Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απόκλιση εβδομάδας κυησης στο 1ο υπερηχογράφημα...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!Είμαι νέα στο φόρουμ και δεν μπορώ να σας περιγράψω το ποσό με έχετε βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας!Δεν ξέρω αν γράφω εδώ σωστά αλλά συγχωρείστε με αν γράφω σε λάθος συζήτηση.Σας παρουσιάζω γρήγορα το τι βίωσα το προηγούμενο διάστημα.

Φεβρουαριος: 1η βιοχημικη

Ιούνιος: 2η βιοχημική

Ιούλιος:Εγκυμοσύνη...1η χοριακη με 6 μέρες καθυστέρησης 3000.Όμως εχθές στον πρώτο μου υπέρηχο ενώ σύμφωνα με το ημερολόγιο είμαι 5w και 4d ο υπέρηχος έδειξε ότι είμαι 4 w και 5 d.Ο γυναικολόγος μου,μου είπε ότι βλέπουμε μόνο τον σάκο ο οποίος όπως μου είπε είναι τέλειος και μου είπε να ξαναπάω σε 10 μερες!Αυτή η διαφορά δείχνει πρόβλημα ή κινδύνους στην κυηση; Κορίτσια μου θέλω τα "φώτα" σας!Οποία γνωρίζει ας μου απαντήσει!

Δημοσίευση
στις On 10/8/2021 at 6:27 ΜΜ, ο/η Penny86 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!Είμαι νέα στο φόρουμ και δεν μπορώ να σας περιγράψω το ποσό με έχετε βοηθήσει με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας!Δεν ξέρω αν γράφω εδώ σωστά αλλά συγχωρείστε με αν γράφω σε λάθος συζήτηση.Σας παρουσιάζω γρήγορα το τι βίωσα το προηγούμενο διάστημα.

Ιούλιος:Εγκυμοσύνη...1η χοριακη με 6 μέρες καθυστέρησης 3000.Όμως εχθές στον πρώτο μου υπέρηχο ενώ σύμφωνα με το ημερολόγιο είμαι 5w και 4d ο υπέρηχος έδειξε ότι είμαι 4 w και 5 d.Ο γυναικολόγος μου,μου είπε ότι βλέπουμε μόνο τον σάκο ο οποίος όπως μου είπε είναι τέλειος και μου είπε να ξαναπάω σε 10 μερες!Αυτή η διαφορά δείχνει πρόβλημα ή κινδύνους στην κυηση; Κορίτσια μου θέλω τα "φώτα" σας!Οποία γνωρίζει ας μου απαντήσει!

Μπορεί να ειναι5 καθυστεριμενη σύλληψη.. Έχεις σταθερό κύκλο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Μπορεί να ειναι5 καθυστεριμενη σύλληψη.. Έχεις σταθερό κύκλο;; 

Clairy μου καταρχάς σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!!Τόσες μέρες σε αναμονή και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.Αυτο ακριβώς μου είπε κ ο γιατρός ότι μάλλον έγινε καθυστερημένη συλληψη.Τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική κύηση κ σίγουρα ο κύκλος μου θα είχε κάποια αλλαγή.Ομως,παρακολουθώ την ωορρηξία μου μέσω του ψηφιακου τεστ και αυτό μου έβγαλε την φατσούλα 14η και 15η μέρα κ μόνο αυτές τις μέρες ήρθαμε σε επαφή.Η διαφορά είναι 6 ημέρες με 1 εβδομάδα.Ραντεβου έχω την επόμενη Δευτέρα και μου φαίνεται αιώνας....

Δημοσίευση
στις On 10/8/2021 at 6:27 ΜΜ, ο/η Penny86 είπε:

Κανένα πρόβλημα Δεν δείχνει Μην ανησυχείς καθόλου Αν και εγώ είμαι από εξωσωματική και εμένα υπήρχε απόκλιση αρχικά στους πρώτους υπερήχους σχεδόν μία εβδομάδα με δέκα μέρες όσο προχωρούσε όμως η εγκυμοσύνη ήρθα σχεδόν κανονικά στις μέρες μου μη σε ανησυχεί. Εφόσον είδες και ενδομήτριο σάκο όλα θα πάνε καλά κοίταξε να το απολαύσεις ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Κανένα πρόβλημα Δεν δείχνει Μην ανησυχείς καθόλου Αν και εγώ είμαι από εξωσωματική και εμένα υπήρχε απόκλιση αρχικά στους πρώτους υπερήχους σχεδόν μία εβδομάδα με δέκα μέρες όσο προχωρούσε όμως η εγκυμοσύνη ήρθα σχεδόν κανονικά στις μέρες μου μη σε ανησυχεί. Εφόσον είδες και ενδομήτριο σάκο όλα θα πάνε καλά κοίταξε να το απολαύσεις ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά

Αχ πόση δύναμη κ ελπίδα μου δίνετε!!!!! Μετά από δύο βιοχημικές σε μικρο διάστημα νοιώθω μεγάλο φοβο.Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!! Εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα καλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Penny86 είπε:

Clairy μου καταρχάς σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!!Τόσες μέρες σε αναμονή και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.Αυτο ακριβώς μου είπε κ ο γιατρός ότι μάλλον έγινε καθυστερημένη συλληψη.Τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική κύηση κ σίγουρα ο κύκλος μου θα είχε κάποια αλλαγή.Ομως,παρακολουθώ την ωορρηξία μου μέσω του ψηφιακου τεστ και αυτό μου έβγαλε την φατσούλα 14η και 15η μέρα κ μόνο αυτές τις μέρες ήρθαμε σε επαφή.Η διαφορά είναι 6 ημέρες με 1 εβδομάδα.Ραντεβου έχω την επόμενη Δευτέρα και μου φαίνεται αιώνας....

Και εγω ειχσ βιοχημικη και μια αποβολή και καταλαβαίνω το άγχος σου.. Και εμενα ο μπέμπακος στην αρχή μου έβγαινε 4 μέρες μικρότερος και τελικα βγήκε θηρίο 😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...