-
Απαντήσεις
-
Από Mantarini · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια μου!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Καλέ τι κρύο έβγαλε!! @melitiniღ φαντάζομαι στα μέρη σου αφού χιόνισε Απρίλη μήνα.. Κορίτσια έκανα και σήμερα τεστακι και ήταν αρνητικό... @Eliza Kats και @Rena92 πώς είστε κορίτσια;; -
Από melitiniღ · Δημοσίευση
Χιονισμένες καλημέρες κορίτσια..!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε..!!! ❄️☃️ -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσι μου! Ευχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακη!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά…τι θα κάνεις τελικά; -
Από Πεταλουδιτσα94 · Δημοσίευση
@Rena92 @Iris9 κορίτσια μου υπομονή δεν έχω απλά έπεσε σκ και δεν εμπιστεύομαι τα τεστ γιατί έχουν βγει πολλές φορές λανθασμένα..ας πούμε στη 1η μου εγκυμοσύνη δε φαινόταν γιατί ήταν καθυστερημένη σύλληψη..και εγώ για Τρίτη έλεγα να πάω αλλά σκέφτομαι πως αν δε πάω αύριο πρωί θα είμαι κι άλλο μέσα στο άγχος την υπόλοιπη μέρα μέχρι να ξημερώσει η Τρίτη αν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα..βέβαια και ο άντρας μου λέει να κάνω λιγάκι υπομονή ακόμα..τώρα βέβαια δε ξέρω..σκέφτομαι πως θα πάω το πρωί και μόλις γυρίσω θα αδιαθετήσω πριν καν πάρω τα αποτελέσματα..όλο αυτό σκέφτομαι -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Στον γιο μου δεν θυμάμαι να είχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρού, νομίζω πως όχι. Επίσης δεν είχα κάνει και καρδιοτοκογραφο μόνο μια φορά στον 7ο μήνα που πονουσα υπερβολικά και δεν περνούσε με έστειλε και αυτό γιατί ήταν 2/1 και έλειπε ο γιατρός μου αλλά τελικά ήταν το έντερο απο λάχανο που είχα φάει 🤣 Την Πέμπτη που θα πάω θα τον ρωτήσω και για καλλιέργεια και για καρδιοτοκογραφο. Εγώ παλινεχω αγχωθεί μην με πιάσουν οι πονοι όσο ο άντρας μου θα είναι στην δουλειά. Βέβαια νομίζω τώρα θα με βλέπει κάθε βδομάδα ο γιατρός οπότε αν δει κάτι θα βάλω τον άντρα να δουλεύει παι το σπίτι. Και με τις συσπασεις μέχρι να με πιασουν τα χαπια είχε ζητήσει και δούλευε από το σπίτι το ίδιο και αύριο για να μην είμαι μόνη μου με τον μικρό αρρωστο. Άσε που νιώθω τόσο βαριά 2 μέρες και πάω σαν την πάπια, δεν μπορώ να κουνηθω.
-
-
Νέες συζητήσεις