Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @nanouko πολύ δύσκολο αυτό με το 2μισι...να ξέρεις εμένα με συμβούλεψε η σύμβουλος θηλασμού κάποια στιγμή που με την αλλαγή ώρας κοιμόταν και ξυπνούσε πολύ νωρίς να έχω τα φώτα ανοιχτά μέχρι αργά.  Άρα εσύ που έχεις το αντίθετο θέμα μήπως αν από νωρίς είχες κλειστά φώτα με κανένα επιδαπεδιο  φωτιστικό(για να μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο ανοιχτό και προσπαιουσατε να έχει ησυχία (σαν να είναι νύχτα)  για να αρχίσει να παίρνει το μνμ ότι είναι νύχτα και σιγά σιγά να κοιμάται πιο νωρίς και μέσα στη μέρα από νωρις το πρωί ανοιχτά παντζούρια κσι φως για να πάρει το μνμ ότι είναι μέρα. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου.. Δε σας έστειλα χθες γιατί στεναχωρήθηκα με τα αποτελέσματα του Doppler... Δυστυχώς βρήκαμε αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες και μειώθηκε η εμβρυϊκή ανάπτυξη.. οι μητριαιες η αριστερή από 0.700 πήγε 0,820 και η δεξιά από 0,600 πήγε 0,960 και μέση τιμή από 0,650 σε 0,890... Η μικρούλα έπεσε και στις καμπύλες από την 78η εκατοστιαία θέση στις 3/10 τώρα βρίσκεται στην 43η θέση.. μειώθηκε και η περίμετρος κοιλιάς στις καμπύλες από 230 πήγε μόλις 279.. αν και εντός φυσιολογικών ορίων, αν κάνουμε σύγκριση με τις προηγούμενες εξετάσεις δεν έχουμε καλές ενδείξεις (πιθανότητες περιορισμού εμβρυϊκής ανάπτυξης 1:100 στην αυχενική).. κατά τα άλλα το βάρος της είναι 2030γρ και δυστυχώς με κάθετη ισχιακη προβολή.. πλακούντας grade 2, τράχηλος 35mm, αμνιακό υγρό φυσιολογικό... Πάντως θα βγει ψηλό κορίτσι..! 64,5mm μήκος μηριαίου.. ευτυχώς αυτό δεν το πήρε από μένα!! 😅  Ο εμβρυομητρικος δεν μου έλεγε και πολλά.. όλα καλά είπε μόνο.. τα έστειλα χθες άρον άρον στο γιατρό και μιλήσαμε λίγο γρήγορα στο τηλέφωνο.. αυξάνω το salospir σε 160mg για την ώρα και θα με δει τη Παρασκευή από κοντά.. και επειδή είναι εντός φυσιολογικών (αν και οι μητριαιες οριακά) μου είπε να μην ανησυχώ.. θα κάνουμε πιο στενή παρακολούθηση και ίσως χρειαστεί να επαναλάβω το Doppler.. θα τα πούμε όμως αναλυτικά και από κοντά τη Παρασκευή.. όσο για την θέση του μωρού, αν δεν γυρίσει δυστυχώς πάμε για κ.τ.. Δεν ξέρω.. ίσως να στεναχωρήθηκα περισσότερο από όσο χρειάζεται.. δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση σε καμία των περιπτώσεων και ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος και ίσως απλά θα κάνουμε πιο στενή παρακολούθηση... Αλλά στεναχωρήθηκα ρε γαμωτο πολύ.. ίσως φταίει και ο μουντός καιρός.. λίγο και οι ορμόνες... Για πείτε και εσείς βρε κορίτσια από την ως τώρα εμπειρία σας...
    • Kαλημερα κορίτσια μου!! @Barbiee πολύ χαίρομαι που όλα είναι εντάξει με θηλασμό.!! ο ύπνος είναι ένα πονεμένο θέμα.. εμένα μέσα στη μέρα νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί ή για να το πω πιο σωστά δεν ξέρω εγώ να τον βάλω για ύπνο. Και συνήθως ή θέλει στήθος ή αγκαλιά ή και τα δύο.. Έκανα κι εγώ σεμινάριο και θα δω κατά πόσο μπορώ να τα εφαρμόσω..απλά εμένα η δυσκολία μου είναι να τον κοιμιζω χωρίς να θηλασει (γιατί μπορεί να έχει θηλάσει πολύ στα κοντά)   
    • Λένε ότι βοηθάει ναι σε κάποιες περιπτώσεις.. τώρα τι να σου πω .. θα δείξει 😄
    • @Mantarini καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! κορίτσια εγώ περιμένω σήμερα..προς το παρον δεν έχει έρθει! Χθες το απόγευμα είχα μια σταμπα απαλό κόκκινο αίμα και τίποτα άλλο μετά και σήμερα κάποια υγρά διάφανα-ροζ...για να δούμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...