Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! Δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά οπότε σας διαβάζω μαζεμένα και στα γρήγορα γιατί η μικρή δεν με αφήνει πολύ στο κινητό 🤣 Βλέπω ότι είμαστε αρκετές στη 2η εγκυμοσύνη 😊 Βλέπετε διάφορα στα συμπτώματα από την πρώτη; Εμένα νομίζω είναι περίπου τα ίδια και αναρωτιέται αν θα είναι πάλι κοριτσάκι 😅 Τώρα για τις κοπέλες που έλεγαν ότι φοβούνται και δεν κάνουν πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν έχετε κάποιο σχετικό ιστορικό, να σας πω ότι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα στο πρώτο τρίμηνο 2 μικρές αποκολλήσεις και είχα καφέ εκκρίσεις και τώρα παρόλο που σηκώνω τη μικρή όλη μέρα και κουράζουν 10 φορές περισσότερο δεν έχω τίποτα. Πιστεύω αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει ότι και να κάνουμε (εκτός και κουβαλάμε μπετά ξέρω γω 🤣) 5/6 έχω επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ! Θέλω να κάνω και τη αυχενική και να ξεκινήσω να ψάχνω άλλον γιατρό γιατί αυτόν που έχω δεν μου ταιριάζει πλήρως 😅
    • Εγώ δεν θα σας εκπλήξω! Και σήμερα έγκυος παραμένω 😂🧿. Πηγα το πρωι περπάτησα μιση ώρα αλλα με ενοχλούσε το τζιν και γυρισα πίσω γιατι πραγματικά δεν το άντεχα αλλο. Ειχε τελειο καιρό τοσες μέρες και σημερα έβρεξε,οποτε αναγκάστηκα να βάλω τζιν.      Το απόγευμα θα βγω μάλλον με τον άντρα μου και τον μικρό μας να κάνω αλλά 40 λεπτά. Χθες βράδυ στις 8 που κοιμήθηκε ο γιος βγηκα και περπάτησα μόνη 1 ώρα και. Εβαλα μουσική και περπάταγα. Στο τέλος γύρισα γιατί λέω ώπα γύρνα σπιτι σιγά σιγά.   
    • Καλησπερα κοριτσια μου! Τι κανετε; @Diwni βλέπω η μικρη σου εχει εκρηξη κιλων! καλή ζωη κάνει 😂 Μην την ματιάσω 🧿  @ΜαρίαΔημήτρης καλά κανείς και το παλεύεις οπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Οντως αυτό που λεει η Διωνη με τα ρούχα ισχυει. Εγω σε κάθε νούμερο εχω 7-8 φορμάκια. Στον πρώτο πήγε καλά. Και ρούχα είχαμε και μετά ήταν οκ να τα αποθηκεύσουμε και πολλά λεφτά δεν δώσαμε άδικα.
    • Κορίτσια πώς είστε; Ποσο χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς στις εγκυμονούσες… 💕 @eva96 με το καλό να κανείς κι εσυ τεστάκι!   Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός…  Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα).  Επισης + προγεστερονη μετά την ωορρηξία.  Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…      
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...