Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πονόδοντος!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μουυυ είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ μαζί σας και θέλω πάλι την συμβουλή σας η κάποια παρόμοια εμπειρία! Είμαι 11 εβδομάδων τώρα και από τον πρώτο μήνα έχω τρομερούς μα τρομερούς πονόδοντους (να κλαίω όλοι νύχτα) πήγα στο οδοντίατρο στην αρχή μου λέει με συνενόηση με τον γυναικολόγο υπομονή μέχρι την 12 εβδομάδα και μέχρι 3 Ντεπον την ημέρα άφοβα από το να υποφέρω !!έλα όμως που εγω εδώ και τρεις μήνες περνώ σχεδόν κάθε βράδυ ένα γιατι με ακούσει όλοι η γειτονιά από τούς πόνους! Βέβαια εξετάστηκα για καλό και για κακό και μου είπαν ότι δόξα τον Θεό είναι όλα καλά και δεν επηρεάζει κάπου το Ντεπον το νινακιιιιι μου...αλλά ρε κορίτσια τρέμω!! Είμαι κομμάτια ψυχολογικά σε όλοι την εγκυμοσύνη γι'αυτό τον λόγο 😢😢 όσο να ναι είναι φάρμακο! σας παρακαλώ έχει περάσει καμιά τίποτα παρόμοιο;;; Ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα εδώ για εμένα έτσι πρέπει να είμαστε μια γροθιά 👊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 3/5/2021 at 12:18 ΠΜ, ο/η Stefani123 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μουυυ είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ μαζί σας και θέλω πάλι την συμβουλή σας η κάποια παρόμοια εμπειρία! Είμαι 11 εβδομάδων τώρα και από τον πρώτο μήνα έχω τρομερούς μα τρομερούς πονόδοντους (να κλαίω όλοι νύχτα) πήγα στο οδοντίατρο στην αρχή μου λέει με συνενόηση με τον γυναικολόγο υπομονή μέχρι την 12 εβδομάδα και μέχρι 3 Ντεπον την ημέρα άφοβα από το να υποφέρω !!έλα όμως που εγω εδώ και τρεις μήνες περνώ σχεδόν κάθε βράδυ ένα γιατι με ακούσει όλοι η γειτονιά από τούς πόνους! Βέβαια εξετάστηκα για καλό και για κακό και μου είπαν ότι δόξα τον Θεό είναι όλα καλά και δεν επηρεάζει κάπου το Ντεπον το νινακιιιιι μου...αλλά ρε κορίτσια τρέμω!! Είμαι κομμάτια ψυχολογικά σε όλοι την εγκυμοσύνη γι'αυτό τον λόγο 😢😢 όσο να ναι είναι φάρμακο! σας παρακαλώ έχει περάσει καμιά τίποτα παρόμοιο;;; Ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα εδώ για εμένα έτσι πρέπει να είμαστε μια γροθιά 👊

Καλησπερα. Μόλις είδα την ανάρτηση σου. Είμαι  στην 27 η εβδομάδα. Ειχα μεγαλο προβλημα με τα δόντια μου κι εγώ  από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αρχικά να σου πω να μην αγχωνεσαι. Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς άλλον οδοντίατρο που να μην φοβάται να σε αναλάβει. Γιατί κάθεσαι και υποφέρεις; είναι χειρότερο αυτό που περνάς κατά τη γνώμη μου. Εγω με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου μου έκανα όλες τις απαραίτητες οδοντιατρικες εργασίες. Από την 6 εβδομάδα θυμάμαι. Τα παυσίπονα τύπου ντεπον είναι ακίνδυνα σε μικρή συχνότητα όμως. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η anna12345 είπε:

Καλησπερα. Μόλις είδα την ανάρτηση σου. Είμαι  στην 27 η εβδομάδα. Ειχα μεγαλο προβλημα με τα δόντια μου κι εγώ  από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αρχικά να σου πω να μην αγχωνεσαι. Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς άλλον οδοντίατρο που να μην φοβάται να σε αναλάβει. Γιατί κάθεσαι και υποφέρεις; είναι χειρότερο αυτό που περνάς κατά τη γνώμη μου. Εγω με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου μου έκανα όλες τις απαραίτητες οδοντιατρικες εργασίες. Από την 6 εβδομάδα θυμάμαι. Τα παυσίπονα τύπου ντεπον είναι ακίνδυνα σε μικρή συχνότητα όμως. 

