Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αίμα και ροζ

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα κ πάλι. Αν κ ξέρω ότι το μικρό μου θαύματακι ήρθε για να μείνει, ανησυχώ παρ όλα αυτά!! Σήμερα είναι 6 εβδομάδων, εχθές το μεσημέρι είδα πρώτη φορά σαν καφέ βλενα κ μετά ροζ στο σκούπισμα, όμως σταμάτησε... Σήμερα το πρωί ήμουν μια χαρά κ το μεσημέρι όταν πήγα τουαλέτα είδα λίγο αίμα κόκκινο πάνω στο σερβιετακι κ μετά στο σκούπισμα.... Στη συνέχεια πήγαινα συνέχεια κ έβλεπα το κόκκινο έγινε ροζ κ μετά σαν χρώμα πούδρας.... Τώρα όταν πηγαίνω μια βγάζω μια όχι... Τώρα είναι 8.30 βράδυ!!! Στην αποβολή αμέσως έρχεται κόκκινο αίμα περιόδου;;; αν κ επειδή η εγκυμοσύνη μου είναι θαύμα κ πολλές μπορεί να το έχετε διαβάσει, πιστεύω όλα θα πάνε καλά!!! Απλά θέλω αν έχετε σχετικές εμπειρίες!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω αν παίρνεις ήδη utrogestan, αλλά έχω την αίσθηση ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πάρεις. Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς το γιατρό σου. Νομίζω ότι η κάθε αποβολή είναι διαφορετική, οπότε δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι, κάνε ο,τί καλύτερο μπορείς και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Dim.The. είπε:

Δεν ξέρω αν παίρνεις ήδη utrogestan, αλλά έχω την αίσθηση ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πάρεις. Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς το γιατρό σου. Νομίζω ότι η κάθε αποβολή είναι διαφορετική, οπότε δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι, κάνε ο,τί καλύτερο μπορείς και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου... Δεν μου είπε να πάρω κάτι.... Απλά να ξαπλώσω κ να μην κουράζομαι κ βλέπουμε.... Η αλήθεια πονάω λίγο χαλαρά κ τώρα που ξαναπήγα είδα λίγο αίμα  στο σκούπισμα.. 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου... Δεν μου είπε να πάρω κάτι.... Απλά να ξαπλώσω κ να μην κουράζομαι κ βλέπουμε.... Η αλήθεια πονάω λίγο χαλαρά κ τώρα που ξαναπήγα είδα λίγο αίμα  στο σκούπισμα.. 

Εγώ στην θέση σου κορίτσι μου θα ενοχλουσα ξανά τον γιατρό μου.Δεν παίζουμε με αυτά.

Και εγώ είχα στην 14η εβδομάδα λίγο ροζ (χαμηλός πλακούντας που στη συνέχεια διορθώθηκε μόνος του) και έπαιρνα 3 utrogestan για μια εβδομάδα και όλα πήγαν καλά.Και εμένα μου είχε συστήσει να ξαπλώνω και να μην κουράζομαι αλλά ο φόβος ήταν φόβος.Οποτε κάνε ένα κουράγιο και πάρε τον γιατρό ξανά.Ισως να είναι παλιό αίμα και να έχει ξεμείνει ή να μεγαλώνει η μήτρα και να έσπασε κανένα αγγειακι. 🤔

Όπως και να έχει καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη σου εύχομαι από καρδιάς ❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Εγώ στην θέση σου κορίτσι μου θα ενοχλουσα ξανά τον γιατρό μου.Δεν παίζουμε με αυτά.

