Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακη και τεστ...

Angelaki91

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα! Μετά από δύο αποτυχίες προσπαθούμε με τον άντρα μου κανένα εξάμηνο για μωράκι! Είμαι 2-3 μέρες πριν την περίοδο και έκανα αυτά τα τεστακια και μου βγήκαν θετικά απ ότι βλέπω! Πήγα το πρωί για χοριακη και μου βγήκε 1.25 :( μήπως μπορεί να με βοηθήσει καποια; ξέρω ότι είναι πιο έμπιστη η χοριακη και ο γιατρός μου από εκείνη κρίνει αλλά γιατί αυτά τα θετικά τεστ; :(

16353291237741502604053486462834.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Μετά από δύο αποτυχίες προσπαθούμε με τον άντρα μου κανένα εξάμηνο για μωράκι! Είμαι 2-3 μέρες πριν την περίοδο και έκανα αυτά τα τεστακια και μου βγήκαν θετικά απ ότι βλέπω! Πήγα το πρωί για χοριακη και μου βγήκε 1.25 :( μήπως μπορεί να με βοηθήσει καποια; ξέρω ότι είναι πιο έμπιστη η χοριακη και ο γιατρός μου από εκείνη κρίνει αλλά γιατί αυτά τα θετικά τεστ; :(

Οι τιμές της Β χοριακής αυξάνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης. Το εύρος που κυμαίνονται ανάλογα με την εβδομάδα κύησης είναι αρκετά μεγάλο. Ανάλογα με τις εβδομάδες που έχουν περάσει από την τελευταία περίοδο (εβδομάδες κύησης) είναι:

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Το τεστ σου βγάζει 1-2 εβδομάδες, μήπως να ξαναπάς για χοριακη την άλλη εβδομάδα; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaioan είπε:

Το τεστ σου βγάζει 1-2 εβδομάδες, μήπως να ξαναπάς για χοριακη την άλλη εβδομάδα; 

Καλησπέρα!! Ναι να πάω αλλά δεν έπρεπε να δείξει πάνω από 5 σήμερα;;; :(

στις Just now, ο/η Angelaki91 είπε:

Καλησπέρα!! Ναι να πάω αλλά δεν έπρεπε να δείξει πάνω από 5 σήμερα;;; :(

Χωρίς να είμαι γιατρός, από όσο καταλαβαίνω πάνω από 5 είναι από 3 εβδομάδες +++ εάν εσύ είσαι 1-2 εβδομάδες μάλλον είναι νωρίς. 

Χωρίς να είμαι γιατρός, από όσο καταλαβαίνω πάνω από 5 είναι από 3 εβδομάδες +++ εάν εσύ είσαι 1-2 εβδομάδες μάλλον είναι νωρίς. 

Αχχχ μακάρι!!!!!!

Αχ ναι έχεις δίκιο μετράει εβδομάδες από την τελευταία περίοδο όχι από την πιθανή σύλληψη το άρθρο που σου παρέθεσα. Ωστόσο επιμένω να επαναλάβεις τη χοριακη. Μάλλον είσαι κοντά χρονικα στη σύλληψη. 

στις Just now, ο/η evaioan είπε:

Αχ ναι έχεις δίκιο μετράει εβδομάδες από την τελευταία περίοδο όχι από την πιθανή σύλληψη το άρθρο που σου παρέθεσα. Ωστόσο επιμένω να επαναλάβεις τη χοριακη. Μάλλον είσαι κοντά χρονικα στη σύλληψη. 

Βασικά το έχω ξαναδιαβάσει κάπου ο γιατρός θεωρεί πρώτη εβδομάδα την εβδομάδα μετά την τελευταία περίοδο αλλά όλες καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι έτσι. Πρέπει να έρθουν οι γόνιμες, να έρθετε σε επαφή, να εμφυτευτει το γονιμοποιημενο ωάριο κλπ. 