Κορίτσι μου Χριστός ανέστη κιόλας με το καλό το μπεμπακι σου ! Τελικά σήμερα έκανα την πρώτη απονεύρωση είχε γίνει ένα χαλί δεν υπήρχε άλλη λύση ελπίζω να μην πειράξουν τα φάρμακα και η αναισθησία το εμβρυακι! Έχω φοβηθεί μωρέ και γω πρώτο μανούλα! Αν και ο γυναικολόγος και όλοι μου λένε ότι δεν παθαίνει τίποτα! Το μύνημα σου με ηρέμησε πολυυ ευχαριστω για την απάντηση σού!...τι θα κάνουμε Ρε συ με αυτά τα δόντια αχχ! 😢

στις πριν 7 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Κορίτσι μου Χριστός ανέστη κιόλας με το καλό το μπεμπακι σου ! Τελικά σήμερα έκανα την πρώτη απονεύρωση είχε γίνει ένα χαλί δεν υπήρχε άλλη λύση ελπίζω να μην πειράξουν τα φάρμακα και η αναισθησία το εμβρυακι! Έχω φοβηθεί μωρέ και γω πρώτο μανούλα! Αν και ο γυναικολόγος και όλοι μου λένε ότι δεν παθαίνει τίποτα! Το μύνημα σου με ηρέμησε πολυυ ευχαριστω για την απάντηση σού!...τι θα κάνουμε Ρε συ με αυτά τα δόντια αχχ! 😢

ΣΕ ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να κρατήσουμε τα νινακια μας στην αγκαλίτσα μας. Αληθώς ο κύριος κορίτσι μου. Καλά έκανες έχω κάνει κι εγώ 2 απονεύρωσεις παρακαλώ.. Που με ταλαιπωρησαν πολύ. Δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί πέρα από τον πόνο που νιώθεις, αν χειροτερεύσει η μόλυνση μπορεί να περάσει απ τον πλακούντα στο έμβρυο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εμένα το πρώτο μου είναι και σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτεσαι κι εσύ. Υπομονή.. Σκέψου ότι εγώ δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα από την αρχή της κύησης αλλά τα δόντια με κατέστρεψαν... Θα κάνουμε υπομονή..ότι απορία σου προκύψει με δόντια εδώ είμαι, έχω γίνει expert. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna12345 είπε:

ΣΕ ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να κρατήσουμε τα νινακια μας στην αγκαλίτσα μας. Αληθώς ο κύριος κορίτσι μου. Καλά έκανες έχω κάνει κι εγώ 2 απονεύρωσεις παρακαλώ.. Που με ταλαιπωρησαν πολύ. Δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί πέρα από τον πόνο που νιώθεις, αν χειροτερεύσει η μόλυνση μπορεί να περάσει απ τον πλακούντα στο έμβρυο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εμένα το πρώτο μου είναι και σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτεσαι κι εσύ. Υπομονή.. Σκέψου ότι εγώ δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα από την αρχή της κύησης αλλά τα δόντια με κατέστρεψαν... Θα κάνουμε υπομονή..ότι απορία σου προκύψει με δόντια εδώ είμαι, έχω γίνει expert. 

Να Σάι καλά κοπέλα μου!..πο πο σε νιώθω αλλά όντως είναι η μόνη λύση!!και γω χθες γύρισα σπίτι με ανακούφιση βέβαια σήμερα έχω πρηστεί  νομίζω είναι λογικό γιατί έκανα μου έκοψε και το ουλος που είχε καλύψει το δόντι μια αηδία δεν τους αντέχω τους οδοντιάτρους..χαχα σε ευχαριστώ πολύ 💜

