Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενδομητριωση βοηθεια!

Fefe

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την ενδομητριωση,Διαγνωστηκα με τη συγκεκριμενη νοσο πριν δυο χρονια,εκανα δυο χειρουργια σχεδον με 20 ημερες αποσταση καθως στη βιοψια της πρωτης αφαιρεσης κυστης βρηκαν καποια μικρα καρκινικα κυτταρα, ονομαζεται μαλιστα οριακη,οποτε στο δευτερο χειρουργειο χρειαστηκε να αφαιρεσω την μια μου σαλπιγγα και οωθηκη. Δεν μου εδωσαν ορμονες καθως λογω της καταστασης ο γιατρος μου θεωρησε οτι δεν θα βοηθουσε,εξαλλου εκεινη τη περιοδο δεν ηθελα να γινω μητερα, ειμαι στα 33 μου χρονια και το τελευταιο διαστημα ειναι κατι που με απασχολει, δεν ειναι οτι θελω αμεσα να μεινω εγκυος ομως λογω της οικονομικης μου καταστασης πλεον μου ειναι αδυνατον να κανω ξανα χειρουργειο και να δωσω τοσα πολλα χρηματα,φανταστειτε τοτε ειχα δωσε μεσα σε ενα μηνα 7.000 ευρω. Τη τελευταια φορα που επισκεφτηκα το γυναικολογο μου,μου ειπε οτι εχω μονο ενα ινομυωμα γυρω στα 4 εκατοστα,μου ειπε οτι σε γενικες γραμμες αν η γυναικα ειναι ηδη μαμα δεν τα πειραζουμε αλλα σε περιπτωση που θελω να μεινω θα πρεπει να το δουμε και να πορψωρησουμε σε αφαιρεση.Μου φαινεται αδυνατον να ξανα δωσω τοσα χρηματα,και γενικα μου προκαλει τεραστιο στρες ολη αυτη η διαδικασια. Θα ηθελα λοιπον αρχικα να σας ρωτησω αν γνωριζεται καποιον πολυ καλο γυναικολογο σε δημοσιο νοσοκομειο,δυστυχως ενω αγαπω πολυ το γιατρο μου ειναι στο ρεα και δεν θα μπορεσω να συνεχισω μαζι του, οποτε ψαχνω καποιον γιατρο σε δημοσιο ο οποιος ειναι καλος γιατρος με γνωση στην ενδομητριωση. Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η Fefe είπε:

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την ενδομητριωση,Διαγνωστηκα με τη συγκεκριμενη νοσο πριν δυο χρονια,εκανα δυο χειρουργια σχεδον με 20 ημερες αποσταση καθως στη βιοψια της πρωτης αφαιρεσης κυστης βρηκαν καποια μικρα καρκινικα κυτταρα, ονομαζεται μαλιστα οριακη,οποτε στο δευτερο χειρουργειο χρειαστηκε να αφαιρεσω την μια μου σαλπιγγα και οωθηκη. Δεν μου εδωσαν ορμονες καθως λογω της καταστασης ο γιατρος μου θεωρησε οτι δεν θα βοηθουσε,εξαλλου εκεινη τη περιοδο δεν ηθελα να γινω μητερα, ειμαι στα 33 μου χρονια και το τελευταιο διαστημα ειναι κατι που με απασχολει, δεν ειναι οτι θελω αμεσα να μεινω εγκυος ομως λογω της οικονομικης μου καταστασης πλεον μου ειναι αδυνατον να κανω ξανα χειρουργειο και να δωσω τοσα πολλα χρηματα,φανταστειτε τοτε ειχα δωσε μεσα σε ενα μηνα 7.000 ευρω. Τη τελευταια φορα που επισκεφτηκα το γυναικολογο μου,μου ειπε οτι εχω μονο ενα ινομυωμα γυρω στα 4 εκατοστα,μου ειπε οτι σε γενικες γραμμες αν η γυναικα ειναι ηδη μαμα δεν τα πειραζουμε αλλα σε περιπτωση που θελω να μεινω θα πρεπει να το δουμε και να πορψωρησουμε σε αφαιρεση.Μου φαινεται αδυνατον να ξανα δωσω τοσα χρηματα,και γενικα μου προκαλει τεραστιο στρες ολη αυτη η διαδικασια. Θα ηθελα λοιπον αρχικα να σας ρωτησω αν γνωριζεται καποιον πολυ καλο γυναικολογο σε δημοσιο νοσοκομειο,δυστυχως ενω αγαπω πολυ το γιατρο μου ειναι στο ρεα και δεν θα μπορεσω να συνεχισω μαζι του, οποτε ψαχνω καποιον γιατρο σε δημοσιο ο οποιος ειναι καλος γιατρος με γνωση στην ενδομητριωση. Ευχαριστω

Καλησπερα, εχω κ εγώ ενδομητριωση κ χρειάστηκε να αφαιρεθούν κυστες με λαπαροσκοπική επέμβαση. Εγώ προσωπικα έκανα την επέμβαση στο Αρεταειο νοσοκομείο. Εξαιρετικό, ήσυχο.. Ο γιατρός ήταν Πανεπιστημιακός, επειδή πηγα συστημένα μέσω συνάδελφου του κ περασα μεσα απο το ιατρείο του μου ζήτησε 1000€ συν 100 για την αναισθησιολόγο. Καλός στη δουλειά του αλλά πολυ τυπικός κ ψυχρός.. Επίσης δε μου είπε να κάνω παυση περιοδου ως θεραπεία με αποτέλεσμα μέσα σ ενα χρονο να εμφανιστεί ξανά.. Τέλος παντων, εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι οτι το Αρεταειο είναι ένα πολυ καλο νοσοκομείο κ μπορείς να κλεισεις ραντεβου τηλεφωνικά (θα έχει μια αναμονη) κ να γίνει εντελώς δωρεάν η οποιαδήποτε επέμβαση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...