Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα @Flower ts και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Μην ανησυχείς καθόλου... Τα πονάκια είναι απολύτως φυσιολογικά γιατί μέρα με τη μέρα μεγαλωνει η μήτρα σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να έχεις στην αγκαλίτσα σου ένα γερό μωρακι!!! 💜💜

Δημοσίευση

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!!! Κι εγώ είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης που κ που πονάκια μέχρι και την 6η εβδομάδα!! Είναι φυσιολογικό να μην αγχώνεσαι!!!Να προσέχεις τώρα στην αρχή να μη κουράζεσαι όσο μπορείς μέχρι να δέσει που λέμε το σποράκι μας!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! ♥️

Δημοσίευση
στις On 25/4/2021 at 8:22 ΠΜ, ο/η Alexandra92 είπε:

Καλημέρα @Flower ts και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! Μην ανησυχείς καθόλου... Τα πονάκια είναι απολύτως φυσιολογικά γιατί μέρα με τη μέρα μεγαλωνει η μήτρα σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να έχεις στην αγκαλίτσα σου ένα γερό μωρακι!!! 💜💜

Euxaristw para polu sou euxomai olla ta kala 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Marakii είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!!! Κι εγώ είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης που κ που πονάκια μέχρι και την 6η εβδομάδα!! Είναι φυσιολογικό να μην αγχώνεσαι!!!Να προσέχεις τώρα στην αρχή να μη κουράζεσαι όσο μπορείς μέχρι να δέσει που λέμε το σποράκι μας!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! ♥️

Euxaristw para polu gia tis sumboules kai sou euxomai na exei mia kalh gena ama den exeis gennish akoma 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, Χριστός Ανέστη!

Έχω κι εγω πονάκια και καποιες φορές από κάτω.

Μου έδωσε προγεστερόνη και μαγνήσιο, πρέπει να είμαι στην 4η εβδομάδα.

Η καρέκλα επιβαρύνει διοτι η εργασία μου επιβάλλει να μαι στην καρέκλα και στον υπολογιστη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...