Και εγώ είχα στην 14η εβδομάδα λίγο ροζ (χαμηλός πλακούντας που στη συνέχεια διορθώθηκε μόνος του) και έπαιρνα 3 utrogestan για μια εβδομάδα και όλα πήγαν καλά.Και εμένα μου είχε συστήσει να ξαπλώνω και να μην κουράζομαι αλλά ο φόβος ήταν φόβος.Οποτε κάνε ένα κουράγιο και πάρε τον γιατρό ξανά.Ισως να είναι παλιό αίμα και να έχει ξεμείνει ή να μεγαλώνει η μήτρα και να έσπασε κανένα αγγειακι. 🤔

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Θα τον πάρω αύριο το πρωί ένα τηλ να του ξανά πω.... Ήταν απολύτως πως κ καλά να μείνω ξάπλα να μην σηκώνω κ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο αν δω αίμα σαν περίοδο.... Προσεύχομαι συνέχεια.... Γτ πραγματικά είναι ένα θαύμα. Όταν έκανα την δεύτερη χοριακη μετά από 4 μέρες δεν είχε αυξηθεί καθόλου πάρα περίπου 50 μονάδες και ο γιατρός μου είπε δεν είναι καλά τα πράγματα κ πως θα περιμένω λογικά να κατέβει αίμα... Απλά με έστειλε για έναν υπέρηχο να δούμε μην είναι εξωμητριο. Πέρα 2 μέρες μέχρι τον υπέρηχο με κλάμα... Πήγα στην Αγία Ειρήνη την χρυσοβαλαντου κ προσευχηθηκα κ στην Αγία ερμιονη που έχουν τα 2 μου κορίτσια το όνομα τους.  Όταν πήγα για τον υπέρηχο κ είπα το τι έχει γίνει στον γιατρό που θα μου τον έκανε περίμενε κ αυτός ότι κάτι δεν πάει καλά.... Εμείς όμως όχι μόνο είδαμε ότι είναι ενδομητριο αλλά ακούσαμε κ καρδούλα!!! Κ μου είπε ότι όλα προχωράνε φυσιολογικά.... Αυτό έγινε την Τετάρτη!!! Γι αυτό λέω ότι είναι ένα θαύμα!!! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Beatricee είπε:

Κοριτσι μου καλημέρα... Τελικά ξανά ενόχλησα τον γιατρό μου.... Μου είπε ότι πρέπει να χαλαρώσω να ξεκουραστώ κ μου έδωσε τελικά ουντροτζεσταν των 200 πρωί και βράδυ.... Μακάρι όλα να πάνε καλά! Όσο κ να μην το θέλω αγχώνομαι!!! 

Δυστυχώς μάλλον τα πράγματα δεν είναι καλά.... Από το μεσημέρι όπως είπα έβλεπα ροζ πάλι.... Κ τώρα πριν λίγο πήγα τουαλέτα κ είδα κόκκινο αίματα κ στην λεκανη ένα κομμάτι πηχτό αίμα.... 😢😢Μάλλον ξεκινάει αποβολή φαντάζομαι.... Δεν ξέρω τι να πω.... Φοβάμαι τόσο πολύ κ στεναχωριέμαι!!! Γτ;; αφού ο υπέρηχος την Τετάρτη ήταν μια χαρά!!!! 😢 😢 😢 

Έφυγε το θαύματακι μου δυστυχώς.... Βιάστηκα να χαρώ.... Είδα αίμα κακονικο σαν περίοδο κ πονάω πολύ..... Τώρα Δευτέρα πια θα μιλήσω με τον γιατρό για τα περαιτέρω αν χρειάζεται!!! 😢 😢 😢 😢 Έχει ράγισει η καρδιά μου....! 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Έφυγε το θαύματακι μου δυστυχώς.... Βιάστηκα να χαρώ.... Είδα αίμα κακονικο σαν περίοδο κ πονάω πολύ..... Τώρα Δευτέρα πια θα μιλήσω με τον γιατρό για τα περαιτέρω αν χρειάζεται!!! 😢 😢 😢 😢 Έχει ράγισει η καρδιά μου....! 

