Κοριτσια καλησπερα, εγω καλα ειμαι. Ευχομαι καλη επιτυχια στα κοριτσια @almira και @flowerv για τον επομενο μηνα. Κι εγω μαζι σας λογικα θα ειμαι. Εκανα μια συζητηση με συζυγο, γιατρο κα (αν και μεσα μου με τρωει) κι ειπα να δοκιμασω τι θα γινει.
@Ngsofia κι παλι ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα σε λιγες μερες με μια μεγαλη χοριακη.
Εχει παρει καμια αντισυλληπτικα να ρωτησω κατι;;
Στο Διαβαλκανικό πήγαινε.. εγώ έχω δύο στα δύο σε ετ.. η πρώτη δυστυχώς παλινδρόμησε, δεν έφταιγε ούτε ο γιατρός, ούτε το κέντρο.. Τη δεύτερη τη διανύω τώρα και είμαι ήδη στην 21η εβδομάδα. Οι γιατροί είναι όλοι καλοί εκεί.. εγώ προσωπικά είχα τον κ. Παππά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου.
Εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη ήθελα και θέλω αρκετά σεξ! Με ένα μωρό όμως στο σπίτι δεν γίνεται όσο θέλουμε. Λόγω κούρασης κυρίως, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τις αρρώστιες που ο σύζυγος κολλάει τα πάντα από τον μικρό , ούτε και που θυμάμαι από ποτέ έχει να γίνει. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα μια περίεργη αίσθηση σαν να έχω ένα εξόγκωμα μέσα στον κόλπο μου και με το μέσα έξω να μου το έκανε κτακ κτακ κάθε φορά κ ήταν πολύ ανατριχιαστικό και το απέφευγα.