καταφέραμε τίποτα με την σπερματεγχυση. Έτσι όπως το είδα και το συζήτησα και με τον γιατρό αν έχεις διάθεση να προσπαθήσεις με σπερματεγχυση 3-4 φορές κάτι μπορεί να γίνει αλλά με την μία δύσκολα γτ έχει ποσοστό 10-15% άρα θέλει επαναλήψεις. Θα μου πεις βέβαια είναι εντελώς ανώδυνη δεν παίρνεις σχεδόν καθόλου φάρμακα μόνο την ένεση που κάνεις 36 ώρες πριν και μετά την σπερματεγχυση σου δίνει προγεστερόνη σε χάπι για να ενισχύσει την εμφύτευση αν τυχόν έχει γονιμοποιηθεί το ωάριο. Εγώ προσωπικά δεν έχω τόσο υπομονή ούτε μπορώ να δίνω σχεδόν 500 κάθε μήνα και να απογοητεύομαι οπότε θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική. Έχω ωοληψια αύριο. 

Υπάρχει όμως και η σπερματεγχυση με πρόκληση ωοθηλακιορρηξιας. Παίρνεις δλδ ορμόνες σαν της εξωσωματικής για λίγες μέρες και σε πολύ μικρότερη ποσότητα και αντί να κάνεις ένα ωάριο ωριμάζουν 1-3 οπότε αυξάνονται έτσι λιγάκι οι πιθανότητες. Εγώ είχα πάρει φάρμακα από τον ΕΟΠΥΥ για σπερματεγχυση για πρόκληση οπότε τουλάχιστον γλιτώνεις το κόστος τον φαρμάκων και πληρώνεις μόνο το 500αρι γιατρό και κλινική. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mary.Ger είπε:

Vasiliki εμείς που έχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα, καλό σπέρμα κι εγώ όχι κάποιο άλλο θέμα πέραν του ότι είμαι 36 δεν καταφέραμε τίποτα με την σπερματεγχυση. Έτσι όπως το είδα και το συζήτησα και με τον γιατρό αν έχεις διάθεση να προσπαθήσεις με σπερματεγχυση 3-4 φορές κάτι μπορεί να γίνει αλλά με την μία δύσκολα γτ έχει ποσοστό 10-15% άρα θέλει επαναλήψεις. Θα μου πεις βέβαια είναι εντελώς ανώδυνη δεν παίρνεις σχεδόν καθόλου φάρμακα μόνο την ένεση που κάνεις 36 ώρες πριν και μετά την σπερματεγχυση σου δίνει προγεστερόνη σε χάπι για να ενισχύσει την εμφύτευση αν τυχόν έχει γονιμοποιηθεί το ωάριο. Εγώ προσωπικά δεν έχω τόσο υπομονή ούτε μπορώ να δίνω σχεδόν 500 κάθε μήνα και να απογοητεύομαι οπότε θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική. Έχω ωοληψια αύριο. 

Υπάρχει όμως και η σπερματεγχυση με πρόκληση ωοθηλακιορρηξιας. Παίρνεις δλδ ορμόνες σαν της εξωσωματικής για λίγες μέρες και σε πολύ μικρότερη ποσότητα και αντί να κάνεις ένα ωάριο ωριμάζουν 1-3 οπότε αυξάνονται έτσι λιγάκι οι πιθανότητες. Εγώ είχα πάρει φάρμακα από τον ΕΟΠΥΥ για σπερματεγχυση για πρόκληση οπότε τουλάχιστον γλιτώνεις το κόστος τον φαρμάκων και πληρώνεις μόνο το 500αρι γιατρό και κλινική. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,εγώ είμαι 27 και έτσι λόγω ηλικίας είχα συζητήσει με το γιατρό μου το ενδεχόμενο της σπερματέγχυσης πριν μπούμε στην εξωσωματική,ωστόσο μου είπε και ο ίδιος πως οι πιθανόητες ήταν μικρές ως ποσοστά και έτσι ακολούθησα την εξωσωματική με ενέσεις menopour και πέτυχε με την πρώτη,βάλαμε δύο βλαστοκύστες 5 ημερών αλλά προχώρησε η μία και έχω το κοριτσάκι μου ήδη 3 μηνών. Εμείς πληρώσαμε όλα τα φάρμακα κανονικά δεν πήγα με ΕΟΠΥΥ. Εσύ πότε θα ξεκινήσεις τη διαδικασία της εξωσωματικής;

