Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορρηξίας

Naty

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες, γράφω πρώτη φορά στο forum!!! Για αρκετά χρόνια έπαιρνα αντισυλληπτικά  λόγο πολυκυστικών, αλλά ο κύκλος μου ήταν πολύ καλός, διάρκειας 28 ημέρών. Εδώ και 2 μήνες τα έχω σταματήσει για να κάνουμε παιδάκι!!!! Ο κύκλος μου πλέον είναι 47 ημέρες και έτσι τον τελευταίο μήνα αποφάσισα να πάρω τεστ ωορρηξίας. Τις τελευταίες 5 ημέρες μου βγαίνει θετικό (κατακόκκινη η πρώτη γραμμή). Εγώ ξέρω πως οι γόνιμες είναι 3 ημέρες, οπότε μου φάνηκες πολύ περίεργο και ήθελα να δω αν έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες και γενικά την γνώμη σας ως ότου να πάω στην γυναικολόγο μου!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 ώρες, ο/η Naty είπε:

Καλησπέρα σε όλες, γράφω πρώτη φορά στο forum!!! Για αρκετά χρόνια έπαιρνα αντισυλληπτικά  λόγο πολυκυστικών, αλλά ο κύκλος μου ήταν πολύ καλός, διάρκειας 28 ημέρών. Εδώ και 2 μήνες τα έχω σταματήσει για να κάνουμε παιδάκι!!!! Ο κύκλος μου πλέον είναι 47 ημέρες και έτσι τον τελευταίο μήνα αποφάσισα να πάρω τεστ ωορρηξίας. Τις τελευταίες 5 ημέρες μου βγαίνει θετικό (κατακόκκινη η πρώτη γραμμή). Εγώ ξέρω πως οι γόνιμες είναι 3 ημέρες, οπότε μου φάνηκες πολύ περίεργο και ήθελα να δω αν έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες και γενικά την γνώμη σας ως ότου να πάω στην γυναικολόγο μου!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου στα τεστ ωορρηξίας η μία γραμμή είναι η γραμμή ελέγχου που δείχνει ότι το τεστ έγινε σωστά και η άλλη η γραμμή αποτελέσματος... Και οι δύο γραμμές σου βγαίνουν έντονες;; 

Ναι, ναι και οι 2 γραμμές βγαίνουν κόκκινες. Η γραμμή ελέγχου βγαίνει κόκκινη και η γραμμή αποτελέσματος βγαίνει 'κάτακόκκινη"!! Και σήμερα που έκανα πάλι το ίδιο βγήκε για 6η συνεχόμενη ημέρα🤔🤔

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty είπε:

Ναι, ναι και οι 2 γραμμές βγαίνουν κόκκινες. Η γραμμή ελέγχου βγαίνει κόκκινη και η γραμμή αποτελέσματος βγαίνει 'κάτακόκκινη"!! Και σήμερα που έκανα πάλι το ίδιο βγήκε για 6η συνεχόμενη ημέρα🤔🤔

Τι να σου πω κορίτσι μου πρώτη φορά το ακούω... Από την άλλη λες ότι έχεις σταματήσει τα αντισυλλιπτικα εδώ και δύο μήνες και ότι ο κύκλος σου είναι 47 μέρες... Δηλαδή και τους δύο μήνες μετά την διακοπή σου ήρθε η περίοδος στις 47 μέρες;; 

Αγαπητή @Naty μου συνέβη ακριβώς το ίδιο και έκανα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό. Δηλαδή ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας την 9η μέρα του κύκλου και βγαίναν καραθετικά. Χθες έκανα ανάλυση αίματος χοριακή και βγήκε θετική! είμαι στην αναμονή να μιλήσω με το γιατρό μου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβηκε! Έμεινα έγκυος τον προηγούμενο μήνα και είχα κανονικά περίοδο; ΜΕγάλη χαρά και μεγάλη ανησυχία ταυτόχρονα!

στις On 22/8/2021 at 11:09 ΠΜ, ο/η stemi είπε:

Αγαπητή @Naty μου συνέβη ακριβώς το ίδιο και έκανα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό. Δηλαδή ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας την 9η μέρα του κύκλου και βγαίναν καραθετικά. Χθες έκανα ανάλυση αίματος χοριακή και βγήκε θετική! είμαι στην αναμονή να μιλήσω με το γιατρό μου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβηκε! Έμεινα έγκυος τον προηγούμενο μήνα και είχα κανονικά περίοδο; ΜΕγάλη χαρά και μεγάλη ανησυχία ταυτόχρονα!

Κορίτσια μου, @Lacostaki @stemi δεν σας ξέρω αλλά σας αγαπώ.... Με βάλατε σε υποψίες και πήγα και πήρα ένα τεστ εγκυμοσύνης.... Βγήκε αχνό θετικό..... Σήμερα πήγα και έκανα χοριακη με αποτέλεσμα 7.353!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, χωρίς εσάς θα περίμενα 2 βασανιστηκες εβδομάδες!!!Σας εύχομαι ότι καλύτερο!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty είπε:

Κορίτσια μου, @Lacostaki @stemi δεν σας ξέρω αλλά σας αγαπώ.... Με βάλατε σε υποψίες και πήγα και πήρα ένα τεστ εγκυμοσύνης.... Βγήκε αχνό θετικό..... Σήμερα πήγα και έκανα χοριακη με αποτέλεσμα 7.353!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, χωρίς εσάς θα περίμενα 2 βασανιστηκες εβδομάδες!!!Σας εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Συγχαρητηριααααα!!!!!! 👏👏💖💖Κοριτσι μου το θαυμα εγινε!!! 

Ευχομαι να πανε ολα τελεια και συντομα να κρατατε το μπεμπακι σας στην αγκαλια σας!!!! 😍

Απολαυσε το για ολες εμας που προσπαθουμε τοσο καιρο και ανυπομονουμε να το ζησουμε!! 🎉🤰💋💋

στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου να έχεις μία τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Με τέτοια τιμή νομίζω ότι θα ακούσεις κατευθείαν καρδούλα!!! Όταν πας στο γιατρό σου να μας γράψεις τα νέα σου

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου να έχεις μία τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Με τέτοια τιμή νομίζω ότι θα ακούσεις κατευθείαν καρδούλα!!! Όταν πας στο γιατρό σου να μας γράψεις τα νέα σου

Εγώ "φοβάμαι" για δίδυμα με τέτοια τιμη.... Γιατί έχουμε κληρονομικότητα, βέβαια δεν τα ξέρω και καλά....Ότι είναι ας έρθει και ας είναι όλα καλά!!! Σ ευχαριστώ, πολύ για όλα τα όμορφα λόγια σου. Φυσικά και θα σας ενημερώσω!!!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Συγχαρητηριααααα!!!!!! 👏👏💖💖Κοριτσι μου το θαυμα εγινε!!! 

Ευχομαι να πανε ολα τελεια και συντομα να κρατατε το μπεμπακι σας στην αγκαλια σας!!!! 😍

Απολαυσε το για ολες εμας που προσπαθουμε τοσο καιρο και ανυπομονουμε να το ζησουμε!! 🎉🤰💋💋

Σ ευχαριστώ τόσο πολύ, με συγκινείται με τα όμορφο λόγια σας (και δεν θέλω κ πολύ)😭!!!

Με όλη την δύναμη της ψυχής μου σας εύχομαι σύντομα να έρθουν αυτά τα όμορφα νέα και σ' εσάς, και να κλαίτε από ευτυχία όσο έκλαιγα κ εγώ όταν το έμαθα!!🤗🤗🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...