Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εντωμεταξύ είχαμε κρούσμα γαστρεντερίτιδας στον παιδικό που πάει ο μικρός μας. Εννοείται πως κόλλησε ο καημένος και είναι με διάρροια εδώ και 3 μέρες. Ευτυχώς δεν έχω κολλήσει. Προσέχω όσο μπορώ στα αλλάγματά του για να μην πάρω και γω το μικρόβιο.
    • Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να στείλω! Και δεν τα κατάφερα τελικά! Όλα καλά, @melitiniღ μου! Εσύ πώς τα πας; Το μόνο που με αγχώνει αυτό το διάστημα είναι τα κιλά... Τον τελευταίο καιρό δεν πολυπροσέχω και έχω φάει πολλά μελομακάρονα και γλυκά, λόγω γιορτών... Έχει ανέβει λίγες φορές και το ζάχαρο, αλλά δεν με πολυανησυχεί αυτό, γιατί ξέρω τον λόγο. Δεν τολμάω όμως να ανέβω στη ζυγαριά...
    • Τι κάνετε ξύπνιες τέτοια ώρα;; Κοιμηθείτε έρχονται αγρυπνιες!
    • Αχ κορίτσι μου σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά γιατί φαντάζομαι πως στεναχωριέσαι.. Πέρα από υπομονή δεν ξέρω τι άλλο να σου πω… Προσπάθησε όσο γίνεται όταν είναι μπροστά να μην έχεις το μωρό αγκαλιά κ να δίνεις σημασία στον μεγάλο, αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση πιστεύω..
    • Καλημέρα!! Είναι πολύ συνηθισμένα αυτά στην εγκυμοσύνη! Εγώ στην πρώτη μου είχα στην κολπική καλλιέργεια σταφυλόκοκκο και είχα φρικάρει…κανένα σύμπτωμα απολύτως, αλλά με διαβεβαίωσαν πως δεν είναι κάτι. Πήρα αντιβίωση και τελείωσε. Λίγο πριν γεννήσω έπαθα δύο απανωτές ουρολοιμώξεις, άλλες δύο φορές αντιβίωση. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη μετράω ήδη μια ουρολοίμωξη και περιμένω στον μήνα που μου απέμεινε μην τυχόν και ξανά πάθω. Γενικά είμαι υστερική με την υγιεινή της περιοχής λόγω ευαισθησίας από μικρή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Απλά στην εγκυμοσύνη λόγω αλλαγής της εσωτερικής ανατομίας (ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον γιατρό) είναι πιο συνηθισμένα αυτά. 
  • Προσθήκη...