Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χριστίνα_ είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστο σημείο,ειμαι καινούρια και σε απόγνωση.ειμαι στην 16η εβδομάδα και ενώ οι εμετοι κ η ναυτία έχουν μειωθεί, τα σαλια είναι τόσα πολλά που δεν μπορω ουτε να μιλήσω.φτυνω κάθε 2 δευτερόλεπτα εδω και 1.5 μηνα περίπου...υπάρχει καμία που να έχει περάσει κάτι παρόμοιο? Φοβάμαι ότι θα μείνω για πάντα έτσι. Ευχαριστώ πολύ.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 3/5/2021 at 8:28 ΜΜ, ο/η Χριστίνα_ είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστο σημείο,ειμαι καινούρια και σε απόγνωση.ειμαι στην 16η εβδομάδα και ενώ οι εμετοι κ η ναυτία έχουν μειωθεί, τα σαλια είναι τόσα πολλά που δεν μπορω ουτε να μιλήσω.φτυνω κάθε 2 δευτερόλεπτα εδω και 1.5 μηνα περίπου...υπάρχει καμία που να έχει περάσει κάτι παρόμοιο? Φοβάμαι ότι θα μείνω για πάντα έτσι. Ευχαριστώ πολύ.

Αχ...δεν θα πω υπομονή γιατί δεν θέλω ούτε να ακούω αυτή την λέξη...εμένα η ναυτία και η εμμετοι ξεκίνησαν από την 6 βδομάδα..μέχρι και 13 την ημέρα..μειώθηκαν στην 16 βδομάδα....τώρα στην 25 έχω ακόμη τη ναυτία αλλά εμετό 3_4 φορές να κανά το προηγούμενο μήνα....νομίζω θα γεννήσω και θα ζω ναυτία.....ακόμη...αλλά σαφώς τα συμπτώματα πολύ πιο ήπια...άνοιξε και η όρεξη μου...σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις πολύ καλύτερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...