στις πριν 3 ώρες, ο/η vasiliki 16 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,εγώ είμαι 27 και έτσι λόγω ηλικίας είχα συζητήσει με το γιατρό μου το ενδεχόμενο της σπερματέγχυσης πριν μπούμε στην εξωσωματική,ωστόσο μου είπε και ο ίδιος πως οι πιθανόητες ήταν μικρές ως ποσοστά και έτσι ακολούθησα την εξωσωματική με ενέσεις menopour και πέτυχε με την πρώτη,βάλαμε δύο βλαστοκύστες 5 ημερών αλλά προχώρησε η μία και έχω το κοριτσάκι μου ήδη 3 μηνών. Εμείς πληρώσαμε όλα τα φάρμακα κανονικά δεν πήγα με ΕΟΠΥΥ. Εσύ πότε θα ξεκινήσεις τη διαδικασία της εξωσωματικής;

Βασιλική εγώ έκανα τα χαρτιά μου στο εοππυ για σπερματεγχυση και μου δώσανε 2400 μονάδες gonal. Επειδή δεν ήθελα να κάνω άλλη σπερματεγχυση για τους λόγους που σου είπα, χρησιμοποίησα τα φάρμακα που είχα από τον εοππυ για εξωσωματική. Ξεκίνησα αυτό τον μήνα 2η μέρα περιόδου βραχύ πρωτόκολο με ανταγωνιστές και πήγε πάρα πολύ καλά η διέγερση. Μικρή δόση έκανα 200 gonal για 10 μερες και σήμερα το πρωί εγινε η ωοληψια. Πήρανε 20 ωάρια. Να δούμε πόσα θα προχωρήσουν!

Βασιλική εσύ είσαι μικρούλα κάνε και καμία σπερματεγχυση να δεις πως είναι. Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου και πανω απ' όλα φαίνεται ότι έχεις την δύναμη και τη διάθεση να προσπαθήσεις!

Καλησπέρα σε όλες! 

Έκανα κ εγώ την πρώτη μου σπερματεγχυση στις 29/10. Χθες ήταν να έρθει η καταραμένη περίοδος κ δεν ήρθε.. τώρα μόλις άρχισαν κάποια καφέ υγρά.. είχε κάποια άλλη ανάλογη εμπειρία η να μην χαρώ καν ?

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Katerinalef είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Έκανα κ εγώ την πρώτη μου σπερματεγχυση στις 29/10. Χθες ήταν να έρθει η καταραμένη περίοδος κ δεν ήρθε.. τώρα μόλις άρχισαν κάποια καφέ υγρά.. είχε κάποια άλλη ανάλογη εμπειρία η να μην χαρώ καν ?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinalef είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Κορίτσι μου σου ευχομαι να είσαι έγκυος! Εκανα κ εγώ την πρώτη μου σπερματεγχύση χωρίς επιτυχία όμως., κ εμένα μου ήρθε περίοδος μόλις σταματησα τα χάπια που μου είχαν δώσει προγεστρονη φυλλικο οξυ. Όποτε αυτά τα καφέ υγρά μπορεί να μην είναι η ακατανομαστη!  

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Katerinalef είπε:

Ξέχασα να σου πω ότι σταμάτησα τα χάπια αφου εκανα χοριακη κ είδα ότι ήταν αρνητική. 

Στενάχωρες καλημέρες....

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απαντησες..Σήμερα το πρωί με επισκέφθηκε η περίοδος.... Οπότε είμαστε μαζί σε αυτό !!! Κ εγώ ήμουν σε αγωγή στην αρχή του κύκλου με σερπαφαρ, μετά σικλακουρ και προγεστερόνη...η αποτυχία πονάει πολύ για μια ακόμη φορά ! Θα ξαναπροσπαθησεις εσύ ? 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerinalef είπε:

Στενάχωρες καλημέρες....

