Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επιτελους αποφασισα να κανω την εξεταση που φοβαμαι τοσο καιρο! Ο γυναικολογος δεν μου ειπε τιποτα ουτε για παυσιπονο πριν ουτε για αντιβιωση μετα. Αυτα σας τα λενε στο διαγνωστικο που πατε; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Marina___ είπε:

Επιτελους αποφασισα να κανω την εξεταση που φοβαμαι τοσο καιρο! Ο γυναικολογος δεν μου ειπε τιποτα ουτε για παυσιπονο πριν ουτε για αντιβιωση μετα. Αυτα σας τα λενε στο διαγνωστικο που πατε; 

Ναι κορίτσι μου! Εγώ πήγα στο Ιασώ , όταν έκλεισα το ραντεβού μου είπα να πάρω ένα μποσκοπαν πριν την εξέταση και μια αντιβίωση ( δεν θυμάμαι ποια ήταν ) μια μέρα πριν την εξέταση και για τρεις μέρες νομίζω!! Θα στα πουν όταν κλείσεις ραντεβού αναλυτικά!!Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Ναι κορίτσι μου! Εγώ πήγα στο Ιασώ , όταν έκλεισα το ραντεβού μου είπα να πάρω ένα μποσκοπαν πριν την εξέταση και μια αντιβίωση ( δεν θυμάμαι ποια ήταν ) μια μέρα πριν την εξέταση και για τρεις μέρες νομίζω!! Θα στα πουν όταν κλείσεις ραντεβού αναλυτικά!!Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!

Δυστυχως οταν ρωτησα για αντιβιωση μου ειπαν απο το διαγνωστικο οτι πρεπει να συμβουλευτω τον γυναικολογο μου! Οταν πηρα στο γυναικολογο η γραμματεας του μου είπε οτι αυτα θα μου τα πει ο ακτινολογος.. Αντε βγαλε ακρη τωρα😞 νιωθω αγχος κ αυτη η αντιμεωπιση μου το κανεΙ χειροτερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε δεν έκανα αντιπικτικές και έπαιρνα μόνο σαλοσπίρ προληπτικά. Εν τέλη η καρδούλα σταμάτησε οπότε πήγα για απόξεση.. Συμβουλεύτικα αιματολόγο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διόδια εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί μια αποβολή δεν λέει τπτ, και οι εξετάσεις μου όλες είναι μια χαρά. Μου είπε η επόμενη φορά είναι στην κρίση του εξωσωματικού. Τελικά τώρα στη δεύτερη ετ ο γιατρός μου έγραψε αντιπικτικές καθαρά και μόνο για τα παραπάνω κιλά που έχω, προληπτικά, για να αιματώνεται καλύτερα η μήτρα + τα σαλοσπίρ κανονικά. 
    • Οοοο πλάκα κάνεις?? Γενικά έχουμε πολύ όμορφες περιοχές εδώ γυρω🤍   Τώρα ξεκινάει το ωραιο αγχος. Γενικά προσπαθώ ναα ειμαι ήρεμη αλλα μέσα μου γινεται χαμούλης κορίτσια...
    • @almira όλα καλά στον υπέρηχο ενδομητριο πολυ καλοβειδαμε βεβαια 6 ωοθηλακια  σύνολο αλλα εχω χαμηλη ΑΜΗ ουτως η αλλως. Θα ξανα κανω υπέρηχο 2η  μέρα του κυκλου όπου εκεί φαίνονται καλύτερα κ ορμονικές οπότε και θα δούμε με τι πρωτόκολλο θα πάμε. Μου έγραψε προγεστετονη για να καθυστερήσει λίγο η περίοδος μπας κ προλάβουμε να βγει η απόφαση της επιτροπής...  ελπίζω να προλάβουμε 
    • Κορίτσι μου τι να πω..δηλαδή τι ακριβώς σου είπε τότε και τις έκοψες; μιλάμε για τις clexane? καλά θυμάμαι; που βασίστηκε και στις έκοψε;  Αν θες πες μου το ιστορικό, στην θρομβοφιλία έχω να σου πω πολλά..  Για να μη τα πολυλογώ, εμείς νομίζαμε ότι απέβαλα την πρώτη φορά από αντιφωσφολιδικό σύνδρομο, και έτσι στη δεύτερη εγκυμοσύνη από τις προσπάθειες κιόλας δηλα΄δή πριν μείνω...χτύπαγα αντιπηκτικ΄ές κι έπαιρνα salospir.. μια σακουλάρα να τσάμπα και βερεσέ.. Μετά όμως ξανα απέβαλα ενώ τα έκανα όλα καλά..πήγα σε δεύτερο αιματολόγο θεωρώντας πως η πρώτη δεν μου έκανε καλή-πλήρη διάγνωση και αυτός μου λέει ότι δεν το έχω αυτό το σύνδρομο.. Άντε να βγάλεις άκρη..  Τελικά λόγω τώρα 2 αποβολών μου πρότεινε να κάνω ενέσεις στην επόμενη εγκυμοσύνη καθαρά λόγω των αποβολών όχι ότι έχω κάτι..αλλά προληπτικά.. καθόλου salospir που φέρνει αίμα (αν και αίμα στη 2η εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε για δείγμα)..Άντε βγάλε άκρη που λες Tωρα και εμείς ξανά νέος κύκλος προσπαθειών., προσπαθούμε να βρούμε σπίτι οπότε έχω ρίξει εκεί το ενδιαφέρον να ξεχαστώ.. Όταν χαλαρώσουμε θα έρθει,, το πιστεύω..την προηγούμενη φορά είπα άι σιχτίρ δεν θα ξεχάσω να ζω ..όταν θέλει ας έρθει..αυτό λέω και τώρα,, εξάλλου γιατί να ανησυχούμε αφού μένουμε έγκυες ..δόξα το Θεό.. Καλές προσπάθειες κορίτσι μου..και όπως είπες ο Θε΄ός ξέρει τι κάνει..Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη μητρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά όταν έρθει θα ξέρουμε από βάσανα και προκλήσεις ❤️
    • Ξάνθη ακούω & μ' αρέσει..!!! Ο άντρας μου είναι από Ξάνθη!!! Κάθε τρις και λίγο εκεί είμαι.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...