Κορίτσι μου, δεν έχω λόγια....να σκέφτεσαι ότι αν έφυγε για κάποιο λόγο έφυγε...η φύση ξέρει, και οι άγιες σου ίσως το έκαναν για να σε προστατέψουν κι εσένα και αυτό το μικρό πλασματάκι....να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να παίρνεις δύναμη από αυτά❤️ Παρ’όλ’αυτά ποτέ δε ξέρεις, γιατί δεν πας σε ένα νοσοκομείο στα επείγοντα να κάνεις έναν υπέρηχο να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Είναι δύσκολο. Το πέρασα και εγώ τον Ιούλιο. Κουράγιο. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ο γιατρός μου, μου είχε πει πως η φύση ξέρει και πως για να γίνει αποβολή σημαίνει πως κάτι δεν πήγε καλά . Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ. Προσπάθησε να ξεσπάσεις και να μην το κρατήσεις μέσα σου. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι μου, δεν έχω λόγια....να σκέφτεσαι ότι αν έφυγε για κάποιο λόγο έφυγε...η φύση ξέρει, και οι άγιες σου ίσως το έκαναν για να σε προστατέψουν κι εσένα και αυτό το μικρό πλασματάκι....να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να παίρνεις δύναμη από αυτά❤️ Παρ’όλ’αυτά ποτέ δε ξέρεις, γιατί δεν πας σε ένα νοσοκομείο στα επείγοντα να κάνεις έναν υπέρηχο να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα; 

Καλημέρα κορίτσι μου. Μένω σε νησί και έχουμε ένα νοσοκομείο στο οποίο λόγο κορονοιου γίνεται ένας χαμός.... Γι αυτό είπα να περιμένω μέχρι Δευτέρα που θα πάω να πάρω τις εξετάσεις που με είχε βάλει ο γυναικολόγος  να κάνω και να τους τις πάω να με δει κιόλας.... Παράλληλα σκέφτομαι αύριο πρωί πρωί να παω να κάνω μια χοριακη!!! Ευτυχώς τώρα δεν πονάω τόσο πολύ... Αλλά έχω πολύ αίμα!!! Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς... Κ να κρατήσετε συντονα στην αγκαλίτσα σας ένα θαύματακι!!!! Εμένα ίσως οι Άγιες μου όπως λε κ εσύ να θεώρησαν αυτό πως είναι το σωστό!!! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό γι αυτό είμαι στα χαμένα, νόμιζα πως επειδή οι πρώτες μου εγκυμοσύνες ήρθαν γρήγορα κ πέρασαν πολύ εύκολα, θα ήταν έτσι κ με αυτήν!!! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε....!!!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Κορίτσι μου μίλησες με το γιατρό σου;τι σου είπε;Μήπως να πας σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο για υπέρηχο;

Καλημέρα... Όχι δεν μίλησα, ο γιατρός μου με έχει απογοητεύσει πολύ.... Και πραγματικά σκέφτομαι να τον αλλάξω στην πορεία.... Το πήρα δύο φορές τηλ από την ημέρα που είδα το αίμα κ με τον τρόπο που μίλησε ένιωσα ότι τον ενοχλώ! Οπότε περιμένω την Δευτέρα να πάω για χοριακη που μου είχε πει κ μετά να πάω να με δει.... Φανταστείτε ότι κ τον υπέρηχο που είχα κάνει τον έκανα έξω σε ακτινολογικό εργαστήριο αντί να μου τον κάνει εκείνος!!!! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Είναι δύσκολο. Το πέρασα και εγώ τον Ιούλιο. Κουράγιο. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ο γιατρός μου, μου είχε πει πως η φύση ξέρει και πως για να γίνει αποβολή σημαίνει πως κάτι δεν πήγε καλά . Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ. Προσπάθησε να ξεσπάσεις και να μην το κρατήσεις μέσα σου. 