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απαντησες..Σήμερα το πρωί με επισκέφθηκε η περίοδος.... Οπότε είμαστε μαζί σε αυτό !!! Κ εγώ ήμουν σε αγωγή στην αρχή του κύκλου με σερπαφαρ, μετά σικλακουρ και προγεστερόνη...η αποτυχία πονάει πολύ για μια ακόμη φορά ! Θα ξαναπροσπαθησεις εσύ ? 

Σε καταλαβαίνω... Ναι θα προσπαθήσω πάλι. Αλλά όχι με σπερματεγχύση. Είπαμε με τον γιατρό μου να ξεκινήσω τα femara. Θα με δει στον υπέρηχο άυριο να δουμε ποσα ωαρια έκανα κ όταν είναι στο κατάλληλο μέγεθος θα κάνω την ένεση να σπάσουν κ θα έρθουμε σε επαφή τις μέρες ποθ θα μας πει. Με πόνεσε πολυ κ εμένα η αποτυχία της σπερματεγχύσης κ δεν θέλω να το περάσω ξανα. Το επόμενο βήμα αν δεν πετυχουν κ αυτές οι επαφές θα είναι η εξωσωματική. Αλλά πολυ αργότερα. Εσυ τι σκέφτεσαι να κάνεις? 

Είμαι στα χαμένα κυριολεκτικά... Παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια συστηματικά με τεστ ωορρηξίας, φάρμακα, ενέσεις για πρόκληση ωορρηξίας και όλα τα συναφή... Δεν ξέρω αντέχω ψυχολογικά πια.. τουλάχιστον νιώθω πιο ανάλαφρα που δεν είναι η μόνη! Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά έχω που τουλάχιστον με καταλαβαίνει κάποιος κ σε ευχαριστώ για αυτό !

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη γιατρό μου για αυτά τα femara.. για πες μου λεπτομέρειες...

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katerinalef είπε:

Είμαι στα χαμένα κυριολεκτικά... Παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια συστηματικά με τεστ ωορρηξίας, φάρμακα, ενέσεις για πρόκληση ωορρηξίας και όλα τα συναφή... Δεν ξέρω αντέχω ψυχολογικά πια.. τουλάχιστον νιώθω πιο ανάλαφρα που δεν είναι η μόνη! Δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά έχω που τουλάχιστον με καταλαβαίνει κάποιος κ σε ευχαριστώ για αυτό !

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη γιατρό μου για αυτά τα femara.. για πες μου λεπτομέρειες...

Κ εγω μια από τα ίδια είμαι. Κ εμεις δυο μισή χρόνια με αρκετούς άσχετους γιατρους αλλά ευτυχώς πέτυχα τον καλύτερο κ τωρα θέλω να πιστευω οτι θα  τα καταφέρουμε . Κ εσυ έτσι να σκέφτεσαι, η ψυχολογία μας είναι το πιο σημαντικό από όλα. Κ εγώ πρώτη φορά τα παίρνω κ ακόμα δεν έχω πάει στον γιατρό. Αυριο θα πάω να με δει στον υπέρηχο κ να μου πει λεπτομέρειες. Θα σου πω αυριο. Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε κ εγώ πέρασα δύσκολα όταν τελικά αδιάθετησα αλλά δεν βγάζει πουθενα η κακή διάθεση κ η ακόμα χειρότερη ψυχολογία. Όποτε προσπάθησε να το δεις αλλιώς, κ πιο θετικά κ θα έρθει κ για εμάς εκείνη η στιγμή που θα δουμε αυτές τις δυο ροζ γραμμουλες. 

Κι εγώ αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο μις κ είναι δεύτερη μέρα του κύκλου μου.. Εγώ απογοητεύομαι γιατί ξέρω ότι ήδη υπάρχει μια σχετική δυσκολία λόγω της πολύ χαμηλής ΑΜΗ. Είμαι 36 και το εργοστάσιο δεν δουλεύει όπως παλαιότερα! Σχετικά είναι όλα βέβαια ... Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε έστω θετικά... Αλλά η δυσκολία μεγάλη.. από την άλλη πλευρά βέβαια its ok not to be ok ! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinalef είπε:

