Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena0212 είπε:

Δεν είναι καλά τα νέα μου. 12,3 η χοριακη μου. Φοβαμαι μήπως φτάνει το μικροβιολογικό που είναι παλιό. Μολισ πήγα και έκανα και σε δευτερο. Θα μάθω το απόγευμα.

Κοίτα έκανες 8η ημέρα χοριακη με βλαστοκυστες σωστά ? Αν σήμερα η χοριακη όντως είναι 12.3 αύριο μπορεί να είναι 50 δεν ξέρεις... Και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.... Άλλες έχουν τεράστιες χοριακες άλλες πιο μικρες. Σημασια έχει να διπλασιάζεται όπως πρέπει... Οπότε απλά θα σε φάει λίγο το άγχος μέχρι να κάνεις την επαναληπτική... Οπλισου με υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά ! Έχε πίστη ! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα σουπερ ! Θα προσευχηθώ σήμερα και για τις δύο μας 💖

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Για αυτό σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να με κοιμήσουν στην ΕΤ και να με ξυπνήσουν στην γέννα!!!

Πω πω θα ήταν ότι καλύτερο!!!! Πόση ψυχική ηρεμία θα κερδίζαμε θεε μου!!

Δέκα χρόνια από τη ζωή μας θα κερδίζαμε... Τι τραβάμε για να γίνουμε μάνες... Και ακόμα είμαστε στην αρχή... 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου, δεύτερον  είδα την φωτογραφία με τα τεστ και είναι πολύ έντονη η γραμμή σε όλα και ιδικά στο ηλεκτρονικό λέει ξεκάθαρα 5 εβδομάδες χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα από το δεύτερο 

@elena0212 κορίτσια τώρα που είδα το τεστ το early predictor της  Ελενας εγώ το είχα κάνει την 5η ημέρα της εμβρυομεταφορας και ήταν έτσι (και είχα δίδυμα)  και μετά έκανα σε 4 ημέρες χοριακη και περίμενα να δω τεράστιο νούμερο και τελικά ήταν 294 αν θυμάστε ! Τα τεστ ανιχνεύουν με πολύ μικρή χοριακη... Άλλες έχουν τεράστιες χοριακες άλλες όχι δεν έχει να κάνει τόσο... Σημασία έχει να διπλασιάζεται... 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας Ευχαριστω πολύ όλες. Δεν έχω καρδούλες για όλες σας. Αλλά σας στελνω τεράστια αγκαλιά. Θα κάνουμε επιβεβαίωση το απόγευμα κ θα περιμένουμε την επαναληπτική τη Δευτέρα. Ίσως είναι βιοχημική. Ίσως απλά πολυ χαμηλή.  Αύριο είχα κανονίσει να πάω κ στο μοναστήρι που πήγα πριν την εξωσωματική. Όποτε υπομονη, προσευχή κ θετικές σκέψεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου, δεύτερον  είδα την φωτογραφία με τα τεστ και είναι πολύ έντονη η γραμμή σε όλα και ιδικά στο ηλεκτρονικό λέει ξεκάθαρα 5 εβδομάδες χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα από το δεύτερο 

Στο τελευταίο λέει 1-2 (βδομαδες απ τη σύλληψη). Εγώ ημουν 7 ημερών από ετ με βλαστοκυστες. Σ Ευχαριστω πολύ ❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις πήρα τη χοριακή... 16.023!! τη Δευτέρα ήταν 3.395, τώρα τι ήταν τα καφέ υγρά δεν ξέρω(λέω στον γιατρό μου δεν ήταν αίμα γιατρέ ήταν καφέ υγρά και μου λέει αίμα είναι κ αυτά πουλάκι μου 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Κορίτσια μου σας Ευχαριστω πολύ όλες. Δεν έχω καρδούλες για όλες σας. Αλλά σας στελνω τεράστια αγκαλιά. Θα κάνουμε επιβεβαίωση το απόγευμα κ θα περιμένουμε την επαναληπτική τη Δευτέρα. Ίσως είναι βιοχημική. Ίσως απλά πολυ χαμηλή.  Αύριο είχα κανονίσει να πάω κ στο μοναστήρι που πήγα πριν την εξωσωματική. Όποτε υπομονη, προσευχή κ θετικές σκέψεις. 