Σε ευχαριστώ.... Ναι είναι πολύ δύσκολο.... Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο θετικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κ γι αυτό έγινε όλο αυτό... Αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα ξανά μείνω έγκυος θα έρθει ξανά όλο αυτό;;; κ μετά από τόση περιπέτεια που πέρασα κ όλα ήταν καλά γτ έφυγε έτσι ξαφνικά..... Πολλά τα ερωτήματα μέσα στο μυαλό μου.... Κ ο γιατρός μου καθόλου εντάξει.... Φοβάμαι κ να τον πάρω τηλ.... Και με έχει ξεγεννήσει κ στα άλλα μου δυο παιδιά! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Σε ευχαριστώ.... Ναι είναι πολύ δύσκολο.... Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο θετικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κ γι αυτό έγινε όλο αυτό... Αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα ξανά μείνω έγκυος θα έρθει ξανά όλο αυτό;;; κ μετά από τόση περιπέτεια που πέρασα κ όλα ήταν καλά γτ έφυγε έτσι ξαφνικά..... Πολλά τα ερωτήματα μέσα στο μυαλό μου.... Κ ο γιατρός μου καθόλου εντάξει.... Φοβάμαι κ να τον πάρω τηλ.... Και με έχει ξεγεννήσει κ στα άλλα μου δυο παιδιά! 

Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας? Ίσως να τον άλλαζες. Τα utragestan δε τα ξεκίνησες απ την αρχή που είδες το ροζ?

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας? Ίσως να τον άλλαζες. Τα utragestan δε τα ξεκίνησες απ την αρχή που είδες το ροζ?

Αυτό θα κάνω.... Θα τον αλλάξω.... Όχι ο βλακας (συγγνώμη για την έκφραση) δεν μου τα έδωσε μόλις είδα ροζ δλδ την Πέμπτη.... Το Σάββατο τον ενόχλησα ξανά μετά από εδώ που έβλεπα ότι πολλά κορίτσια τα είχαν πάρει αυτά.... Κ του το είπα εγώ κ μου λέει ναι πάρε.... Κ τα ξεκίνησα από εχθές το πρωί και το βραδάκι είδα αίμα κ ένα κομμάτι πηχτό στην λεκανη... Συγγνώμη για τις εκφράσεις μου... 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Κορίτσι μου μίλησες με το γιατρό σου;τι σου είπε;Μήπως να πας σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο για υπέρηχο;

Θα πάω αύριο να κάνω ένα υπέρηχο σε ιδιώτη γιατρό..... Κ μόλις περάσει όλο αυτό θα τον αλλάξω τον δικό μου... Δεν έχω θάρρος ούτε τηλ να τον πάρω.... Τον ενοχλούμε τον κύριο... Αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα του... Τελευταία φορά που μίλησα μου είπε όταν θα δεις αίμα πολύ κ πόνο την άλλη μέρα θα πας να κάνεις μια χοριακη... Αυτά ήταν τα λόγια του!!! 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Αυτό θα κάνω.... Θα τον αλλάξω.... Όχι ο βλακας (συγγνώμη για την έκφραση) δεν μου τα έδωσε μόλις είδα ροζ δλδ την Πέμπτη.... Το Σάββατο τον ενόχλησα ξανά μετά από εδώ που έβλεπα ότι πολλά κορίτσια τα είχαν πάρει αυτά.... Κ του το είπα εγώ κ μου λέει ναι πάρε.... Κ τα ξεκίνησα από εχθές το πρωί και το βραδάκι είδα αίμα κ ένα κομμάτι πηχτό στην λεκανη... Συγγνώμη για τις εκφράσεις μου... 

