Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξετάσεις μετά από παλινδρομη

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η lenaki120 είπε:

Καλησπέρα σας μετά από μια παλινδρομη κύηση σας σύστησε ο γυναικολόγος σας να κάνετε εξετάσεις; 

Συνήθως δεν ζητάνε μετα απο μια παλινδρομη.. Όμως ο γιατρός μου λόγο ότι η μητέρα μου βρέθηκε να έχει θρομβοφιλια με έστειλε να κάνω και να πάω σε αιματολογο συν την εξέταση κυστικης ινωσης γιατί σε μια ξαδέλφη μου είχε βγει θετικό ένα γονίδιο. Ειχα μια βιοχημικη και καπάκι μια αποβολή. Τελικά δεν έχω κάποιο θέμα απλά προληπτικά με παρακολουθεί αιματολογος και για όλο το 1ο 3μηνο της εγκυμοσύνης έκανα αντιπηκτικες και συνεχίζω εως τώρα μόνο με σαλοσπιρ.

Τις περισσότερες φορές είναι τυχαίο γεγονός.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η lenaki120 είπε:

Καλησπέρα σας μετά από μια παλινδρομη κύηση σας σύστησε ο γυναικολόγος σας να κάνετε εξετάσεις; 

Καλησπέρα κορίτσι μου..όπως σου είπε και η άλλη κοπέλα συνήθως μετά από μια μόνο αποβολή έχω ακούσει και εγώ ότι δεν ζητάνε κάποιοι γιατροί εξετάσεις αν και διαφωνώ εγώ με αυτό..ωστόσο ο δικός μου ζητάει. Είμαι και από εξωσωματική οπότε ένας λόγος παραπάνω..εμένα μου ζήτησε να πάω σε αιματολογο για έλεγχο θρομβοφιλιας..καρυότυπο και κυστική ινωση είχαμε κάνει και εγώ και ο άντρας μου πριν την εξωσωματική αλλιώς θα ζητούσε και αυτα και μαζί με τα αποτελέσματα του εμβρύου που περιμένουμε θα έχουμε μια εικόνα αν ήταν τυχαίο γεγονος..μου είπε μπορεί να με στείλει και σε ενδοκρινολόγο αλλά προς το παρόν όχι..εσένα τι σου είπε ο γιατρός σου?

στις πριν 6 ώρες, ο/η lenaki120 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι! Ο δικός μου πάντα προτείνει εξετάσεις μετά από παλινδρομη. Σίγουρα πολλές φορές είναι τυχαίο γεγονός αλλά υπάρχουν κι αρκετές που δεν είναι. Εγώ δεν το σκέφτηκα στιγμή και τις έκανα. Προηγήθηκαν εκείνη την περίοδο και δύο φίλες μου που είχαν παλινδρομη από θρομβοφιλια κι αυτό με επηρέασε πολύ. Τελικά σε εμένα όντως ήταν τυχαίο γεγονός αλλά δεν μετανιώνω που τις έκανα. Πιστεύω ότι πρέπει να τις κάνουμε! 💗

Καλημέρα σε όλες σας!!! Εγώ έκανα μια εξέταση θρομβοφιλιας κόστος 200 ευρώ. Η κυστική ινωση ξερετε πόσο κοστίζει; καρυοτυπο θα κάνω με το σύζυγό μαζί. Το ζήτησα από το γιατρό θα ήθελα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά. Και σκέφτομαι να κάνω και το εμβόλιο της pfizer

στις πριν 1 ώρα, ο/η lenaki120 είπε:

Καλημέρα σε όλες σας!!! Εγώ έκανα μια εξέταση θρομβοφιλιας κόστος 200 ευρώ. Η κυστική ινωση ξερετε πόσο κοστίζει; καρυοτυπο θα κάνω με το σύζυγό μαζί. Το ζήτησα από το γιατρό θα ήθελα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά. Και σκέφτομαι να κάνω και το εμβόλιο της pfizer

Η κυστικη ινωση έχει ποσοστά. Δηλαδή αν κάνεις το 56 % και στο γράψει ο γιατρός δεν πληρώνεις τίποτα. Μετά αν θες πας σε κάποιο κεντρο και κάνεις το 98 % και δίνεις μια διαφορά. Εγώ αυτό έκανα αν θυμάμαι καλά έδωσα επιπλέον 170 ευρώ. 

Για το εμβόλιο εγώ δεν έχω άποψη. Το μόνο που έχω αποφασίσει είναι να το κάνω αφού γεννήσω και περάσουν 2 μηνες και κάτι.. 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Η κυστικη ινωση έχει ποσοστά. Δηλαδή αν κάνεις το 56 % και στο γράψει ο γιατρός δεν πληρώνεις τίποτα. Μετά αν θες πας σε κάποιο κεντρο και κάνεις το 98 % και δίνεις μια διαφορά. Εγώ αυτό έκανα αν θυμάμαι καλά έδωσα επιπλέον 170 ευρώ. 

Για το εμβόλιο εγώ δεν έχω άποψη. Το μόνο που έχω αποφασίσει είναι να το κάνω αφού γεννήσω και περάσουν 2 μηνες και κάτι.. 

