Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε μπορώ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

NASIA95

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας γιατί τις τελευταίες 3 εβδομάδες είμαι πολύ αγχωμένη. Στις 4/09 ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου και η περίοδος μου τελείωσε στις 5/09. Έχω πολύ σταθερό κύκλο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα έρθουν τόσο νωρίς οι γόνιμες μου μέρες αλλά μετά από την επαφή μας, τις επόμενες 3-4 μέρες είχα παράξενα υγρά, ακόμα και αν μόλις είχα τελειώσει με την περίοδο μου. Η κανονική μου μέρα που πρέπει να δω ξανά περίοδο είναι σε 7 μέρες. Συνήθως ξεκινώ να έχω συμπτώματα περιόδου (λιγούρες, πονάκια) 10 μέρες πριν. Τώρα όμως δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Τα μόνα συμπτώματα που έχω τις τελευταίες εβδομάδες είναι ναυτίες και αναγούλες στο αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι και από το άγχος. Μπορώ να κάνω τεστ τώρα ή πρέπει να περιμένω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η NASIA95 είπε:

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας γιατί τις τελευταίες 3 εβδομάδες είμαι πολύ αγχωμένη. Στις 4/09 ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον σύντροφο μου και η περίοδος μου τελείωσε στις 5/09. Έχω πολύ σταθερό κύκλο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα έρθουν τόσο νωρίς οι γόνιμες μου μέρες αλλά μετά από την επαφή μας, τις επόμενες 3-4 μέρες είχα παράξενα υγρά, ακόμα και αν μόλις είχα τελειώσει με την περίοδο μου. Η κανονική μου μέρα που πρέπει να δω ξανά περίοδο είναι σε 7 μέρες. Συνήθως ξεκινώ να έχω συμπτώματα περιόδου (λιγούρες, πονάκια) 10 μέρες πριν. Τώρα όμως δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Τα μόνα συμπτώματα που έχω τις τελευταίες εβδομάδες είναι ναυτίες και αναγούλες στο αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι και από το άγχος. Μπορώ να κάνω τεστ τώρα ή πρέπει να περιμένω;

Καλησπέρα υπάρχουν test πρώιμης ανίχνευσης (πχ predictor early) που δείχνουν 6 μέρες πριν την 1η ημέρα καθυστέρησης, αν περιμένεις σε 7 μέρες δηλαδή την άλλη Δευτέρα, 1η ήμερα καθυστέρησης σου θα είναι η άλλη Τρίτη άρα το test μπορείς να το κάνεις και να δείξει από την Τετάρτη και μετά.... και καλύτερα να γίνει με τα πρωινά ούρα.    Εμένα βέβαια είχε βγει θετικό και στις 7 μέρες πριν αντί στις 6 που το είχα κάνει. Συμπτώματα είχα αρχίσει να έχω 4 μέρες μετά την ημέρα ωορρηξίας, είχα αυξημένα υγρά και ένιωθα μικρά τσιμπηματάκια κάτω δεξιά. Ελπίζω να βοήθησα...    

στις πριν 1 ώρα, ο/η NASIA95 είπε:

Κορίτσι μου δύσκολα οι ναυτίες κ οι αναγούλες να προέρχονται από εγκυμοσύνη. Κ έγκυος να είσαι η χοριακή θα είναι αρκετά χαμηλή για να έχεις συμπτώματα. Επίσης τα παράξενα υγρά που είχες δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία. Η περίοδος έρχεται πάντα 14 μέρες μετά την ωορρηξία, άρα αν έγινε περίπου στις 9 του μήνα θα πρέπει να περιμένεις να έρθει την Πέμπτη κ όχι σε 7 μέρες. Με ένα early τεστ θα μάθεις σίγουρα αν είσαι ή οχι. Αν σου έρθει όπως περίμενες αρχικά σε 7 μέρες σημαίνει ξεκάθαρα πως δεν έκανες ωορρηξία μετά την περίοδο κ απλά παρερμήνευσες λάθος.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια... είμαι στον 3ο μήνα προσπάθειας με τον άντρα μου για παιδάκι.... αυτή τη φορά έκανα τεστ ωορρηξιας της clear blue και μου βγάλε χαμογελάκι  στις 1/10 ... με τον μαύρα μου είχαμε επαφές στις 29/09 1/10 2/10 3/10

Μόλις είδα λίγο αιματακι στο εσώρουχο ροζουλι.... έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλα όταν σηκώνομαι όρθια, σαν κράμπες σαν τσιμπηματακια

Τελευταία περίοδο ήταν 17/09

Τι λέτε κορίτσια να ναι??? Να γίνε το θαυματακι μας??? ❣❣❣❣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...