Εγω όταν είχα δει καφέ υγρά με ειχε ξεκινήσει. Ναι αν έχεις άλλη επιλογή να τον αλλάξεις. Κ να σκέφτεσαι θετικά κ όλα καλά θα πάνε!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Εγω όταν είχα δει καφέ υγρά με ειχε ξεκινήσει. Ναι αν έχεις άλλη επιλογή να τον αλλάξεις. Κ να σκέφτεσαι θετικά κ όλα καλά θα πάνε!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...πραγματικά είστε το στήριγμα μου εδώ μέσα!!! Τώρα πονάω λίγο τη μέση μου.... Και έχω κάποια τσιμοηματακια μπροστά.... Πήγα τουαλέτα στην σερβιέτα δεν έχω βγάλει αίμα στο σκούπισμα λίγο.... Πριν εβγαζα κ στην λεκανη λίγο μαζί με τα ουρά... Τώρα δεν έχω βγάλει.... Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις.... Στην αποβολή τα χάπια αυτά σταματάνε το αίμα;;; η όταν γίνει πια η αποβολή τπτ δεν μπορεί να σταματήσει το αίμα;; 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...πραγματικά είστε το στήριγμα μου εδώ μέσα!!! Τώρα πονάω λίγο τη μέση μου.... Και έχω κάποια τσιμοηματακια μπροστά.... Πήγα τουαλέτα στην σερβιέτα δεν έχω βγάλει αίμα στο σκούπισμα λίγο.... Πριν εβγαζα κ στην λεκανη λίγο μαζί με τα ουρά... Τώρα δεν έχω βγάλει.... Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις.... Στην αποβολή τα χάπια αυτά σταματάνε το αίμα;;; η όταν γίνει πια η αποβολή τπτ δεν μπορεί να σταματήσει το αίμα;; 

Δεν έχω ιδέα αλλά μια φίλη μ που στην αρχη της εγκυμοσύνης είδε όπως εσυ αίμα κ πηγματα μετα συνεχίστηκε κανονικά η εγκυμοσύνη. Λίγο υπομονή μέχρι αύριο ...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Δεν έχω ιδέα αλλά μια φίλη μ που στην αρχη της εγκυμοσύνης είδε όπως εσυ αίμα κ πηγματα μετα συνεχίστηκε κανονικά η εγκυμοσύνη. Λίγο υπομονή μέχρι αύριο ...

Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο... Μακάρι να είναι όλα καλά!!! 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Μακάρι να είναι έτσι κ εμένα... Αν κ φοβάμαι πως είναι αποβολή γτ έχω αίμα όχι πολύ αλλά έχω... Έβγαλα κ άλλα πηγματα κ πονάω λίγο χαμηλά.... Πήγα νοσοκομείο με είχαν εκεί 3 ώρες να δουν το αίμα πόσο είναι και αφού μίλησαν με τον γυναικολόγο μου είπαν να φύγω κ να πάω αύριο να κάνω μια χοριακη!!! Εγώ το περίμενα ότι δεν θα χαλούσε την Κυριακή του να έρθει μέσα να με δει γι αυτό το απέφευγα να πάω.... Άλλωστε από την αρχή που είχα μιλήσει μαζί του μου είχε πει ότι αν δω αίμα να πάω για χοριακη την επόμενη μέρα!!!! Ξάπλα κ συνέχισε τα χάπια είπε στις νοσοκόμες να μου πουν!!!! Κ αν πονάω πολύ κανέναν παυσίπονο 😢😢😢

Κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι'αυτο που σου συνέβη.. Δυστυχώς, περνάω ακριβώς τα ίδια... Τη περασμένη Πέμπτη πήγαμε στη γυναικολόγο μου για τον 3ο υπέρηχο. Ήμουν στην 7η εβδομάδα και θα ακούγαμε καρδούλα. Τα νέα δεν ήταν καλά. Το εμβρυάκι μου σταμάτησε να αναπτύσσεται... Πόνος, κλάμα, στεναχώρια, ένα μεγάλο "γιατί" μες στο κεφάλι μου...

Παρασκευή πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων (β-χοριακή, Ε2 και προγεστερόνη) και οι τιμές είχαν πέσει. Η γυναικολόγος απογοητευμένη μου είπε ότι βαδίζουμε προς την αποβολή. Προχθές ξεκίνησαν τα πονάκια και οι καφέ βλέννες... Χθες καφε-κοκκινες στο σκούπισμα. Σήμερα το πρωί, αρκετό αίμα και μεγάλο κομμάτι πεσμένο στη λεκάνη της τουαλέτας... Και όλη μέρα μέχρι και τώρα που σου γράφω, πονάκια περιόδου και ροή σαν αυτή της περιόδου... Αύριο πρέπει να επαναλάβω χοριακη - κατα τα λεγόμενα της γιατρού μου πρέπει να έχει σχεδόν μηδενίσει. Και μετά λογικά θα μου πει να πάω για υπέρηχο να δούμε αν καθάρισα. 