Κι εγώ αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο μις κ είναι δεύτερη μέρα του κύκλου μου.. Εγώ απογοητεύομαι γιατί ξέρω ότι ήδη υπάρχει μια σχετική δυσκολία λόγω της πολύ χαμηλής ΑΜΗ. Είμαι 36 και το εργοστάσιο δεν δουλεύει όπως παλαιότερα! Σχετικά είναι όλα βέβαια ... Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε έστω θετικά... Αλλά η δυσκολία μεγάλη.. από την άλλη πλευρά βέβαια its ok not to be ok

Για εξωσωματική έχεις σκεφτεί? Ξέρω επίσης ότι η σπερματεγχύση θέλει επιμονή. Συνήθως με την πρώτη δυσκολα πετυχαίνεις εγκυμοσύνη. Κ σε έμενα η γιατρός μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε κ άλλες. Αλλά εγώ για την ώρα της είπα ότι δεν θέλω

Καλησπέρα κορίτσια μου. Διάβασα την συνομιλία σας. 

Τα femara είναι χάπια που τα παίρνεις από την 2 η ή 3 η μερα του κύκλου,ανάλογα τον γιατρό. σε βοηθούν να κάνεις ωάριο. Μετά το παρακολουθείς με τον γιατρό και όταν είναι έτοιμο κάνεις ένεση ovitrelle και στοχευμένες επαφες. Είναι σαν τα serpafar. 

Εγώ έχω κάνει δύο κύκλους με femara  δηλαδή δύο προσπάθειες , δύο μήνες. Αλλά δεν αντέδρασε καθόλου το σώμα μου. Ήμουν ανθεκτική. Δεν έκανα κανένα ωάριο 

Μετα συνεχίσαμε με 3 κύκλους serpafar και έκανα από ένα ωαριο κάθε φορά. Σε αυτά αντιδρούσα καλύτερα. Τώρα ετοιμάζομαι για την πρώτη σπερματεγχυση με serpafar αλλά μεγαλύτερη δόση , μήπως κάνω περισσότερα. 

Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα femara εμένα δεν με πιανουν σαν οργανισμό . Θα ήθελα να τα δώσω σε κάποια κοπελα που τα χρειάζεται μιας και είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή τους σε σχέση με τα serpafar που είναι φτηνά.. αυτά έχουν κάπου 36€ αν θυμαμαι.

Μου έχουν μείνει 10 χάπια femara. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται θα χαρώ να τα πάρει. ♥️♥️

στις πριν 4 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Διάβασα την συνομιλία σας. 

Τα femara είναι χάπια που τα παίρνεις από την 2 η ή 3 η μερα του κύκλου,ανάλογα τον γιατρό. σε βοηθούν να κάνεις ωάριο. Μετά το παρακολουθείς με τον γιατρό και όταν είναι έτοιμο κάνεις ένεση ovitrelle και στοχευμένες επαφες. Είναι σαν τα serpafar. 

Εγώ έχω κάνει δύο κύκλους με femara  δηλαδή δύο προσπάθειες , δύο μήνες. Αλλά δεν αντέδρασε καθόλου το σώμα μου. Ήμουν ανθεκτική. Δεν έκανα κανένα ωάριο 

Μετα συνεχίσαμε με 3 κύκλους serpafar και έκανα από ένα ωαριο κάθε φορά. Σε αυτά αντιδρούσα καλύτερα. Τώρα ετοιμάζομαι για την πρώτη σπερματεγχυση με serpafar αλλά μεγαλύτερη δόση , μήπως κάνω περισσότερα. 

Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα femara εμένα δεν με πιανουν σαν οργανισμό . Θα ήθελα να τα δώσω σε κάποια κοπελα που τα χρειάζεται μιας και είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή τους σε σχέση με τα serpafar που είναι φτηνά.. αυτά έχουν κάπου 36€ αν θυμαμαι.

Μου έχουν μείνει 10 χάπια femara. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται θα χαρώ να τα πάρει. ♥️♥️

@babyblue94μπράβο για την υπέροχη κίνηση σου. Ότι κι αν περισσεύει από τη μια κοπέλα σίγουρα θα είναι χρήσιμο για κάποια άλλη.

Να σε ρωτήσω κάτι .. γιατί έπαιρνες χάπια από την αρχή του κύκλου? Δεν μεγαλώνε κάποιο ωάριο από μόνο του?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...