Καλησπέρα κορίτσια.
Πήγα σήμερα για υπέρηχο και έκανα και το εμβόλιο κοκκύτη. Όλα καλά, αλλά το χέρι μου πονάει πολύ. Μου το είπε, βέβαια, ότι θα πονάω γιατί είναι τετραπλό και για 3 με 4 μέρες θα είναι βαρύ. Μου το έκανε η μαία στο ιατρείο, μαζί με εξετάσεις ούρων και αίματος. Είχα την τιμητική μου σήμερα 😅
Κλείσαμε προς τέλος του Φλεβάρη να πάω να κάνω καμπύλη ζαχάρου.
Μια νιώθω ότι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και μια ότι πάει τόσο αργά. Εντωμεταξύ, από το πρωί νιώθω σαν να αρρωσταίνω ξανά. Και ελπίζω να παρατώ έξω αν και έχω ένα καλό βήχα και βραχνιασμα. Κάθε βδομάδα και κάτι.
Εγώ που δεν έχω εμπειρία με τεστ αν είχα τέτοια γραμμή δε θα έκανα καν χοριακη, κατευθείαν υπέρηχο σε δύο εβδομάδες, τόσο έντονη μου φαίνεται! Συγγνώμη αλλά μια δουλειά έχουν αυτά τα τεστ, αν είναι τόσο κραυγαλέα λάθος να το κλείσουν το μαγαζάκι. Λυπάμαι για τη λαχτάρα που πέρασες και σου εύχομαι σύντομα μια αληθινά παχιά απολαυστική ροζ γραμμή! 🙏
Έχω πάθει ουρολοιμωξη μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά δε θεραπεύτηκε σωστά και έτσι έπαθα πυελονεφρίτιδα και νοσηλεύτηκα μια βδομάδα με ενδοφλέβια αντιβιωση στα 28 μου. Τότε θυμάμαι μου είχαν κάνει απεικονιστικό έλεγχο στο ουροποιητικό για να αποκλείσουν τυχόν ανατομικό αίτιο. Είχαν πει ότι συνήθως τα ανατομικά αιτια προκαλούν λοιμώξεις ουροποιητικού από την παιδική ηλικία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι σχετικό, εκτός από υπέρηχο εννοώ. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα η αιτία και η λύση.