Δύσκολη φάση... Πολύ άσχημη... Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα. Ο Θεός είναι μεγάλος όμως και μας δίνει δύναμη. Και ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο, όσο στενάχωρο και ψυχοφθόρο κι αν είναι. Σκέψου τα δυο αγγελούδια σου και είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα έρθει και το τρίτο! Εμένα ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη... 🥺

στις πριν 16 λεπτά, ο/η ALEXANDRAprg είπε:

Κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι'αυτο που σου συνέβη.. Δυστυχώς, περνάω ακριβώς τα ίδια... Τη περασμένη Πέμπτη πήγαμε στη γυναικολόγο μου για τον 3ο υπέρηχο. Ήμουν στην 7η εβδομάδα και θα ακούγαμε καρδούλα. Τα νέα δεν ήταν καλά. Το εμβρυάκι μου σταμάτησε να αναπτύσσεται... Πόνος, κλάμα, στεναχώρια, ένα μεγάλο "γιατί" μες στο κεφάλι μου...

Παρασκευή πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων (β-χοριακή, Ε2 και προγεστερόνη) και οι τιμές είχαν πέσει. Η γυναικολόγος απογοητευμένη μου είπε ότι βαδίζουμε προς την αποβολή. Προχθές ξεκίνησαν τα πονάκια και οι καφέ βλέννες... Χθες καφε-κοκκινες στο σκούπισμα. Σήμερα το πρωί, αρκετό αίμα και μεγάλο κομμάτι πεσμένο στη λεκάνη της τουαλέτας... Και όλη μέρα μέχρι και τώρα που σου γράφω, πονάκια περιόδου και ροή σαν αυτή της περιόδου... Αύριο πρέπει να επαναλάβω χοριακη - κατα τα λεγόμενα της γιατρού μου πρέπει να έχει σχεδόν μηδενίσει. Και μετά λογικά θα μου πει να πάω για υπέρηχο να δούμε αν καθάρισα. 

Δύσκολη φάση... Πολύ άσχημη... Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα. Ο Θεός είναι μεγάλος όμως και μας δίνει δύναμη. Και ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο, όσο στενάχωρο και ψυχοφθόρο κι αν είναι. Σκέψου τα δυο αγγελούδια σου και είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα έρθει και το τρίτο! Εμένα ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη... 🥺

Κορίτσι μου, λυπάμαι τόσο πολύ κ για σένα.... Είναι δύσκολο και πονάει.  Είναι μεγαλείο ψυχής αυτό που κάνεις κ μέσα στον πόνο σου προσπαθείς να δώσεις κουράγιο σε εμένα... Δεν ξέρω πως να στο εκφράσω!!! Κουράγιο περνάμε ακριβώς τι ίδιο. Εγώ έχω πάρει παυσίπονο γτ πονάω κ όσες φορές πήγα τουαλέτα βγάζω πηγματα.... Αύριο το πρωί θα κάνω χοριακη εγώ να δω που βρίσκεται! 😢 