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💚💚💚💚💚

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μόλις πήρα τη χοριακή... 16.023!! τη Δευτέρα ήταν 3.395, τώρα τι ήταν τα καφέ υγρά δεν ξέρω(λέω στον γιατρό μου δεν ήταν αίμα γιατρέ ήταν καφέ υγρά και μου λέει αίμα είναι κ αυτά πουλάκι μου 😂

Όλα βαίνουν υπέροχα! Μην μου πεις πως θα κάνεις κ άλλα χοριακή;;; Έλεος! 🤪

Πότε πας για υπέρηχο σου είπε;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Φανταστικά νέα !!! Καλέ εσύ μήπως έχεις παραπάνω από δύο  ??? Τεράστιες είναι οι χοριακες σου !!! 😂 Μπράβο γλυκούλα μου όλα τέλεια με το καλό ο υπέρυχος να τα δείτε !! Πότε θα πας ?? ♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Τέλεια η χοριακη σου εσένα διπλασιάζεται ακόμα και τώρα που κανονικά διπλασιάζεται κάθε 4 μέρες .

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Για αυτό σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να με κοιμήσουν στην ΕΤ και να με ξυπνήσουν στην γέννα!!!

@BlackCat αγάπη μου μην τσιγκουνεύεσαι….στον ιδανικό κοσμο θελουμε να μας ξυπνήσουν ΜΕΤΑ τη γέννα, το μωρό να είναι πλυμένο και να μυρίζει προδερμ. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ ούτε τον ομφάλιο λώρο δε θέλω να δω…προς το παρόν βέβαια κοντεύω να φάω τα πατώματα που με έχουν αφήσει να περιμένω ως αυτή την ώρα….δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

@Apol έχεις σπάσει κάθε κοντέρ κοπελια, το τερμάτισες!
@elena0212 Υπομονή κι εσυ κοπέλα μου, πάντως τα νέα σου δεν είναι άσχημα, έχεις μια θετική χοριακη, είναι και λίγο νωρίτερα απ ότι θα πρεπε, αναμένουμε τις εξελίξεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

@BlackCat αγάπη μου μην τσιγκουνεύεσαι….στον ιδανικό κοσμο θελουμε να μας ξυπνήσουν ΜΕΤΑ τη γέννα, το μωρό να είναι πλυμένο και να μυρίζει προδερμ. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ ούτε τον ομφάλιο λώρο δε θέλω να δω…προς το παρόν βέβαια κοντεύω να φάω τα πατώματα που με έχουν αφήσει να περιμένω ως αυτή την ώρα….δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

@Apol έχεις σπάσει κάθε κοντέρ κοπελια, το τερμάτισες!
@elena0212 Υπομονή κι εσυ κοπέλα μου, πάντως τα νέα σου δεν είναι άσχημα, έχεις μια θετική χοριακη, είναι και λίγο νωρίτερα απ ότι θα πρεπε, αναμένουμε τις εξελίξεις. 

Δεν τους παίρνεις Εσυ;;;άντε. Πολύ άργησαν

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Σουπεεεεεεεεεερ!!!! Μπραβο!!! Με το καλο για τον υπέρηχο!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Δεν τους παίρνεις Εσυ;;;άντε. Πολύ άργησαν

Φοβάμαι να παρω…όπως δεν έκανα και τεστ έτσι κάθομαι μοιρολατρικά και περιμένω…άλλωστε όσο δεν ξέρω υπάρχει ελπίδα. Αλλά ναι μια ώρα το πολύ θα περιμένω. Είναι και λίγο αφύσικο ότι έχουν αργήσει τόσο…

