Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες .. να κάνω μια ερώτηση .. έχω ένα μωράκι 5 ημερών αλλά θηλάζει για περίπου 10 λεπτά και λίγες φορές την ημέρα .. σας έχει συμβεί αυτό ; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες η αν έχετε παρόμοιο θέμα .. ευχαριστώ !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Antonela είπε:

Γεια σας μανούλες .. να κάνω μια ερώτηση .. έχω ένα μωράκι 5 ημερών αλλά θηλάζει για περίπου 10 λεπτά και λίγες φορές την ημέρα .. σας έχει συμβεί αυτό ; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες η αν έχετε παρόμοιο θέμα .. ευχαριστώ !!! 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Έτσι ήταν κ εμένα τον πρώτο καιρό ο μεγάλος μου κ ανησυχούσα... τελικά έγινε ένας στρουμπουλούλης αφράτος αφράτος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ήθελε η γιατρός να έχω προχωρήσει λίγο στις βδομάδες, να είμαι προς την 22η εβδομάδα.  Λογικά θα σου δώσει σίδηρο, εκτός και αν έχεις ήδη ξεκινήσει. Εμένα μου είπε να πάω σε καρδιολόγο, γιατί από την προηγούμενη φορά τους είχα πει ότι ανεβάζω παλμούς χωρίς να κάνω έντονη δραστηριότητα. Τώρα δεν την έχω αυτή την ενόχληση, αλλά μου είπε η μαία μου να πάω να κάνω ένα τσεκ για σιγουριά.  Όλα καλά θα είναι αύριο! Έφυγε το παλιοσύννεφο!!
    • Καλησπέρα! Μήπως έχεις βιβλιογραφική πηγή για το ποσοστό που αναφέρεις;
    • Ααα ωραία.! Είδες που τα νέα  είναι καλά! Γιατί δεν έκανες όμως τη β' επιπέδου; Υπήρχε κάποιο θέμα με το γιατρό; Εμείς αύριο το πρωί στις 9 είναι να πάμε και θα μας πάρει το ραντεβού γύρω στη 1 με 1,5 ώρα είπε η γιατρός. Σήμερα έκανα και τις αιματολογικές.. καλές θεωρώ σε γενικές γραμμές, αν και με την αιμορραγία που είχα έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης μου. Έιχα 42,5 πριν την αιμορραγία και τώρα ένα μήνα μετά 37,5.. Έιμαι ακριβώς στα όρια. Ελπίζω αύριο να δούμε κι εμείς με το καλό το κορτσούδι μας και όλα να είναι καλά! Να έχει επανέλθει και η μήτρα στα φυσιολογικά της.!
    • Κορίτσι μου εγώ είμαι 34, αυχενική,  β' επιπέδου, doppler, όλα σούπερ κοντεύω να γεννησω και ακόμα δεν έχω πειστεί ότι όλα είναι καλά 😅 έχω ιστορικό αποβολών αλλά δεν μου είπε κανείς κάνε λόγω του ιστορικού σου. Αφού στους μεγάλους υπερήχους όλα καλά. Μου είπαν αν εσύ θέλεις για έξτρα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, από τη στιγμή που δεν υπήρχε υποψία για κάτι. Αλλά με τρώει αν είναι όντως όλα καλά, ειδικά τώρα που πλησιάζω προς το τέλος. Και μια φίλη μου είπε και να γεννηθεί πάλι δεν θα ηρεμήσεις και θα σκέφτεσαι αν όλα είναι καλά. Και το πιστεύω επειδή έτσι είμαι και επειδή πέρασα πολλά κύματα μέχρι να έρθει ένα υγιές μωρό. Στη β επιπέδου ειδικά φαίνονται με περισσότερη λεπτομέρεια από ότι στην αυχενική οπότε θα έχεις και πιο ξεκάθαρη εικόνα και το βλέπεις αν θες κάτι έξτρα. 
    • Χαχαχα σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Πηρα το τεστ δευτερα πρωι το εκανα Τρίτη πρωι με μιση καρδια..εύχομαι κορίτσι μου ολα καλα ολα καλα να πανε 🩷🩵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...