Όλοι μου λένε '' ακόμη δεν ξέρεις, κάτσε να δεις αύριο τα αποτελέσματα '' εγώ όμως ξέρω... Από την πρώτη μέρα (προχθές) που είδα τα πρώτα καφέ ροζ πως κάτι δεν πάει καλά! Δεν καταλαβαίνω όμως γτ από την μία στιγμή στην άλλη να συμβαίνει αυτό.... Την Τετάρτη έκανα τον πρώτο υπέρηχο κ την Πέμπτη είδα τα πρώτα....😢 Τι να πω... Ο Θεός ξέρει καλύτερα!!! Εύχομαι γρήγορα να σου χαρίσει το πρώτο σου παιδάκι, μέσα από την ψυχή μου και με όλη μου την καρδιά!! Έχεις πολύ αίμα; πονάς χαμηλά στην κοιλιά; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι τόσο πολύ κ για σένα.... Είναι δύσκολο και πονάει.  Είναι μεγαλείο ψυχής αυτό που κάνεις κ μέσα στον πόνο σου προσπαθείς να δώσεις κουράγιο σε εμένα... Δεν ξέρω πως να στο εκφράσω!!! Κουράγιο περνάμε ακριβώς τι ίδιο. Εγώ έχω πάρει παυσίπονο γτ πονάω κ όσες φορές πήγα τουαλέτα βγάζω πηγματα.... Αύριο το πρωί θα κάνω χοριακη εγώ να δω που βρίσκεται! 😢 

Όλοι μου λένε '' ακόμη δεν ξέρεις, κάτσε να δεις αύριο τα αποτελέσματα '' εγώ όμως ξέρω... Από την πρώτη μέρα (προχθές) που είδα τα πρώτα καφέ ροζ πως κάτι δεν πάει καλά! Δεν καταλαβαίνω όμως γτ από την μία στιγμή στην άλλη να συμβαίνει αυτό.... Την Τετάρτη έκανα τον πρώτο υπέρηχο κ την Πέμπτη είδα τα πρώτα....😢 Τι να πω... Ο Θεός ξέρει καλύτερα!!! Εύχομαι γρήγορα να σου χαρίσει το πρώτο σου παιδάκι, μέσα από την ψυχή μου και με όλη μου την καρδιά!! Έχεις πολύ αίμα; πονάς χαμηλά στην κοιλιά; 

Κουράγιο, υπομονή, επιμονή και πίστη!!! Σύντομα θα το ξεπεράσουμε...

Το ότι σου γράφω είναι το λιγότερο που μπορω να κάνω για να σου δώσω δύναμη❤️ Ακριβως επειδη ξερω τι περνάς!!! Όλα καλά θα πάνε...θα δεις. 

Η αλήθεια είναι ότι και μένα έτσι μου λέγανε, να περιμένω και να μη χάνω τις ελπίδες μου... αλλά βαθιά μέσα μου εγώ (όπως και εσύ) ξέρω. Παρόλο που ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη, ένιωθα απ την αρχή ότι κάτι δε πάει καλά. Οι χοριακες μου δε διπλασιαζονταν όπως έπρεπε, ήταν πάντα οριακά στο επιθυμητό όριο... Τα λίγα συμπτώματα που είχα ξαφνικά ελαττωθηκαν... Η γυναικολόγος μου που ενώ στην αρχή ήταν θετική και αισιόδοξη, μετά τον 2ο υπέρηχο ήταν λίγο επιφυλακτική... Εκτός αυτού, κάτι μέσα μου με κρατούσε "πίσω". Δε με άφηνε να το χαρώ. Και τελικά, το ένστικτο μου είχε δίκιο...

Μη ψάχνεις το γιατί... Όπως λες και 'σύ, ο Θεός ξέρει καλύτερα!!! Η Φύση επίσης... Κάτι δεν εξελισσόταν σωστά και για να μη ταλαιπωρηθούμε & κινδυνεύσουμε αργότερα, έπρεπε τα μωράκια μας να "φύγουν" νωρίς...

Όσο για το αίμα, είναι αρκετό - κατεβαίνει συχνά αλλά όχι συνέχεια. Βγάζω και βλέννες/πηγματα ακόμα. Πονάκια έχω σαν αυτά της περιόδου, όχι πολύ έντονα όμως. Κάπου κάπου με πιάνουν κάτι γέροι σφάχτες αλλά σε 5-10 δευτερόλεπτα περνάνε. Όταν ένιωσα ότι αυξάνεται ο πόνος, πήρα ντεπόν χιλιάρι και μου πέρασε. Απο το μεσημέρι και μετά δεν έχει χρειαστεί να πάρω άλλο. Ευτυχώς...   

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...