Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Εγω δ χρειάζομαι ούτε ένα κορμακι. Εχβ τα άπειρα από τ κορίτσια μου. Μέσα Απριλίου θα βγάλω να τ φρεσκάρω. @ΜαρίαΔημήτρης εγω που γέννησα 3 Μαΐου εβαλε για κάνα μήνα μακρυα κορμακια σίγουρα. Τα λεπτά τα βαμβακερά. Αλλα σκεψου ότι πολλές φορές ακόμα κ αρχές Ιούνη έχει ψυχρα τ βραδια. Μπηκα από περιέργεια να δω φωτο. 30 Μαΐου βλεπω την έχω με κοντομάνικο. Μετα κανα 2 μερες τ Ιούνιο με μακρυ, αλλά βλέπω στις φώτο κ τη μεγάλη μ την έχω με μακρύ κολαν από κάτω άρα θα είχε ψυχρά κανα 2 μερες κ μετά μόνο με κορμακι εσωρουχο στο σπίτι κ εξω καλοκαιρινά.
    • Καλό μήνα κορίτσια μου! Αχ Φεβρουάριος, ο αγαπημένος μου μήνας. Εκτός του ότι είμαι γνήσιο υδροχοακι γεννημένη Φεβρουάριο, είναι ο μήνας που έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου 🩷. Εύχομαι αυτος ο μήνας να γίνει ο αγαπημένος για πολλές από εσάς 🙏🙏 Σε άλλα νέα, 14+0 σήμερα και ενώ μπήκα δεύτερο τριμηνο ξύπνησα με απίστευτη ναυτία, που κρατάει ως τώρα (και μια Λυδία που ξεχείλισε η πάνα της 7:30 το πρωί πάνω στο χέρι μου 🥴 έτσι για να μου πει και εκείνη καλό μήνα 😅)
    • Καλημέρα! Η ακυκλοβιρη (zovirax) θεωρείται ασφαλής κατά την κύηση και τη γαλουχία. Συχνά τη δίνουν και στα ίδια τα νεογνά σε περίπτωση περιγεννητικής λοίμωξης.
    • Καλημέρα κορίτσια! Από ρουχαλάκια να σας πω δεν έχω ψάξει ακόμα τίποτα,περιμένω να βγουν τα ανοιξιάτικα. Βέβαια επειδή εγώ είμαι αρχές Μαΐου αλλά με βλέπω να γενναω Απρίλιο είπα πως θα πάρω ανοιξιάτικα ρουχαλάκια και αν χρειαστώ για την αρχή μακριά φορμάκια θα βάλω αυτά που έχω από τον γιο μου.  Ακόμα νομίζω είναι νωρις να πάρουμε κάτι. Δεν ξέρω αλλά νιώθω περίεργα. Θέλω να πάω τουλάχιστον 32 εβδομάδες να αρχίσω τα ψώνια. Μόνο καροτσι έκλεισα μαζί με το αυγό γιατί το βρήκα 150€ κάτω. 
    • Καλησπέρα! Δηλαδή αν έχεις ζητήσει rooming in εκείνη την ώρα το παίρνουν το μωράκι ή είναι και αυτά μέσα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...