Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!! Μπαίνω και εγώ σε αυτό το θέμα και εύχομαι σε όλες να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα..  Εγώ ακόμη δεν έχω αρχίσει τίποτα κ νιώθω ώρες ώρες αγχωμένη και με την διαδικασία πόσο καιρό θα πάρει κ αν τελικά θα έχουμε επιτυχία.. Το ξέρω πως έτσι φαίνεται βουνό και πρέπει βήμα βήμα να τα αντιμετωπίζουμε όλα...  Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για την επιτροπή. @melitiniღ εγώ έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά μου τις πρότεινε κ ο γυναικολόγος κ ο ενδοκρινολόγος λογο του οτι έχει πάθει θρόμβωση η μητέρα μου χωρίς να έχω κάποια αποβολή στο ιστορικό μου.  Οι εξετάσεις που έκανα είναι οι παρακάτω.    
    • Κορίτσια στα δικα μας νέα, είμαστε και μεις λίγο γκρινιαρες, βασικά την μια είμαστε την άλλη δεν είμαστε,  καταλαβαίνω πως αυτό συμβαίνει όταν την ενοχλει η κοιλιτσα, σφίγγεται όλο το κορμακι του και το προσωπάκι του  Σήμερα θα πάμε να κάνουμε νύχια στο μαγαζί της κουνιάδας μου , είναι στη δίπλα πόλη, θα πάμε ως εκεί να κάνουμε και τη βόλτα μας και να τη δούμε κιόλας 🫶
    • Αναρωτιέμαι @Diwni αν και τα επόμενα παιδιά μου πρώτα ο Θεός θα ναι έτσι μικρούλικα, βεβαια ειχα ακοκα περιθωριο να παχυνει στη κοιλιτσα μεσα, αλλα λιγο βιαστηκαμε όλοι 🤔
    • Ωωωωωωωω πήρα με την σειρά τα μηνύματα, τι όμορφα νέα μας φέρνεις,  μπράβο συγχαρητήρια,  καλή ανατροφή και στο δικό σας μωρουλι ❤️ πως ήταν το σπάσιμο των νερών, που σε βρήκε;  12 ώρες; αχ βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω θα είχες μια ταλαιπωρία και φανταζομαι και την ψυχολογία σου μετά αλλα σημασία έχει πως κρατάς το μωρουδελι σας αγκαλιτσα❤️❤️❤️❤️
    • Άσε εμάς από κλανιτσες ενήλικα άλλο τίποτα, κορίτσια 2 φορές που την αεριζα, αεριστηκε και αυτή και γεμίσαμε παντού τα ρούχα μου η αλλαξιερα το πάτωμα ,χαμός χαχαχα τοσο μικρό πλασματάκι αλλά θαυματουργό    Όσον αφορά την δίψα τότε θηλασμού παντού εχω ένα μπουκάλι δίπλα μου ,έχω καταργήσει τα ποτήρια,  πολληηη δίψα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...