Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η geo2222 είπε:

A5BE6EFC-393B-4764-9899-78FB9F8EA5D8.jpeg

βρε κοριτσάκι μου...συγχαρητήρια!!!! Είσαι εγκυούλα!!! Μεγάλες χοριακές σου εύχομαι και μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Πόσο χάρηκα να ξέρεις!! Μπράβο μπράβο χίλια μπράβο!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Έκτακτο ανακοινωθέν. 

Ο γιατρός με πήρε τώρα. 

Ξεκινάμε εξωσωματική, θα πάρω τώρα να κλείσω ραντεβού. 

Έχω σπαραξει στο κλάμα. 

Φαντάζομαι από χαρά και μόνο!!!!!!!!!! Αγάπη μου όλα καλά θα πάνε!!!!!!! Πάρε κλείσε ραντεβουδακι και όλα θα γίνουν το ένα μετά το άλλο χωρίς να καταλάβεις κάτι!!!!!! Όπως λέμε.... βήμα βήμα!!!!!!

❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου έχω πάθεις σοκ δεν το έχω πει σε κανέναν είστε οι πρώτες!!!!θα πάθω τίποτα από τα κλάματα μικησα με τον γιατρό και μου είπε να πάω αύριο να πούμε εξετάσεις μαζί με την χοριακη γιατί έχω κάποια θέματα με βιταμίνη d με tsh και προλακτινη για να δούμε αν θα αυξήσουμε δώσω κ θα κόψουμε κάτι από αυτά απλά έχω πονούν περιόδου αρκετούς και έχω αγχωθεί λίγο αλλά λέω εμφύτευση έγινε αν θέλει ο θεός θα πάει καλά αλλά το πρώτο βήμα έγινε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Ενταξειιιιι εεεε θετικότατο!!!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!! Όλα να πάνε καλααααα!!!!!!! Καλές χοριακες τώρα!!!!! Βουρ αύριο για χοριακη και τηλέφωνο στον γιατρό σου!!!!!!!! 👏👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η skorpina78 είπε:

@geo2222  να με ακούς όταν μιλάω!!! τι σου έλεγα για την πίεση? 

Το χα σίγουρο έγω..χαχαχαχα

Εσάς άκουσα με την πίεση και την @condios λέω αυτές ξέρουν πιο καλά κάτσε μήπως έχουν δίκιο!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kk88 είπε:

Στείλε και σε εμένα λίγο θετική ενέργεια εγκυουλα μου ..........

Σου στέλνω όλη μα όλη μα όλη μου την θετική ενέργεια κορίτσι μου!!!!!!!!ειμαι σίγουρη πτι όλες θα έχουμε θετικά από εδώ και πέρα όλες όμως!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η geo2222 είπε:

Σου στέλνω όλη μα όλη μα όλη μου την θετική ενέργεια κορίτσι μου!!!!!!!!ειμαι σίγουρη πτι όλες θα έχουμε θετικά από εδώ και πέρα όλες όμως!!!

Μακάρι κορίτσι μου!!!! Καλούς διπλασιασμους να έχεις ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσια μου έχω πάθεις σοκ δεν το έχω πει σε κανέναν είστε οι πρώτες!!!!θα πάθω τίποτα από τα κλάματα μικησα με τον γιατρό και μου είπε να πάω αύριο να πούμε εξετάσεις μαζί με την χοριακη γιατί έχω κάποια θέματα με βιταμίνη d με tsh και προλακτινη για να δούμε αν θα αυξήσουμε δώσω κ θα κόψουμε κάτι από αυτά απλά έχω πονούν περιόδου αρκετούς και έχω αγχωθεί λίγο αλλά λέω εμφύτευση έγινε αν θέλει ο θεός θα πάει καλά αλλά το πρώτο βήμα έγινε!!!

Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικό. Να μην σε αγχώνουν:-) έλιωσαν ετσι. . Από χαρα. 

Στα γενέθλια μου , έμαθα ότι η καλύτερη μου φίλη τα κατάφερε και είναι έγκυος, σήμερα αυτό.. .. κορίτσι ποια έχει σειρά μετά; κάθε μέρα θέλω να μαθαίνω:-* 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικό. Να μην σε αγχώνουν:-) έλιωσαν ετσι. . Από χαρα. 

Στα γενέθλια μου , έμαθα ότι η καλύτερη μου φίλη τα κατάφερε και είναι έγκυος, σήμερα αυτό.. .. κορίτσι ποια έχει σειρά μετά; κάθε μέρα θέλω να μαθαίνω:-* 

Εγώ έχω σειρά την Δευτέρα όμως.....αν αντέξω και εγώ μέχρι τότε πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.....με βλέπω να πηγαίνω νωρίτερα....

Δημοσίευση

Ε ρε παναγια μου λουμπαδιάρη χαμος γινεται!!!!!!!

