Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα. Μετά από απόξεση υστερα απο διαγνωση παλινδρομης κυησης έστειλα για ιστολογικη και καρυοτυπο το περιεχόμενο. Σήμερα πηρα τα ιστολογικα. Γράφει σαν συμπεράσματα στοιχεία ενδομητρίας κυησης με εκφυλιστικες αλλοιωσεις των χοριακων λαχνων (οίδημα του στρώματος και ατροφία της κυττατοβλαστης). Δεν αναφερει πουθενα παλλινδρομη. Υπαρχει περιπτωση να μην ήταν;; εχω τρελαθει. Διαβάζω άλλες ιστολογικες που το αναφέρουν. Πιο πανω γράφει και αλλα παρομοια αλλά έχω πάθει ένα σοκ λίγο με το συμπέρασμα. Μπορεί κάποια κοπέλα να με κατατωπισει; νιώθω ότι έχω πελαγωσει.

Δημοσίευση
στις On 16/8/2021 at 6:27 ΜΜ, ο/η maraki1989 είπε:

Κορίτσια καλησπερα. Μετά από απόξεση υστερα απο διαγνωση παλινδρομης κυησης έστειλα για ιστολογικη και καρυοτυπο το περιεχόμενο. Σήμερα πηρα τα ιστολογικα. Γράφει σαν συμπεράσματα στοιχεία ενδομητρίας κυησης με εκφυλιστικες αλλοιωσεις των χοριακων λαχνων (οίδημα του στρώματος και ατροφία της κυττατοβλαστης). Δεν αναφερει πουθενα παλλινδρομη. Υπαρχει περιπτωση να μην ήταν;; εχω τρελαθει. Διαβάζω άλλες ιστολογικες που το αναφέρουν. Πιο πανω γράφει και αλλα παρομοια αλλά έχω πάθει ένα σοκ λίγο με το συμπέρασμα. Μπορεί κάποια κοπέλα να με κατατωπισει; νιώθω ότι έχω πελαγωσει.

Καλημέρα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μην σκας. Και εγώ είχα κάνει ιστολογική μετά από παλινδρομη και τα ίδια νομίζω έγραφαν. Απλά εμένα έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο. Για περεταιρω έλεγχο το στέλνεις ιδιωτικά που απ'ότι μου είπαν βγάζουν και πιθανή αιτία θανάτου.

Δημοσίευση
στις On 16/8/2021 at 6:27 ΜΜ, ο/η maraki1989 είπε:

Καλησπέρα κοπελα μου, μην σκέφτεσαι τον λογο εγινε. Θρηνησε με τον τρόπο που θες εσυ και μετά μαζεψε τα κομμάτια σου και προχώρα. Το εζησα κι εγω ολο αυτο κ εγραφε κ σε μενα το ιδιο. Ποτε δεν εμαθα το λογο. Αλλαξα κ γιατρό, πηγα σε αιματολογο κανενας δεν βρηκε τον λογο. Ολοι μου ειπαν ετυχε. Πηρα τον χρόνο μου πενθησα. Κάθε φορά αναβα στην εκκλησία κερακι να το προσεχει ο θεος γιατί ειναι διπλα του μικρό αγγελουδακι. Η ζωη ομως και οι υποχρεώσεις τρεχουν δεν το ξεχασα όμως κανω ο, τι καλύτερο μπορώ σε διαθεση και εξετάσεις για να κρατήσουμε ενα μωράκι στην αγκαλια μας. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...