Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ...:blink:

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ... ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ.. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ "ΑΦΑΓΙΑΣ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..! :huh: :huh:

ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΤΟ FRISOLAC (ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΔΟ ΚΑΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΥΛΑΖΩ), ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ NOVALAC ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Ε 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ, ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ GUIGOZ A.R. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΥΦΑΓΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝΕ ΔΙΠΛΟΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ GUIGOZ. ΜΕΤΑ ΦΘΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ TO FRISOLAC! ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΜΙΑ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΙΟΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΛΑ ΤΡΟΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-550 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 600-700.(ΕΙΝΑΙ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ Η ΜΠΕΜΠΑ).

ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ? ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ FRISOLAC? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ?? Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΤΟ GUIGOZ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ NA ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟ FRISOLAC! :huh:

SORRY ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.. :blush:

Δημοσίευση

ΣΙΣΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ....ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ frisolac ΠΗΡΑ NATIVA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...GUIGOZ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ALMIRON ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ¨)ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ!!!

Δημοσίευση

Sisi mou kalispera agapi mou...

Na sou zisei to mwraki sou...

Agapi mou egw den thulasa,,,mou kopike...

Tou eixa ksekinisei to frisolac kai egw kai den to epinnen katholou...

Kai mou to ekamne emeto to mwro mou...

Kai telika re agapi mou exei toso kairo pou pinoume to aptamil...

Einai kalo gala kai einai auto pou dinoune apo neogna sto nosokomeio mas stin kypro...

Otan eixa gennisei auto mou eipan na dwso tou Kwstantinou mou,,,

Wmos eixa kanei tou goustou mou kai me timwrisen o theos...

Agapi mou sas euxwme kali sunexeia,,,kai elpizw na vrethei galoui pou na to pinnei to mwraki sou...

Δημοσίευση

Εγω απο την αρχη εδινα στον μπεμπη μου το almiron 1 και το επινε πολυ καλα μεχρι που καποια στιγμη αρχισε να σφιγγεται πολυ και να εχει πολλα αερια οποτε το αρεωσα με νερο και μετα συνηλθε. Τωρα πινει το almiron 2 και δεν εχουμε κανενα προβλημα...

Δημοσίευση

συμπληρωμα μαζι με το θηλασμο τησ εδινα frisolac οταν ομωσ σταματησαμε το θηλασμο δεν το ηθελε καθολου απο 3 μηνων πινει almirol και τωρα ειμαστε στο almirol 2.nutricia τρωει και κρεμεσ με εχει ζωσει αυτη η εταιρεια...αλλα παλι ειναι στο παιδι.οταν χρειαστηκε να τησ αλλαξω η παιδιατροσ μου προτεινε καποιο αλλο μονοι μασ το πηραμε το almirol

Δημοσίευση

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ?

ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΩΜΟΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΠΑΙΡΝΕ ΒΑΡΟΣ.

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΑ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ FRISOLAC ΤΟ ΉΠΙΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΓΑΛΑ ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑ 4 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ.

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ SUPER MARKET KAI EIMAI ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΡΕΜΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΤΛ. (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ) ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALMIRON, TO FRISOMEL( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ FRISOLAC) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ APTAMIL ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΣΩ ΤΟ ALMIRON ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ EINAI ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ) ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑ ΝΥΧΤΕΡΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ALMIRON ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΡΑ ΤΟ FRISOLAC)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ FRISOLAC ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΥΛΑΖΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ.

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ FRISOMEL.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΜΕ FRISOGROW ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...