Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα τη βοήθεια σας...

Μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός). Εδώ και 2 μέρες βήχω συνεχώς και που και που βγάζω και κανένα φλέμα (συγνώμη δεν ήθελα να σας αηδιάσω αλλά πως αλλιώς να το πω...):unsure:

Ο γιατρός μου μου είπε να πάρω ενα σιρόπι για το βήχα sinecod και Depon μέχρι 3 την ημέρα. Αυτο που με ανησυχεί είναι ότι με το βήχα πιέζω το μωρό μου και φοβάμαι μην πάθει κάτι ή μήπως προκαλέσω τοκετό από το βήχα.΄

Αν κάποια από σας έχει περάσει ή περνάει παρόμοια κατάσταση θα ήθελα αν μπορεί να μου πει τη γνώμη της και γενικά από όλες σας θα ήθελα μια συμβουλή για να ηρεμήσω:dry:

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΧΑ,ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ.....Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΟΛΑ.....ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

Περαστικά και σε σενα μαρθακι!

Του το είπα γιατί με πονάει οταν ΄βήχω και φοβήθηκα μην πάθω και καμια πνευμονία ή κρυωμα.

Το σιρόπι παίρνω΄μόνο τα ντεπον δεν θα τα πάρω καθολου δεν τα χονεύω αυτά τα χαπάκια αφού και όταν έχω πονοκέφαλο προτιμώ να κοιμάμαι για να ηρεμήσω παρά να πάρω ντεπον.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια. Να στε καλά!

Σημερα είμαι ακόμα πιο χάλια.Δεν καλοκοιμήθηκα τη νύχτα από το βήχα.

Με πονάει ο λαιμός μου και τρέχει η μύτη μου.

Άστα να πάνε, ελπίζω να περάσει συντομα μη γεννησω και είμαι άρρωστη ακόμα...

Δημοσίευση

Marillu περαστικά σου και γρήγορα!:) Χαμομηλάκι με λίγο μέλι θα μαλακώσει τον λαιμό σου και υδρατμοί στο μπάνιο θα σ'ανακουφίσουν από τις ενοχλήσεις στην μύτη. Το βράδυ επίσης να έχεις υγρή ατμόσφαιρα, θα βοηθήσει πάλι στον βήχα.

Και πάλι περαστικά και με το καλό να γεννήσεις το μωρό σου!:cheer::):cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...