Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!σρις 15 του μηνα ειναι να παω για υπερηχο.ομως τωρα το βραδυ ειδα λιγες σταγονες ροζ στο σερβιετακι

Μιλησα με τον γιατρο μου κ μου πε οτι μπορει να ειναι απο την εμφυτευση του εμβρυου ή απο το φαρμακο σαλοσπιρ...και να μην αγχωνομαι απλα θα το παρακολουθησουμε.μπορει να ισχυει κατι τετοιο  ή απλα ηθελε να με καθυσηχασει!εχει συμβει σε καμια?????,

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Star1978 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!σρις 15 του μηνα ειναι να παω για υπερηχο.ομως τωρα το βραδυ ειδα λιγες σταγονες ροζ στο σερβιετακι

Μιλησα με τον γιατρο μου κ μου πε οτι μπορει να ειναι απο την εμφυτευση του εμβρυου ή απο το φαρμακο σαλοσπιρ...και να μην αγχωνομαι απλα θα το παρακολουθησουμε.μπορει να ισχυει κατι τετοιο  ή απλα ηθελε να με καθυσηχασει!εχει συμβει σε καμια?????,

Καλησπερα κοριτσι μου!!! Στις 7 περιπου εβδομαδες ειχα ελαχιστο ροζακι ! Δεν ηταν κατι ανησυχητικο το συγκεκριμενο,πηρα utrogestan και απλα εριξα πολυ τους ρυθμους! 

Με το καλο ευχομαι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου!!! Στις 7 περιπου εβδομαδες ειχα ελαχιστο ροζακι ! Δεν ηταν κατι ανησυχητικο το συγκεκριμενο,πηρα utrogestan και απλα εριξα πολυ τους ρυθμους! 

Με το καλο ευχομαι!!!

ευχαριστώ απλα αγχωθηκα! παιρνω utrogestan k vasclar k πρι 3 μερες μου εδωσαν κ  prolutex ...μόνο εχθες ειδα σταγονες ποζ ,σημερα τιποτα!μεχρι να το παρω αγκαλια θα ανησυχω!💗😊

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Star1978 είπε:

ευχαριστώ απλα αγχωθηκα! παιρνω utrogestan k vasclar k πρι 3 μερες μου εδωσαν κ  prolutex ...μόνο εχθες ειδα σταγονες ποζ ,σημερα τιποτα!μεχρι να το παρω αγκαλια θα ανησυχω!💗😊

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και ναην αγχώνεσαι μέχρι να πας στον γιατρό. Όσο ξαπλώνεις τόσο ηρεμεί η μήτρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Stardust_83 είπε:

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και ναην αγχώνεσαι μέχρι να πας στον γιατρό. Όσο ξαπλώνεις τόσο ηρεμεί η μήτρα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

ευχαριστω να εισαι καλα!ευχομαι τα καλυτερα κ σε εσενα!ευχαριστω για τις συμβουλες!αυτο εκανα σημερα,υπνο  ξαπλα και ταινιες!😉☺️🧡

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Star1978 είπε:

Μεγαλη κουβεντα ειναι αυτη!Ειναι γεγονος οτι απο τη μερα που το μαθαινεις μεχρι να πεθανεις δεν σταματας να ανησυχεις για τα παντα!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sofia86 είπε:

Μεγαλη κουβεντα ειναι αυτη!Ειναι γεγονος οτι απο τη μερα που το μαθαινεις μεχρι να πεθανεις δεν σταματας να ανησυχεις για τα παντα!🥰

☺️🤔😜🤗🧡

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...