Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γεινω μαμά

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου είμαι κενουι ργια εδώ.Ειθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει .βρεισκωμε στην 15 μέρα του κύκλου μου .έχω κάνει σαλπυγγογραφια μετά από τρις μέρες έχω έμα στο σκουπεισμα πριξειμο ζαλάδες αδιαθεσία και ζεστενομε πολύ και λίγα νευρακια .Λετε να είμαι έγγυος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.  Μίλησε με τον γυναικολογο σου γιατί μπορεί να είναι το οτιδήποτε.  

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δεν ξεκινάνε τόσο νωρίς, τυπικά η σύλληψη γίνεται κατά την ωορρηξια  η οποία συμβαίνει κάπου στο μεσο του κυκλου σου  (πχ σε κύκλο 28 ημερών υποτίθεται πως συμβαίνει την 14 η μέρα ). Για να γίνει αντιληπτη όμως η εγκυμοσυνη θα πρέπει να γίνει η εμφυτευση στη μήτρα η οποία γίνεται γύρω στις 10 μέρες μετά από εκείνη την ημέρα.  

• 4 weeks later...
στις On 6/10/2021 at 6:52 ΜΜ, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα.  Μίλησε με τον γυναικολογο σου γιατί μπορεί να είναι το οτιδήποτε.  

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δεν ξεκινάνε τόσο νωρίς, τυπικά η σύλληψη γίνεται κατά την ωορρηξια  η οποία συμβαίνει κάπου στο μεσο του κυκλου σου  (πχ σε κύκλο 28 ημερών υποτίθεται πως συμβαίνει την 14 η μέρα ). Για να γίνει αντιληπτη όμως η εγκυμοσυνη θα πρέπει να γίνει η εμφυτευση στη μήτρα η οποία γίνεται γύρω στις 10 μέρες μετά από εκείνη την ημέρα.  

Σε ευχαριστώ πειγα στον γυναικολόγο μου τελικά που έκανα την σαλπυγγογραφια ο αχτινολογος με τραυματίσε 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...