Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι 8 εβδομάδων και 2 ημερών και σήμερα πήγα για υπέρηχο. Ο γιατρός δεν το άκουσε με την πρώτη που άνοιξε τον ήχο. Μου είπε να πιέσω λίγο τη μήτρα και το ακούσαμε τελικά. Μου είπε ότι τυχαίνει πως θα το πιάσει κάθε φορά ο υπέρηχος και σε τι στάση είναι. Μου είπε να μην ανησυχώ αφού το ακούσαμε αλλά εγώ βέβαια πως να μην αγχώνομαι; Έχει συμβεί σε καμία; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Roula 92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι 8 εβδομάδων και 2 ημερών και σήμερα πήγα για υπέρηχο. Ο γιατρός δεν το άκουσε με την πρώτη που άνοιξε τον ήχο. Μου είπε να πιέσω λίγο τη μήτρα και το ακούσαμε τελικά. Μου είπε ότι τυχαίνει πως θα το πιάσει κάθε φορά ο υπέρηχος και σε τι στάση είναι. Μου είπε να μην ανησυχώ αφού το ακούσαμε αλλά εγώ βέβαια πως να μην αγχώνομαι; Έχει συμβεί σε καμία; 

Καλησπέρα κοπέλα μου και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Ένα θα σου πω. Είχα κανει κολπικό υπερηχο στις 7 εβδομάδες περίπου και δεν ακουγόταν τίποτα (αν θυμαμαι καλά δεν το έβλεπε κιολας) και καπάκι μου έκανε υπέρηχο στην κοιλιά και το ακούσαμε. Οι γυναικολόγοι δεν έχουν και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα για αυτό συμβαίνει αυτό. Αφού το ακούσατε, όλα καλά! Μην αγχώνεσαι άδικα και φρόντισε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

Δημοσίευση

Εμένα δε μου έχει τύχει, αλλά θα συμφωνήσω με την @twinkletwinlkle 
Οι γυναικολόγοι, ε δεν έχουν κι όλοι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Εφόσον άκουσες καρδούλα, όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...