Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια μου! Τι κανετε; @Diwni βλέπω η μικρη σου εχει εκρηξη κιλων! καλή ζωη κάνει 😂 Μην την ματιάσω 🧿  @ΜαρίαΔημήτρης καλά κανείς και το παλεύεις οπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Οντως αυτό που λεει η Διωνη με τα ρούχα ισχυει. Εγω σε κάθε νούμερο εχω 7-8 φορμάκια. Στον πρώτο πήγε καλά. Και ρούχα είχαμε και μετά ήταν οκ να τα αποθηκεύσουμε και πολλά λεφτά δεν δώσαμε άδικα.
    • Κορίτσια πώς είστε; Ποσο χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς στις εγκυμονούσες… 💕 @eva96 με το καλό να κανείς κι εσυ τεστάκι!   Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός…  Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα).  Επισης + προγεστερονη μετά την ωορρηξία.  Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…      
    • @Diwni δηλαδή αν έμενε στο 1/1000 δεν θα έκανες κάτι ετσι;
    • @zoepapa είδα τ σχόλιο σου κ είπα να σ απαντησω. Ναι εγω. Ειμαι 37 χρονων. Κάνουμε τον υπερηχο μ λεει ο γιατρός αψογη αυχενικη σαν μετρησεις. Κλινική εικόνα 26χρονης. Πιθανότητες πανω απο 1/1000. Βγαίνει η papp a ανεβαινει στο 1/590. Σοκ. Κανονικα κάνεις λήψη χοριακων λαχνων ή αργότερα αμνιοπαρακεντηση σε ποσοστό 1/300. Το συζητησαμε με τ γιατρό κ με τον εμβρυολογο. Μ λένε ο υπερηχος είναι άψογος. Αλλα αμα αυτό ειναι τ 1 μωρος προς 600? Η νιπτ θα επαιρνε 15 μερες να βγει. Συν του ότι δ ειναι 100% σίγουρα τ αποτελέσματα. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη χοριακων λαχνων. Τη μερα μερα την έκανα την επομενη με πήραν τηλ ότι τ 3 βασικα σύνδρομα ήταν οκ. Σε 15 μερες μ έστειλαν μειλ κ για να επόμενα. Εξετάζουν γυρω στα 500. Δ τ μετάνιωσα στιγμή π την έκανα γτ μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. 
    • Ναι επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν. Γράψε πολλά μηνύματα για να βγεις από δοκιμαστική μέλος και να δημοσιεύουν κατευθείαν!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...