Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα αν κ σας διαβάζω αρκετό καιρο,γράφω πρώτη φορά. Για να τα πω λίγο σύντομα, 1η εγκυμοσύνη φυσιολογικά κατέληξε σε παλινδρόμηση με σύνδρομο Τέρνερ, 2η με εξωσωματική δεν προχώρησε, 3η με εξωσωματική παλινδρόμησε πάλι λόγω χρωμοσωμάτων. Μας είπαν να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους κ ακόμα δεν ξέρω τι άλλες εξετάσεις. Ξέρει καμία σας να μου πει περισσότερα για τον καρυότυπο ζεύγους;

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 24/4/2021 at 7:16 ΜΜ, ο/η Anly είπε:

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα αν κ σας διαβάζω αρκετό καιρο,γράφω πρώτη φορά. Για να τα πω λίγο σύντομα, 1η εγκυμοσύνη φυσιολογικά κατέληξε σε παλινδρόμηση με σύνδρομο Τέρνερ, 2η με εξωσωματική δεν προχώρησε, 3η με εξωσωματική παλινδρόμησε πάλι λόγω χρωμοσωμάτων. Μας είπαν να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους κ ακόμα δεν ξέρω τι άλλες εξετάσεις. Ξέρει καμία σας να μου πει περισσότερα για τον καρυότυπο ζεύγους;

Είναι ο απλός που κοστισε 150 στο χωρεμειο κ ο μοριακος 400 ευρω....εννοείται ζευγους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ έκλεισα ραντεβού 4/11 να πάω για αυχενική  αν και μου είπε μπορώ να πάω και από 30/10 αλλά αλλά τελικά το άφησα για 4  έχω λίγο άγχος δεν έχω καθόλου συμπτώματα και καπως με προβληματίζει αυτό γιατί στις προηγούμενες δύο ήμουν χάλια σαν άρρωστη όλοι μέρα με εμετούς και σε αυτήν σχεδόν τίποτα 🤷‍♀️
    • Και εγω λαχανιάζω έχει τύχει να κάθομαι να μιλάω στο τηλ και να λαχανιαζω στο πρώτο τρίμηνο αυτό μετά συνήθως μου περνάει  εμενα με έπιανε ταχυκαρδία προς το τέλος της εγκυμοσύνης αλλά γεννούσα και Αύγουστο που ζω και σε παραθαλάσσιο μέρος οπότε δεν βοηθούσε και η ζέστη  οσο για το προγραμματισμένο δεν ξέρω τι να σου πω εγώ λόγο καιρικών πάω έτσι και αλλιώς με ραντεβού εσύ φαντάζομαι γέννησες φυσιολογικά για αυτό κάπως το σκέφτεσαι αλλά είναι νωρίς ακόμα θα το δείτε εκείνος απλά προφανώς λέει τις σκέψεις του από την αρχή ώστε να μην σου έρθει απότομα ή αν θες τώρα που είναι νωρίς να αλλάξεις και γιατρό 🤷‍♀️ Μια γνωστή μου πάντως που ζει 2,5 ώρες μακριά από Αθήνα γέννησε το πρώτο φυσιολογικά και στο δεύτερο είπαν να πάει για πρόκληση παρασκευή και τελικά Τεταρτη έφυγε αρον αρον με πόνους και συνοδεία αστυνομίας να της ανοίγει τον δρόμο ώστε να φτάσει εγκαίρως μαιευτήριο που μετά από λίγο γέννησε αυτό βέβαια έχει να κάνει με την κάθε γυναίκα αλλά θέλω να πω μην το Βάζεις τόσο αρνητικά στο κεφάλι σου ότι το σκέφτεσαι ο γιατρός γιατί και να τρέχεις τελευταία στιγμή θα είναι πολύ αγχωτικό για όλους και αυτό  τώρα μην το σκέφτεσαι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ☺️ βήμα βήμα θα τα δεις όλα 
    • @Ngsofia πως είσαι κοριτσι μου? Πως περνάνε οι μέρες ? Ποτε με το καλο η χοριακή την Τετάρτη ??
    • Ευτυχώς όλα καλά! Ευχαριστούμε πολύ! Με το καλό και σε εσενα!!   Σε ευχαριστώ πολύ!!!  είχα και εγώ δύσπνοια και ταχυκαρδία στην πρώτη εγκυμοσύνη από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν και καλοκαίρι και έξω ειδικά δεν μπορούσα να ανασάνω, αλλά δεν είχα κανένα θέμα και από όσο γνωρίζω είναι και απόλυτα φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη. Και τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη από την αρχή έχω δύσπνοια και λαχανιάζω αμέσως, όλα καλά δόξα τω θεω!  Οσο για το να πας προγραμματισμένα δεν ξέρω, από την μια και εγώ δεν θα ήθελα από την άλλη όσο σκέφτομαι ότι εμένα με έπιασαν πόνοι 2 το βράδυ και φύγαμε για την κλινική αμέσως γιατί αμέσως ξεκίνησαν τακτικοί πόνοι και στις 5:30 γέννησα νομίζω ότι ίσως έχει δίκιο… δηλαδή θέλω να πω, ότι αν είστε 4 ώρες μακριά μήπως είναι όντως λίγο επικίνδυνο να μην προλάβετε; Δεν ξέρω, γιατί δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη;;;
    • Ναι ναι μην αγχωνεσαι. Εμενα μου ειχαν πει οτι και τα νερα να σπασουν, ουτως η αλλως διαστολη μπορει να ξεκινησει σε αρκετες ωρες και γενικως κι αυτοι να το πω ετσι σε καθυστερουν να περασει το 12ωρο, δεν το βιαζουν. Σπανια σε φυσιολογικο τοκετο να εξελιχθουν ολα απο το σπασιμο νερων μεχρι το να γεννησεις τοσο γρηγορα. Επισης αλλες φορες ξεκινα η διαστολη και τελικα σπανε νερα σε δυο μερες. Οποτε μην ανησυχεις, ουτως η αλλως θα το εχετε στο μυαλο σας. Με το καλο το μωρο σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...