Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Λίγες μέρες μετά από κάθε αποβολή και αποξεση που έκανα έπρεπε να πάω σε βαπτίσεις. Δεν ήθελα αλλά ήταν συγγενείς του συζύγου. Στη μια συγκινήθηκα πολύ όταν είδα το μωράκι και στην άλλη δεν μπήκα μέσα καν έκατσα έξω. Δυστυχώς τα φέρνει έτσι που σε φέρνει αντιμέτωπη ξανά με το τραύμα σου.  Βλέποντας κι εγώ όλα αυτά τα posts στα social παρ'οτι έγκυος από τη μια χαιρομουν από την άλλη ήμουν σκεπτική. Μέχρι να κρατήσουμε αγκαλιά το μωρό μας νομίζω τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα και είναι απόλυτα λογικό. Ας τους δώσουμε χώρο να υπάρχουν όπως είναι. 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!!  Καλα είμαστε κ εμείς,  σχεδόν 5 μηνων 🥰 απίστευτο μου φαίνεται... !!!  Εμείς 6.700 πλέον σε κιλακια κ είμαστε πολύ καλά θεωρώ 😁 κάναμε κ εμείς μια κουβέντα για στερεές,  αλλά από τον 6ο και μετά. Ο ύπνος μας καλά πάει,  σερί πάμε το βράδυ κ υπνακια μέσα στην ημέρα. Έχω θέμα μόνο με το δάγκωμα κορίτσια στο θηλασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω,  με έχει σακατεψει 
    • Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Εγώ θα πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... σε νιώθω σε κάθε λέξη που έχεις γράψει. Εγώ εχθές έπρεπε να παρευρεθώ στη βάπτιση της κολλητής μου.. δεν θα πω ψέματα.. όταν ο παππάς άρχισε να ψέλνει το "Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε" με πήραν τα κλάματα.. και μετά όταν έλεγε ευχές και λόγο της ημέρας.. για όλες τις μανούλες και το όποια γίνεται μανούλα ανεβαίνει πιο εύκολα τα σκαλοπάτια του Παραδείσου. Πήγα σπίτι και όλη την υπόλοιπη ημέρα ήμουν θλιμένη, γιατί σκετόμουν εμένα, και ότι κι εγώ αν όλα πήγαιναν καλά θα είχα τώρα το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου. Η φάση ήταν ότι και η κουμπάρα, η νονά του μωρού ήταν έγκυος.. ειρωνεία;;;
    • Καλημέρα κορίτσια. @Sotiria_94 εγώ 3 μέρες δεν είχα σχεδόν καθόλου αίμα κααίτωρα το πρωί που σηκώθηκα ειχα πάλι,είναι φυσιολογικό γιατί κάνει συσπασεις η μήτρα με τον θηλασμό.  Μιλα ομως και με τιν γιατρο σου. Τα λοχεια κρατανε πολλες μερες. Στον γιο μου ειχα 38 μερες καθε μερα. 
    • Θα του στειλω τωρα το πρωι οπωσδηποτε. Απο την ωρα π το ειδα ουτε τον μπεμπη δεν σηκωσα μονο γαλα εφτιαξα μην κανω χειροτερη ζημια και θα σας πω. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...