Το 1-2 στο τεστ δείχνει βδομαδες από την σύλληψη. Όχι εγκυμοσυνης. Έκανα το ιδιο την προηγούμενη Πέμπτη(πριν την αναμενόμενη περίοδο κ εγώ). Πήγα Παρασκευή για χοριακη και με έδειξε 12,3. Μου φανηκε πολύ χαμηλό.πήγα σε άλλο εργαστήριο 4 ωρες μετά και με έδειξε 55,91. Δευτέρα πήγα πάλι στο δευτερο εργαστήριο και με έδειξε 187. Δεν ξέρω Γιατί είχε τετοια απόκλιση το πρώτο απ το δευτερο εργαστήριο. Το πρώτο μικροβιολογικό μάλλον έχει παλια αντιδραστήρια. Θα σου πρότεινα να πας και καπου άλλου να κανεις χοριακη. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε νέα σου 🥰

στις πριν 12 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Το 1-2 στο τεστ δείχνει βδομαδες από την σύλληψη. Όχι εγκυμοσυνης. Έκανα το ιδιο την προηγούμενη Πέμπτη(πριν την αναμενόμενη περίοδο κ εγώ). Πήγα Παρασκευή για χοριακη και με έδειξε 12,3. Μου φανηκε πολύ χαμηλό.πήγα σε άλλο εργαστήριο 4 ωρες μετά και με έδειξε 55,91. Δευτέρα πήγα πάλι στο δευτερο εργαστήριο και με έδειξε 187. Δεν ξέρω Γιατί είχε τετοια απόκλιση το πρώτο απ το δευτερο εργαστήριο. Το πρώτο μικροβιολογικό μάλλον έχει παλια αντιδραστήρα. Θα σου πρότεινα να πας και καπου άλλου να κανεις χοριακη. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε νέα σου 🥰

Καλησπέρα κορίτσι μου! Ευχαριστώ για την απάντηση...σκέφτομαι να πάω από Δευτέρα...να αφήσω να περάσουν λίγο οι μέρες γιατί απογοητεύομαι:( λέω δεν μπορεί να έχω τέτοια τεστ και 1,25 χοριακη...δεν ξέρω!!! με το καλό το μωράκι σου! ❤

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Ευχαριστώ για την απάντηση...σκέφτομαι να πάω από Δευτέρα...να αφήσω να περάσουν λίγο οι μέρες γιατί απογοητεύομαι:( λέω δεν μπορεί να έχω τέτοια τεστ και 1,25 χοριακη...δεν ξέρω!!! με το καλό το μωράκι σου! ❤

Αν αντέχεις, Φυσικα να πας Δευτέρα. Εγώ ημουν από εξωσωματική κ η αλήθεια είναι ότι ημουν λιγο ανυπόμονη. Αν είναι να στενοχωριεσαι κ να αγχωνεσαι καλύτερα να πας και σε άλλο εργαστήριο. Σου εύχομαι ότι καλύτερο 🙏🙏🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Αν αντέχεις, Φυσικα να πας Δευτέρα. Εγώ ημουν από εξωσωματική κ η αλήθεια είναι ότι ημουν λιγο ανυπόμονη. Αν είναι να στενοχωριεσαι κ να αγχωνεσαι καλύτερα να πας και σε άλλο εργαστήριο. Σου εύχομαι ότι καλύτερο 🙏🙏🙏

Αχχχχχ κ εγώ ανυπομονη είμαι φουλ!!!! Να είσαι καλά κ ανταποδίδω!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Νομίζω ότι σου έχουν βγάλει λάθος τιμή στο εργαστήριο δεν γίνεται τα τεστ να είναι θετικά και η χοριακή αρνητική.... Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης της περιόδου και να ξανακάνεις χοριακή σε κάποιο άλλο εργαστήριο προφανώς

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Νομίζω ότι σου έχουν βγάλει λάθος τιμή στο εργαστήριο δεν γίνεται τα τεστ να είναι θετικά και η χοριακή αρνητική.... Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης της περιόδου και να ξανακάνεις χοριακή σε κάποιο άλλο εργαστήριο προφανώς

