Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Διόνη είπε:

Αχ οκ το είχα για Σάββατο σήμερα! Μια χαρά!!!χαχαχαχαχ 

Εντάξει άρα περιμένουμε νέα... υπομονή!!!

Για ποιο λόγο όμως να μη σου τη δώσει αύριο;;; Είναι αλλιώς εκεί;; Δεν τις βγάζουν κατευθείαν;;

Οχι θα έρθει η κοπέλα απ το σπίτι μου , δεν έχει μικροβιολογικα εδω. 😕

Και στον μικρό δεν μου είχαν κάνει. 

Όσο σταμάτησαν τα καφέ είμαι αισιόδοξη άλλωστε σήμερα είναι της Σοφίας αγάπης πίστης και ελπίδας.  

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Οχι θα έρθει η κοπέλα απ το σπίτι μου , δεν έχει μικροβιολογικα εδω. 😕

Και στον μικρό δεν μου είχαν κάνει. 

Όσο σταμάτησαν τα καφέ είμαι αισιόδοξη άλλωστε σήμερα είναι της Σοφίας αγάπης πίστης και ελπίδας.  

Το ότι σταμάτησαν τα καφέ πολύ θετικό αγάπη μου !! Πιστεύω εχτές προχτές εγινε η εμφύτευση για αυτό και τα καφέ... Τώρα θα δεις θα αρχίσει να μεγαλώνει η χοριακη αύριο θα είναι όπως πρέπει !!! Αν είχες κάνει τη Δευτέρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο δεν θα είχες το άγχος !! αχ αχ αχ !! 

Σοφία αγάπη πίστη και ελπίδα !! ♥️♥️♥️

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@angel35

@Eva29 αύριο είναι η μέρα  σουυυυ εύχομαι μόνο τα καλυτερααααααα 

Γλυκούλα μου αύριο ναιιιιι σε ευχαριστώ πολύ πολύ ♥️♥️🥰 ... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας 🙏🤍

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Το ότι σταμάτησαν τα καφέ πολύ θετικό αγάπη μου !! Πιστεύω εχτές προχτές εγινε η εμφύτευση για αυτό και τα καφέ... Τώρα θα δεις θα αρχίσει να μεγαλώνει η χοριακη αύριο θα είναι όπως πρέπει !!! Αν είχες κάνει τη Δευτέρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο δεν θα είχες το άγχος !! αχ αχ αχ !! 

Γλυκούλα μου αύριο ναιιιιι σε ευχαριστώ πολύ πολύ ♥️♥️🥰 ... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας 🙏🤍

@Παρασκευαιδου Όλα καλά θα πάνε! Θα δεις! Εγώ το πιστεύω!

@Eva29 σου εύχομαι ο,τι καλύτερο για αύριο κορίτσι μου! Άντε να παίρνουμε και εμείς σειρά!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Ωω έφτασε η μέρα που τόσο περίμενες... Καλή επιτυχία κορίτσι μου.. όλα να σου πάνε τέλεια!!🤞

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αμήν 🙏🙏

Εγώ πιστεύω ότι είσαι εγκυουλα λοιπον πίστεψε το κρατά την κοιλιτσα σου και θα δεις που την Δευτέρα θα έχεις μεγάλη χοριακη!αν την έκανες σήμερα πιστεύω θα ήταν πάνω από 100 όποτε χαλαρωσε γιατί το άγχος δεν είναι με τον μέρος μας!!!το σποράκι είναι εκεί αυτό έχει σημασία!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Massa είπε:

@Παρασκευαιδου Όλα καλά θα πάνε! Θα δεις! Εγώ το πιστεύω!

@Eva29 σου εύχομαι ο,τι καλύτερο για αύριο κορίτσι μου! Άντε να παίρνουμε και εμείς σειρά!! ❤

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου ! Μακάρι να είναι η τυχερή μου προσπαθεια και να με ακολουθήσεις σύντομα !! ♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sandyb είπε:

Ωω έφτασε η μέρα που τόσο περίμενες... Καλή επιτυχία κορίτσι μου.. όλα να σου πάνε τέλεια!!🤞

Γλυκιά μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ ♥️ 

Επιτέλους ήρθε η μέρα ναιιι !! Μετράω τις ώρες !! 

Με το καλό να ανταμώσεις το παιδάκι σου κορίτσι μου κι εσύ !! ♥️♥️🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου ! Μακάρι να είναι η τυχερή μου προσπαθεια και να με ακολουθήσεις σύντομα !! ♥️♥️♥️

Ευα καλή επιτυχία μας για αύριο !!!!!!!!!!!σου εύχομαι δίδυμο μανούλα .

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό μου είπε και εμένα και μου έκοψε τα φτερά στο άκουσμα το θετικό. 