Έκλεισα και ραντεβου!!!!!! Την άλλη Τετάρτη 20,30 πάμε στο γιατρο!!!!!!!

Παναγια μου τι ζούμε;;;;;;

Και να ξέρετε με το που με πήρε ο γιατρός είχαμε εγκυούλα εδώ μέσα θετικότατο σημάδι και αυτό!!!!!!!

Στελνω σε όλες μια σφιχτή αγκαλιά!!!!

Καλά κουράγια να έχετε γιατι θα σας ζαλίσω!!!!! όποιος προλαβαίνει να με μπλοκάρει από τωρα!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Εγώ έχω σειρά την Δευτέρα όμως.....αν αντέξω και εγώ μέχρι τότε πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.....με βλέπω να πηγαίνω νωρίτερα....

Δεν μπορώ να κάνω λικε...  😕 αλλά

Στο εύχομαι  πραγματικά...

Ανυπομονώ  :-* 😗

Εδω εγω θα σκάσω.. φαντάζομαι εσύ πως είσαι. Αναστεναρης  😀 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

Και να ξέρετε με το που με πήρε ο γιατρός είχαμε εγκυούλα εδώ μέσα θετικότατο σημάδι και αυτό!!!!!!!

Καλά κουράγια να έχετε γιατι θα σας ζαλίσω!!!!! όποιος προλαβαίνει να με μπλοκάρει από τωρα!!!!!

Αχ δεν πειράζει να μας ζαλίζεις, αυτό θέλουμε :-*

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Κοριτσαρα μου πόσα συγχαρητήρια να σου στείλω;;;;;;;; 

Και παίρνω τα θετικά σου νέα σαν τεράστιο σημάδι για μένα γτ εκεινη την ώρα που το είπες έκλεισα και γω το ραντεβού μου να ξεκινήσω!!!! 

Με το καλό όλα!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η angel35 είπε:

😂😂😂 πανάθεμά σε. Με έκανες κ γελασα. Ποια να σε μπλοκάρει κορίτσι μου. Φέρνεις ζωντάνια στο φορουμ

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ! Να έχεις καλούς διπλασιασμους και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Με το καλό εύχομαι ♥️♥️♥️ άντε να πάρουμε όλες σειρά μια μια !!! Πάμε για το επόμενο θετικό τεστακι τώρα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

😂😂😂 πανάθεμά σε. Με έκανες κ γελασα. Ποια να σε μπλοκάρει κορίτσι μου. Φέρνεις ζωντάνια στο φορουμ

Θα καεί το πελεκούδι φίλη μου!!!!!!!!!!!! Θα γίνει χαμός!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Τέλεια!! Να πΝε όλα καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

@Zoupaki @elena2201 @geo2222 @kk88 Κορίτσια μου! Παρούσα! Η αλήθεια είναι πως σήμερα πόνεσα λιγάκι ... Πήραμε κ τα έξι! Τον απείλησα τον γιατρό στο χειρουργείο! Του λέω μην μου έρθετε στο γραφείο μετά για ενημέρωση με άδεια χέρια! Κ έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο ο καλούλης μου! Καλώς εχόντων των πραγμάτων ετ το Σάββατο! Οπότε @elena2201 θα περπατάμε μαζί μέσα σ' αυτή τη ζωή ...🎵

Με το καλό κοπέλα μου το Σάββατο να πάνε όλα τέλεια και σύντομα να έχεις τα μωράκια σου!! 🙏🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Margitc είπε:

Ναι εσυ μπορεις να βαλεις αλλο γιαουρτακι εγω επειδη εχω ενδομητριωση με εχουν σε ειδικη διατροφη (αηδια) χαχα 

Όντως, τα γαλακτοκομικά δεν ενδείκνυνται για την ενδομητρίωση. Αλλά δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τα λιπαρά. Δηλαδή νομίζω για την ενδομητρίωση δεν κάνει γενικά να τρως γαλακτοκομικά. Ποιος σου έδωσε διατροφή για την ενδομητρίωση; Διατροφολόγος ή γιατρός; Ρωτάω γιατί σπάνια ασχολούνται οι γιατροί με τη διατροφή...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσια μουυυυυυυυυυ έχω πάθει σοκ θετικότερο δεν γίνεται το έκανα κιόλας!νομοζω δηλαδή όταν έχει στο γραμμές θετικό δεν είναι πείτε μου θα τρελαθώ;

Τρελαίνομαι!!!!!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!!! Το ήξερα!!!! Και χαίρομαι από καρδιάς, το ξέρεις!!!!!!! 🙏👶❤️👶❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσια μουυυυυυυυυυ έχω πάθει σοκ θετικότερο δεν γίνεται το έκανα κιόλας!νομοζω δηλαδή όταν έχει στο γραμμές θετικό δεν είναι πείτε μου θα τρελαθώ;

Άντε μπράβο!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Σου ευχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου ❣️❣️❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...