στις πριν 11 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Να Σάι καλά κοπέλα μου!..πο πο σε νιώθω αλλά όντως είναι η μόνη λύση!!και γω χθες γύρισα σπίτι με ανακούφιση βέβαια σήμερα έχω πρηστεί  νομίζω είναι λογικό γιατί έκανα μου έκοψε και το ουλος που είχε καλύψει το δόντι μια αηδία δεν τους αντέχω τους οδοντιάτρους..χαχα σε ευχαριστώ πολύ 💜

Α εσύ το άφησες να προχωρήσει πολύ γι αυτό..δεν είναι τόσο συχνό το πρήξιμο αλλά συμβαίνει αρκετές φορές. Αν δεις οτιδήποτε άλλη φορά πήγαινε αμέσως να το φτιάξεις.. Τίποτα να είσαι καλά.. Εγώ να δεις ο χειρότερος μου εφιάλτης είναι ο οδοντίατρος.. Αφού τόυς σκέφτομαι και περνώ κουράγιο για τη γέννα.. 😃😀😃

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna12345 είπε:

Α εσύ το άφησες να προχωρήσει πολύ γι αυτό..δεν είναι τόσο συχνό το πρήξιμο αλλά συμβαίνει αρκετές φορές. Αν δεις οτιδήποτε άλλη φορά πήγαινε αμέσως να το φτιάξεις.. Τίποτα να είσαι καλά.. Εγώ να δεις ο χειρότερος μου εφιάλτης είναι ο οδοντίατρος.. Αφού τόυς σκέφτομαι και περνώ κουράγιο για τη γέννα.. 😃😀😃

Χαχαχ ναι δεν τους θέλω καθόλου αλλά τι να κάνουμε τώρα μεθαύριο έχω εξετάσεις ελπίζω όλα να μας πάνε τέλεια κορίτσι μου !!! Δυστυχώς και γω τα άφησα τα δόντια μου αρκετά θέλω να τα φτιάξωολα αλλά μετά την εγκυμοσύνη όμως ας κάνουν λίγο υπομονή χιχι...ποτέ μπαίνεις στον μήνα σου εσύ με το καλό;;😍 Ξέρεις αγοράκι κοριτσάκι;😍😍(όσο για το πρήξιμο είμαι καλύτερα)

στις πριν 6 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Χαχαχ ναι δεν τους θέλω καθόλου αλλά τι να κάνουμε τώρα μεθαύριο έχω εξετάσεις ελπίζω όλα να μας πάνε τέλεια κορίτσι μου !!! Δυστυχώς και γω τα άφησα τα δόντια μου αρκετά θέλω να τα φτιάξωολα αλλά μετά την εγκυμοσύνη όμως ας κάνουν λίγο υπομονή χιχι...ποτέ μπαίνεις στον μήνα σου εσύ με το καλό;;😍 Ξέρεις αγοράκι κοριτσάκι;😍😍(όσο για το πρήξιμο είμαι καλύτερα)

Όλα καλά θα πάνε.. Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις. 7 Ιουλίου μπαίνω στον μήνα μου αγορακι περιμένουμε... Και να σου πω την αλήθεια ανυπομωνω... Να σε ρωτήσω κάτι, σου έκανε καμία ακτινογραφία πριν την απονεύρωση; (εννοείται με ειδική ποδια για εγκύους) αντε μια χαρά ξεμπερδέψεις τουλάχιστον για τώρα. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η anna12345 είπε:

Όλα καλά θα πάνε.. Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις. 7 Ιουλίου μπαίνω στον μήνα μου αγορακι περιμένουμε... Και να σου πω την αλήθεια ανυπομωνω... Να σε ρωτήσω κάτι, σου έκανε καμία ακτινογραφία πριν την απονεύρωση; (εννοείται με ειδική ποδια για εγκύους) αντε μια χαρά ξεμπερδέψεις τουλάχιστον για τώρααα

