Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πόσο χαίρομαι κορίτσι μου!!! Σε είχα στο νου μου σήμερα!! Όλα θα είναι καλά και στο δεύτερο ραντεβού, σίγουρα!! Να μας ενημερώσεις 🥰
    • Το είχα ξεχάσει, ναι εκεί πάει νωρίτερα αλλά και πάλι όλα καλά θα πανε!!!! Κάθε μέρα στην κοιλιά είναι κέρδος αγάπη. Επειδή τότε λόγω τραχήλου είχα τεράστιες πιθανότητες για προωρότητα και το έψαχνα πάρα πολύ αυτό που ισχύει είναι πως κάθε μια επιπλέον μέρα στην κοιλιά είναι -3 από τη ΜΕΝΝ. Φίλη μου γέννησε τα δίδυμα 31 εβδομάδων και έμειναν στη μονάδα μόνο κ μόνο λόγω πρωτοκόλλου μέχρι να φτάσουν τις 37 εβδομάδες θεωρητικά. Ήταν μπαμπάτσικα τα αγόρια της και δεν είχαν κανένα θέμα... 
    • Όχι δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα τπτ..απλά δεν της άρεσε γτ είχα πολύ αμνιακό Μ πΕ υγρό..μη σπάσουν τα νερά..έκοψα ζάχαρη κ αλάτι κ την Πέμπτη πάω στον εμβρυολογο θα το δούμε κ καλύτερα το αμνιακό..
    • Τα δικά μου είναι άλλη περίπτωση.. λόγο το ότι είναι στον ίδιο σάκο με ένα πλακούντα λέει 32 με 34 εβδομάδα το πολύ να πάνε αυτές οι εγκυμοσύνες..δλδ όγδοο..αλλά η γυναικολόγος μου είπε μακαριιι αλλά δεν την είδα κ τόσο αισιοδοξη να φτάσω δλδ έως μέσα Οκτωβρίου..αυτό με αγχωσε λίγο αλλά θα δείξει ποσο θα αντέξει το σώμα μ..θα προσπαθήσω να τα χω όλα έτοιμα..
    • Μπράβο τέλεια και σε σένα !!!Μεγαλώσανε τα μπεμπινια μας !!! Άντε κοντεύουμε σιγά σιγά !!!! 🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...