Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γνωρίζω ότι στα δημόσια νοσοκομεία πρέπει να το δηλώσεις -ειδικά αν ο τοκετός είναι προγραμματισμένος- ώστε να υπάρχει αναισθησιολόγος. Παντού κάνουν. Επιπλέον στα δημόσια χρεώνεται επιπλέον από όσο μου είπε μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα. Στα ιδιωτικά συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...