Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μίλησα με την Κατσαρισδούλα!

Μπηκε εχθές το πρωί στο μαιευτήριο με πρόκληση τοκετού, αλλα μεχρι το απογευμα ειχε διαστολη 2 κι ετσι προχωρησε σε καισαρικη. Γέννησε έναν ΜΠΕΜΠΑΡΟ 3600κιλα και 54 εκατοστα και μη χαιρεστε εσεις με τα κοριτσια... τον εχω καπαρωσει! χεχεχεχε!!!:laugh:

Αχ ειναι πολυ ευτυχισμενη και σας ευχαριστει ολες για τις ευχες σας! Οταν επιστρεψει με το καλο θα βαλει φωτο!

Δημοσίευση

Κατσαριδούλα να χαίρεστε τον μικρό σας άγγελο!

Να τον καμαρώνετε πάντα γερό και πολύ ευτυχισμένο!Αντε να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας να κάνετε παιχνιδάκια και χαρούρες!

Φιλάκια πολλα:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεννησε η μικρη Τερεζα μας??????????????:woohoo: :woohoo:

Μπραβο Μπραβο!!:) :)

Να σου ζησει Τερεζουλα!!!Παντα γερο και καλοτυχο να ειναι!!

Περιμενουμε οταν με το καλο πας σπιτακι φωτο!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss:

1648917f79499xh74.gif

Δημοσίευση

κοριτσια γυρισαμε στο σπιτι με το μουτσουλινακι μας.θα σας πω με 2 λογια την εμπειρια μας .ξεκινησαμε την περασμενη τεταρτη το πρωι με προκληση τοκετου και μετα απο 8 ωρες με συσπασεις και πονους που αντιστοιχουσαν σε διαστολη 6 εγω ειχα μολις διαστολη 2.το ωραιο ηταν οτι στις 8 αυτες ωρες ημασταν τοσο χαρουμενοι με το μωρακι που περιμεναμε που γελουσαμε συνεχεια ερχοντουσαν οι μαιες και μου λεγανε" εσυ με το γελιο θα γεννησεις ?"ακουγομασταν σε ολο το γενεσις να χαχανιζουμε μεταξυ των πονων οπου ο αντρας μου ως γιατρος ειχε την ψυχραιμια μαζι με την αγαπη του να με τονωνει οταν ιδρωνα πονωντας.εκανε ετσι την αγαπη μου προς αυτον να πολλαπλασιαστει.δεν βγηκε εξω σε καμμια εξεταση ηταν διπλα μου σε ολα.οταν βεβαια ειδαμε οτι δεν εχει νοημα να περιμενουμε αλλο μπηκαμε για καισαρικη εκει μπηκα μονη γιατι αν και γιατρος ηταν πολιτικη της κλινικης να μ η μπει ο αντρας μου.ωστοσω και παλι σκεφτηκα οτι πλησιαζει η ωρα να παρω αγκαλιτσα το μωρακι μας και ηρεμησα .οταν βγηκε απο τη κοιλιτσα μου και ακουσα το κλαμα του τα εμπηξα κοριτσια αλλα μετα ηρεμησα γιατι ανεβασα σφυξεις και με κατσαδιασε ο αναισθησιολογος .απο εκει και περα ολα ειναι υπεροχα .οι πονοι βεβαια υπαρχουν ακομη και θα συνεχισουν σαν καισαρικη να υπαρχουν αλλα χαλαλι χιλιες φορες χαλαλι.κοριτσακια μου ο μικρος ειναι ενα υπεροχο πλασματακι.

κοριτσια ευχαριτω ολες σας για τις ευχες σας΄και ευχομαι να ζησετε παρομοιες στιγμες ολες σας το συντομοτερο δυνατον.ιδιατερως ευχαριστω τη φιλεναδα μου τη happyland.φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Κατσαριδούλα, τέλεια η περιγραφή σου!! Συγκινήθηκα.. Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος να μπω στον μήνα μου και ν'αγκαλιάσω και εγώ τον μπεμπάκο μου!!

Εύχομαι ότι καλύτερο για τον άντρακλα σου, να είναι πάντα υγιείς και γερός.. Καλότυχος κι ευτυχισμένος!! Και εσείς για να τον καμαρώσετε...

Δημοσίευση

Ax συμπεθερα πάλι κλαίω! Πολύ συγγινητική η περιγραφή σου! Να σας ζήσει και πάλι ο μπεμπάκος σας και να ειστα ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!! Να ειναι παντα γερός να τον χαιρεστε!

Φιλακια πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 @Diwni @Katerinioo κορίτσια μου παίρνετε και σεις σειρά σιγά σιγά,  για να δούμε!!!!!!🤞🫶❤️
    • Αχ @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου μόλις είδα το μήνυμα σου ανατριχιασα, λογιξα τωρα εχεις και το μωρακι σου αγκαλια περιμένουμε με ανυπομονησία 🫶
    • @Kn1  κορίτσι μου να σςς ζησει το μωρουδελι σας, ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα σου, ευχομαι τα καλυτερα για το μωρακι σου 🫶
    • Κορίτσια μου σας σκέφτομαι τόσο πολύ όλες, αλλά εδώ στο μαιευτήριο δεν έχω χρόνο,  περιμένω όμως πως και πως να πάμε σπιτάκι μας την Τρίτη,  να βρούμε μια σειρά 🫶 Σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ για τις ευχές 😊
    • @Maria98 να σας ζήσει κορίτσι μου κ εσάς το νέο μέλος !! Πες μας την εμπειρία σου με την γέννα κ εσυ ! εγώ οποία θέλει θα της πω σε προσωπικό ή αλλιώς όταν γεννήσουμε όλες .. @ΜαρίαΔημήτρης με το καλοοοοο!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ σύντομα να κρατάτε το παιδάκι σας αγκαλίτσα !! @Kn1 να σας ζήσει κ εσάς κοπέλα μου!!    @Sotiria_94εμένα με τα νερά έγινε ως εξής .. ένιωσα έναν πόνο κ σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα κ ήμουν υγρή , αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ουρα ότι μου έφυγαν λίγα από τον πόνο.. ωστόσο λίγο αργότερα έχανα σταγόνα σταγόνα που λέρωνε το σερβιετακι οριακά κάθε φορά που είχα πόνο.. την τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα έκανε ένα πλουτς μέσα στην τουαλέτα υγρό που ήμουν σίγουρη πως δεν ήταν ούρα (όπως αν πέσει αίμα όταν είμαστε αδιάθετες) εκεί επιβεβαιώθηκα .. όταν έφτασα στο μαιευτήριο κ μου είπαν για να δω το σερβιετακι οι μαίες τότε είχα μεγαλύτερη απώλεια , ενώ όταν πήγαν να μου κάνουν το τεστ για το αν είναι αμνιακό υγρό έγινε μεγάλη απώλεια που βεβαιωθήκαμε κ χωρίς το τεστ, που ένα λεπτό αργότερα έδειξε το προφανές … Εμένα ήταν ζεστά, άχρωμα με μικρή πρόσμιξη ροζ (ελάχιστη βλέννη ροζ τύπου μια τρίχα)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...