Καλησπέρα!!! Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω να περιμένω και να ξανακάνω αλλού...τόσο λάθος να είναι τα τεστ; δεν το έχω ξανακούσει...:( 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Καλησπέρα!!! Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω να περιμένω και να ξανακάνω αλλού...τόσο λάθος να είναι τα τεστ; δεν το έχω ξανακούσει...:( 

Τα τεστ που έκανες είναι πολύ αξιόπιστα και δεν γίνεται να έχουν κάνει και τα δύο λάθος Το πιθανότερο είναι ότι έχει κάνει λάθος στο εργαστήριο για αυτό σου λέω επανέλαβε κάπου αλλού

Τα τεστ αυτά έχουν ευαισθησία 25 μονάδες.. Σε τι απόσταση έκανες την χοριακη;; Εγω θα έπαιρνα στο εργαστήριο και θα ρωτούσα αν υπάρχει ενδεχόμενο λάθους γιατί τα τεστ βγαινουν θετικά. Αυτοί κρατάνε το αίμα και μπορούν να κάνουν επανάληψη... 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Τα τεστ αυτά έχουν ευαισθησία 25 μονάδες.. Σε τι απόσταση έκανες την χοριακη;; Εγω θα έπαιρνα στο εργαστήριο και θα ρωτούσα αν υπάρχει ενδεχόμενο λάθους γιατί τα τεστ βγαινουν θετικά. Αυτοί κρατάνε το αίμα και μπορούν να κάνουν επανάληψη... 

Την επόμενη έκανα την χοριακη μετά τα τεστ...

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Αυτά είναι σήμερα το πρωί...θα πάω για δεύτερη χοριακη σε άλλο μικροβιολογικο μου φαίνεται...

20211029_125302.jpg

Είναι θετικότατα εννοείται να πας σε άλλο μικροβιολογικό…περιμένουμε τα νέα σου 🙂🙂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Είναι θετικότατα εννοείται να πας σε άλλο μικροβιολογικό…περιμένουμε τα νέα σου 🙂🙂

Πήγα κορίτσι μου!!!! Περιμένω...και εγώ έτσι λέω δεν μπορεί...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

Πήγα κορίτσι μου!!!! Περιμένω...και εγώ έτσι λέω δεν μπορεί...

Αχ κοριτσι μουυυυυ!!!!! Ειναι πιο θετικα πεθαινεις!!!!!😁😁😁

Εννοειται περιμενουμε τιμη χοριακης!!!💌💕💕💕

Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ μ ενα γερο μωρακι στην αγκαλια!!!🙏🙏🌹❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αχ κοριτσι μουυυυυ!!!!! Ειναι πιο θετικα πεθαινεις!!!!!😁😁😁

Εννοειται περιμενουμε τιμη χοριακης!!!💌💕💕💕

Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ μ ενα γερο μωρακι στην αγκαλια!!!🙏🙏🌹❤️

Αχχχχ κορίτσι μου μετά από βιοχημικη κ παλινδρομη πέρυσι δεν ξέρεις πόσο το περιμένω!!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του να πάνε όλα καλά μόνο αυτό! ❤ περιμένω πως και πως την χοριακη!!! Να είσαι καλά!

Κορίτσια γενικά έχω κύκλο 28-31 πλέον και 28η ημέρα θα ήταν αύριο...η χοριακη βγηκε 101,22 ελπίζω να είναι καλή!!!!!!!! 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια γενικά έχω κύκλο 28-31 πλέον και 28η ημέρα θα ήταν αύριο...η χοριακη βγηκε 101,22 ελπίζω να είναι καλή!!!!!!!! 

Τελειαααα μπράβο συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνης σου!! Μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι γερό μωράκι 🥰🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

Αααααα!!!!!! Τελειαααααα!!!!! Μπραβο κοριτσι μουυυυ!!!!! Ευχομαι μετα τις ατυχιες π ειχατε ν πανε ολα τελεια μ την εγκυμοσυνη σου!!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕💕💕💕

Να μας γραφεις τα νεα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...