Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επιτελους αποφασισα να κανω την εξεταση που φοβαμαι τοσο καιρο! Ο γυναικολογος δεν μου ειπε τιποτα ουτε για παυσιπονο πριν ουτε για αντιβιωση μετα. Αυτα σας τα λενε στο διαγνωστικο που πατε; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Marina___ είπε:

Επιτελους αποφασισα να κανω την εξεταση που φοβαμαι τοσο καιρο! Ο γυναικολογος δεν μου ειπε τιποτα ουτε για παυσιπονο πριν ουτε για αντιβιωση μετα. Αυτα σας τα λενε στο διαγνωστικο που πατε; 

Ναι κορίτσι μου! Εγώ πήγα στο Ιασώ , όταν έκλεισα το ραντεβού μου είπα να πάρω ένα μποσκοπαν πριν την εξέταση και μια αντιβίωση ( δεν θυμάμαι ποια ήταν ) μια μέρα πριν την εξέταση και για τρεις μέρες νομίζω!! Θα στα πουν όταν κλείσεις ραντεβού αναλυτικά!!Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Ναι κορίτσι μου! Εγώ πήγα στο Ιασώ , όταν έκλεισα το ραντεβού μου είπα να πάρω ένα μποσκοπαν πριν την εξέταση και μια αντιβίωση ( δεν θυμάμαι ποια ήταν ) μια μέρα πριν την εξέταση και για τρεις μέρες νομίζω!! Θα στα πουν όταν κλείσεις ραντεβού αναλυτικά!!Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!

Δυστυχως οταν ρωτησα για αντιβιωση μου ειπαν απο το διαγνωστικο οτι πρεπει να συμβουλευτω τον γυναικολογο μου! Οταν πηρα στο γυναικολογο η γραμματεας του μου είπε οτι αυτα θα μου τα πει ο ακτινολογος.. Αντε βγαλε ακρη τωρα😞 νιωθω αγχος κ αυτη η αντιμεωπιση μου το κανεΙ χειροτερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευτυχώς δεν χρειάζομαι ινσουλίνη μόνη με διατροφή ειμαι εντάξει ισορροπεί αλλά ακόμα δεν έχω κάνει ούτε διατροφή 🫣 ααα μικρό είναι και εσένα το παιδάκι σου να το χαίρεσαι.. καλά ο ύπνος μεγάλο κεφάλαιο αλλά εντάξει κάποια στιγμή θα στρώσει και αυτό 😅 που θα πάει.. τώρα βέβαια  και έρχεται και το επόμενο οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας  εμένα η μεγάλη είναι 3,5 ετών η μικρή κοντεύει 1,5 ετών .. η μεγάλη πήγαινε παιδικό την σταμάτησα από τέλη Νοέμβριου αλλά βλέπω πως έχει ζοριστεί μέσα στο σπίτι οπότε σκέφτομαι σε καμία 10 μέρες να την ξανά αρχίσω γιατί θέλει να πάει κιόλας που την ρωτάω.. φοβάμαι λίγο με τις ιώσεις αλλά και αυτήν η απομόνωση δεν της κάνει και καλό και έχω διχαστεί κάπως..  εσένα παιδικό πηγαίνει ;
    • Ενταξει αφού της πέρασε της μικρής όλα καλά! Τη γλιτωσες κ εσύ, έκανε υπομονή και το μωρό, όλα πήγαν κατ ευχήν 🙏 Με το καλό τώρα να έχεις έναν τοκετό όπως τον έχεις ονειρευτεί. Έλενα λυπάμαι που πονάς... Επειδή έχεις και το ιστορικό ελπίζω να μην είναι καμία φλεγμονή πάλι και να περάσει σύντομα για να ευχαριστήσεις το χρόνο σου με το μωρό 🥰 Εγώ σωματικά είμαι πολύ καλά, έχει επιστρέψει η ενέργεια μου και παυσίπονο δεν πήρα ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι ο μικρούλης ζηλεύει και συνέχεια θέλει αγκαλίτσα τη μαμά ειδικά όταν έχω αγκαλιά τη μικρή. Παίξουμε μαμά μου, μαμ μαμά μου, μπάνιο μαμά μου, γαλια μαμά μου (αγκαλιά), άστο μωρό... Δεν την έχει πάρει με καλό μάτι! Εγώ την έχω αγκαλιά και παίζω μαζί του για να καταλάβει αφενός ότι ήρθε για να μείνει και αφετέρου ότι αυτό δεν θα μειώσει το χρόνο που περνάνε μαζί, η τη θηλάζω και τον βάζω να φάει κ αυτός, ευτυχώς είναι ήσυχη η καημένη γιατί αν αρχίσει να κλαίει ψευτοκλαιει και αυτός... Επίσης ενώ πήγαινε πολλές βόλτες με γιαγιά και παππού ευχάριστα τώρα δε θέλει να φύγει βόλτα και εγώ να μείνω μόνη σπίτι με το μωρό. Ξεκίνησε δουλειά ο άντρας μου κιόλας και πολλές φορές αν δεν είναι εδώ κάποιος παππούς/γιαγιά είμαι μόνη και με τα δύο... Δύσκολο! Ευτυχώς σχολείο πάει με χαρά...
    • Καλημέρα. Όχι του είχε δώσει με τα χίλια ζόρια την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Χθες τα κατάφερα ήρθε και μια θεία μου και είχε κλείστει μέσα στο δωμάτιο με τα μωρά και εγώ κυνηγούσα τον μικρό. Ευτυχώς είναι απυρετος από προχθές το βράδυ.... Είχαμε κάνει όλοι το εμβόλιο και εγώ όσο ήμουν έγκυος. Ελπίζω να βοηθήσει λιγάκι....
    • Κοίτα, δεν μου έχει σχολιάσει κάτι συγκεκριμένο για τον πλακούντα, είναι Grade 1, που νομίζω είναι στα φυσιολογικά στάδια ωρίμανσης. Σου σχολίασε κάτι συγκεκριμένο; 
    • Έχουν κάνει 4 τεστ τριπλά και όλα αρνητικά, άρα απλή ίωση είπαν οι γιατροί. Ευτυχώς συνήλθε και αυτός!! Όλο το βράδυ πονούσα, ενδεχομένως και από το άγχος μου και έλεγα σε παρακαλώ κρατήσου λίγο ακόμη!!  Αχ Ελενα ελπίζω να μην είναι τίποτα και νιώσεις άμεσα καλύτερα! Είναι πολύ ψυχοφθόρο μέσα σε όλη την κούραση που περνάς να έχεις και τέτοιες ενοχλήσεις. Σκέψου ότι είναι παροδικό απλά και υπομονή όσο μπορείς! Η Σμαραγδα πως τα πάει με το μωρό;; Τον συνήθισε καθόλου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...