Εκείνη 12η μέρα ήταν με βλαστοκύστη και εσυ είσαι με 2 ημερών είσαι σίγουρα έγκυος και η χοριακη είναι μια χαρά .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

@Vasilique γιατρέ μου για πες 

FSH 7.27

E2 38.5

PRG 0.89

και ξεκινάω με Avercap + meriofert ταυτόχρονα 

Θα βγαλω κανενα αυγό ή θα τα δω με τα κυάλια;;

Πολύ καλές οι ορμόνες σου είναι!!!! Θα βγάλεις σίγουρα!!!!!! Εγώ ξεκίνησα χθες σήμερα κάνω την δεύτερη ένεση.. Δευτέρα έχω τον πρώτο υπέρηχο!!!!

Δημοσίευση

Και να που ποιος θα το πιστευε ήρθε η ώρα να γράψω και γω για την ωοληψία μου!!!!
Πολύ δυνατή εμπειρία κορίτσια!!!!! όλα πολύ πρωτόγνωρα και δυνατα!!! 

το πρωί πήγαινα σαν πρόβατο στην σφαγή αλλά βγήκα και ενιωθα πιο δυνατή από ποτέ! 

ο γιατρός μου φοβερός, όλα τα κορίτσια εκεί πολύ καλά και ευγενικά, δεν έμεινα λεπτό μόνη μου!!!

Το αποτέλεσμα;;; βγαλαμε 13 πολύ καλά αυγουλάκια!!!!

Δεν θα κανουμε εμβρυομεταφορά τώρα, γιατί οι ορμονες και το ενδομήτριο δεν είναι πολύ καλά αυτή την στιγμή!!

Οπότε απο σήμερα το βραδύ θα παίρνω ένα ουτροτζεστάν, για 10 μέρες, μόλις το σταματήσω μου είπε ο γιατρός οτι μετά απο 3-4 μερες θα αδιαθετήσω, και να τον πάρω για να μου πει τι κανουμε απο κει και πέρα!!!

Έχω πονάκια, ειδικά το μεσημέρι που γύρισα και λίγο αιματάκι που τωρα πια εχει σταματήσει και ο πόνος είναι πιο πολύ πλέον κράμπες! 

Και ναι δηλώνω και εγώ ότι είναι απο τους καλύτερους ύπνους που κάνεις!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Πολύ καλές οι ορμόνες σου είναι!!!! Θα βγάλεις σίγουρα!!!!!! Εγώ ξεκίνησα χθες σήμερα κάνω την δεύτερη ένεση.. Δευτέρα έχω τον πρώτο υπέρηχο!!!!

Με το καλό κορίτσι μου!

Μακάρι να πάνε όλα καλά !!

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμους!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Και να που ποιος θα το πιστευε ήρθε η ώρα να γράψω και γω για την ωοληψία μου!!!!

το πρωί πήγαινα σαν πρόβατο στην σφαγή αλλά βγήκα και ενιωθα πιο δυνατή από ποτέ! 

ο γιατρός μου φοβερός, όλα τα κορίτσια εκεί πολύ καλά και ευγενικά, δεν έμεινα λεπτό μόνη μου!!!

Δεν θα κανουμε εμβρυομεταφορά τώρα, γιατί οι ορμονες και το ενδομήτριο δεν είναι πολύ καλά αυτή την στιγμή!!

Οπότε απο σήμερα το βραδύ θα παίρνω ένα ουτροτζεστάν, για 10 μέρες, μόλις το σταματήσω μου είπε ο γιατρός οτι μετά απο 3-4 μερες θα αδιαθετήσω, και να τον πάρω για να μου πει τι κανουμε απο κει και πέρα!!!

Έχω πονάκια, ειδικά το μεσημέρι που γύρισα και λίγο αιματάκι που τωρα πια εχει σταματήσει και ο πόνος είναι πιο πολύ πλέον κράμπες! 

Τα πηγές άψογα!!

καλες γονιμοποιησεις να έχεις με πολλά υγιή εμβρυακια !!

Ξεκουράσου τώρα♥️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η BlackCat είπε:

Τα πηγές άψογα!!

καλες γονιμοποιησεις να έχεις με πολλά υγιή εμβρυακια !!

Ξεκουράσου τώρα♥️

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! η αλήθεια ειναι πως εχω λιωσει στον υπνο ολη μέρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Μπράβο!! Τέλεια τα αυγουλάκια... Καλές γονιμοποιήσεις τώρα και ξεκούραση!! Σύντομα θα είναι η ιδανική στιγμή και για έμβρυομεταφορά.. 💚

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!

Μακάρι να πάνε όλα καλά !!

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμους!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Εσύ  ξεκινάς με averkap??? Αυτή δεν είναι για καταστολή ωορρηξίας???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η angel35 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!! Καλη ξεκουραση τωρα σε σενα και καλούς διπλασιασμούς στα εμβρυακια σου!!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα 
    • Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
    • Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...