Το ζητάω από το γυναικολόγο να μου γράψει για τη κυστική ινωση ή σε κάποιον αιματολογος πρέπει να απευθυνθώ; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η lenaki120 είπε:

Ξέρεις πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα για θρομβοφιλια γιατί τώρα θα τις κάνω εγώ..ελπιζω να μην αργούν σαν τον καρυοτυπο. Για το εμβόλιο ότι σου πει ο γιατρός σου είναι πολύ μεγάλο θέμα...το έμβρυο το στείλατε για έλεγχο?

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ξέρεις πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα για θρομβοφιλια γιατί τώρα θα τις κάνω εγώ..ελπιζω να μην αργούν σαν τον καρυοτυπο. Για το εμβόλιο ότι σου πει ο γιατρός σου είναι πολύ μεγάλο θέμα...το έμβρυο το στείλατε για έλεγχο?

Δεν ρώτησα να σας πω καθόλου νομίζω τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο καρυοτυπος που κάνατε πόσο κόστισε και πόσο καιρό έκανε; για το εμβόλιο μου είπε να το κάνω αν θέλω. Δεν το έστειλα δυστυχώς γιατί ήταν η πρώτη μου κύηση και η γιατρός μου είπε οτι δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε από εκεί. Εσείς είχατε αποβολή; 

Το ζητάω από το γυναικολόγο να μου γράψει για τη κυστική ινωση ή σε κάποιον αιματολογος πρέπει να απευθυνθώ; 

Ο γυναικολόγος στο γράφει.. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Ο γυναικολόγος στο γράφει.. 

Σας ευχαριστώ πολύ με το καλό το μωράκι σας (αν κατάλαβα καλά ότι είστε σε ενδιαφέρουσα!) 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η lenaki120 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ με το καλό το μωράκι σας (αν κατάλαβα καλά ότι είστε σε ενδιαφέρουσα!) 

Ναι 😍😍 εύχομαι σύντομα και για σένα να έρθει το σπορακι.. 

Δεν ρώτησα να σας πω καθόλου νομίζω τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο καρυοτυπος που κάνατε πόσο κόστισε και πόσο καιρό έκανε; για το εμβόλιο μου είπε να το κάνω αν θέλω. Δεν το έστειλα δυστυχώς γιατί ήταν η πρώτη μου κύηση και η γιατρός μου είπε οτι δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε από εκεί. Εσείς είχατε αποβολή; 

Ναι έκανα απόξεση πριν δύο εβδομάδες ήταν και μένα η πρώτη μου κύηση και δυστυχώς παλινδρομη αλλά στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο γιατί αν δεν έφταιγε κάτι άλλο και απεβαλλα λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας του εμβρύου τότε μάλλον θα το θεωρήσουμε τυχαίο γεγονός αφού και εγώ και ο άντρας μου έχουμε φυσιολογικούς καρυοτυπους έτσι είπε ο γιατρός μου. Βέβαια εγώ έμεινα με εξωσωματική οπότε καταλαβαίνεις ότι ψάχνουμε τα πάντα..τον καρυοτυπο μας τον έγραψε ο γυναικολόγος και για τους δύο και μας κόστισε νομίζω 13ευρω για τον καθένα αν και μπορεί να κάνω και λάθος από τις τόσες εξετάσεις που κάναμε τότε. Κάνουν ένα μήνα τα αποτελέσματα.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ναι έκανα απόξεση πριν δύο εβδομάδες ήταν και μένα η πρώτη μου κύηση και δυστυχώς παλινδρομη αλλά στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο γιατί αν δεν έφταιγε κάτι άλλο και απεβαλλα λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας του εμβρύου τότε μάλλον θα το θεωρήσουμε τυχαίο γεγονός αφού και εγώ και ο άντρας μου έχουμε φυσιολογικούς καρυοτυπους έτσι είπε ο γιατρός μου. Βέβαια εγώ έμεινα με εξωσωματική οπότε καταλαβαίνεις ότι ψάχνουμε τα πάντα..τον καρυοτυπο μας τον έγραψε ο γυναικολόγος και για τους δύο και μας κόστισε νομίζω 13ευρω για τον καθένα αν και μπορεί να κάνω και λάθος από τις τόσες εξετάσεις που κάναμε τότε. Κάνουν ένα μήνα τα αποτελέσματα.

Εγώ πριν μια εβδομάδα έκανα τη θρομβοφιλια και περιμένω αποτέλεσματα. Ο σύζυγος λειπει εμένα υατο το διάστημα κ δεν μπορώ να κάνω το καρυοτυπο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να δείτε πάλι θετικό αποτέλεσμα! 

Εγώ πριν μια εβδομάδα έκανα τη θρομβοφιλια και περιμένω αποτέλεσματα. Ο σύζυγος λειπει εμένα υατο το διάστημα κ δεν μπορώ να κάνω το καρυοτυπο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να δείτε πάλι θετικό αποτέλεσμα! 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!το ίδιο εύχομαι και σε σένα.. Θα γίνουν μια μια όλες οι εξετάσεις σας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...