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Στο τελευταίο λέει 1-2 (βδομαδες απ τη σύλληψη). Εγώ ημουν 7 ημερών από ετ με βλαστοκυστες. Σ Ευχαριστω πολύ ❤️

Αχαχαχαχχαχ τι χαζή είμαι δεν είχα προσέξει ότι ήσουν τόσο κοντά από την εμβρυομεταφορά, ε αφού είναι τόσο νωρίς και έχεις πάνω από 5 είσαι έγκυος για τα καλά κοπέλα μου καλό αποτέλεσμα για το απόγευμα 💜

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Ναι μωρέ τα ξέρω.

Αχ μακάρι να ήταν όλα τόσα εύκολα! Δεν μας φτάνουν οι στεναχώριες της καθημερινότητας έχουμε και τις στεναχώριες που θέλουμε να δώσουμε την αγάπη μας και όλα τα είναι μας σε ένα δικό μας πλασματάκι. Να δημιουργήσουμε οικογένεια και να υπάρχει και συνέχεια.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Φοβάμαι να παρω…όπως δεν έκανα και τεστ έτσι κάθομαι μοιρολατρικά και περιμένω…άλλωστε όσο δεν ξέρω υπάρχει ελπίδα. Αλλά ναι μια ώρα το πολύ θα περιμένω. Είναι και λίγο αφύσικο ότι έχουν αργήσει τόσο…

Δεν ειναι αφύσικο. Εγώ στην προηγούμενη την έκανα 7 το πρωι και μου την στείλανε στις 4

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Όλα βαίνουν υπέροχα! Μην μου πεις πως θα κάνεις κ άλλα χοριακή;;; Έλεος! 🤪

Πότε πας για υπέρηχο σου είπε;

😂😂😂 Ρε δεν θέλω αλληηηη και ο γιατρός μου είπε να κάνω την άλλη Παρασκευή και να με δει μετά για υπέρηχο.. Όμως υποψιάζομαι ότι θα είναι εκτός κ σου λέει ας κάνουμε τουλάχιστον χοριακή!!! Έλεος αυτό λέω κ εγω αγαπημένη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Μέχρι τις 16:00 θα σε έχουν πάρει γιατί μετά φεύγουν οι μαίες…

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Apol είπε:

😂😂😂 Ρε δεν θέλω αλληηηη και ο γιατρός μου είπε να κάνω την άλλη Παρασκευή και να με δει μετά για υπέρηχο.. Όμως υποψιάζομαι ότι θα είναι εκτός κ σου λέει ας κάνουμε τουλάχιστον χοριακή!!! Έλεος αυτό λέω κ εγω αγαπημένη.. 

Πλάκα μου κάνεις;;; Μα δεν έχει νόημα τώρα πια να κάνεις άλλη! Το πράγμα έδειξε από την αρχή! Αυτός έτσι όπως το πάει θα σου κάνει απευθείας αυχενική! 😜😜😜😜

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

@Apol μπράβο κορίτσι μου. Με το καλό ο υπέρηχος τώρα 😍😍😍

Έλενα μου σε ευχαριστώ, τώρα διάβασα τα δικά σου, ας μην απογοητευομαστε αγαπημένη μου, ας περιμένουμε και το άλλο εργαστήριο να δούμε τι θα βγάλει.. Υπομονή λέξη πολλή δύσκολη αλλά τι να κανουμε.. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vasilique είπε:

Πλάκα μου κάνεις;;; Μα δεν έχει νόημα τώρα πια να κάνεις άλλη! Το πράγμα έδειξε από την αρχή! Αυτός έτσι όπως το πάει θα σου κάνει απευθείας αυχενική! 😜😜😜😜

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Τι να κάνω η έρμη μάνα;;;;; εγώ θέλω να δω σάκους να ακούσω καρδούλες δεν αντέχω άλλο ειδικά μετά το αίμα που είδα κ αγχώθηκα τόσο μα τόσο πολύ...!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...