Άντε μωρέ τέλεια 💙 όταν θα μάθω και γω θα σου πω ! Όσο και αν είναι ακόμα μακριά κι γω ανυπομονώ λες και δεν περνάει ο καιρός ...όχι ακτινογραφία αλλά σήμερα μου είπε αν δεν υποχωρεί το πρήξιμο να πάρω ζιναντολ και δεν θέλω γαμωτο όλο κάτι να έχουμε ! Δεν μπορούν να κάνουν υπομονή για μετά 😢....γενικά απέφυγα πολλά όσο μπορούσα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Άντε μωρέ τέλεια 💙 όταν θα μάθω και γω θα σου πω ! Όσο και αν είναι ακόμα μακριά κι γω ανυπομονώ λες και δεν περνάει ο καιρός ...όχι ακτινογραφία αλλά σήμερα μου είπε αν δεν υποχωρεί το πρήξιμο να πάρω ζιναντολ και δεν θέλω γαμωτο όλο κάτι να έχουμε ! Δεν μπορούν να κάνουν υπομονή για μετά 😢....γενικά απέφυγα πολλά όσο μπορούσα

ΣΕ καταλαβαινω.. Υπομονή... Ναι και ότι μπορούμε το αποφεύγουμε. Αν δεν υποχωρεί δυστυχώς θα το πάρεις γιατί είναι χειρότερα η φλεγμονή.. Εννοείται να μου γράψεις εδώ να μου πεις... Και ότι θέλεις πες μου. Ότι ξέρω από δικιά μου εμπειρία θα σου πω... 😀😀😍😍🥰

στις πριν 31 λεπτά, ο/η anna12345 είπε:

ΣΕ καταλαβαινω.. Υπομονή... Ναι και ότι μπορούμε το αποφεύγουμε. Αν δεν υποχωρεί δυστυχώς θα το πάρεις γιατί είναι χειρότερα η φλεγμονή.. Εννοείται να μου γράψεις εδώ να μου πεις... Και ότι θέλεις πες μου. Ότι ξέρω από δικιά μου εμπειρία θα σου πω... 😀😀😍😍🥰

Αύριο θα σου έχω νεα πάω για αυχενική διαφάνεια μακάρι να μην έχουν πειράξει τα Ντεπον το νινακι μου 💜 ευχαριστω γλυκιά μου για ολαααααα!!! Πραγματικά είσαι μεγάλη δύναμη και συγνώμη για το πρήξιμο

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Stefani123 είπε:

Αύριο θα σου έχω νεα πάω για αυχενική διαφάνεια μακάρι να μην έχουν πειράξει τα Ντεπον το νινακι μου 💜 ευχαριστω γλυκιά μου για ολαααααα!!! Πραγματικά είσαι μεγάλη δύναμη και συγνώμη για το πρήξιμο

Τίποτα δεν θα έχει πάθει.. Αντε περιμένω... Να μου πεις τα ευχάριστα... Δεν κάνει τίποτα.. Αλιμονο... Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τέτοιες εμπειρίες και νά βοηθάμε η μία την άλλη... 🥰🥰😍😍😀See you tomorrow.... 

Τίποτα δεν θα έχει πάθει.. Αντε περιμένω... Να μου πεις τα ευχάριστα... Δεν κάνει τίποτα.. Αλιμονο... Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε τέτοιες εμπειρίες και νά βοηθάμε η μία την άλλη... 🥰🥰😍😍😀See you tomorrow.... 

Παρακαλά και για μένα χαχα...θα τα λέμε αυτά μετά και θα γελάμε ❤️ εννοείται ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα στήριγμα στις δύσκολες ώρες και πόσο μάλλον κάποιον που έχει περάσει κάτι παρόμοιο

τέλεια φιληη μιλάμε αύριο πολλά φιλια❤️

στις πριν 21 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Παρακαλά και για μένα χαχα...θα τα λέμε αυτά μετά και θα γελάμε ❤️ εννοείται ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα στήριγμα στις δύσκολες ώρες και πόσο μάλλον κάποιον που έχει περάσει κάτι παρόμοιο

τέλεια φιληη μιλάμε αύριο πολλά φιλια❤️

Its a ......

BOY 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

στις πριν 19 ώρες, ο/η Stefani123 είπε:

Its a ......

BOY 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Aaa συγχαρητήρια...μπραβο κορίτσι μου είδες όλα καλά πήγαν... 

Aaa συγχαρητήρια...μπραβο κορίτσι μου είδες όλα καλά πήγαν... 

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ! Να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς! Ναιι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...