Μετάβαση σε περιεχόμενο

πως σκεπαζετε τα ζουζουνια σας?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟ . ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ Κ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.

ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΠΩ ΠΩ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ Κ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ?ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΙ 8Α ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ??

:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ελεανα.

Εγω τον δικο μου τον σκεπαζω με τα χερακια εξω απο τα σκεπασματα γιατι συνεχεια τα σηκωνει και φοβαμαι μην κουκουλωθει και σκασει. Τον βαζω στην μεση της κουνιας και πανω απο το κεφαλι του εχω ενα μικρο μαξιλαρακι για να μην χτυπησει κλωτσωντας και φτασει στην πανω μερια της κουνιας. Τωρα επειδη εχει εξω τα χερακια του φοραω διπλα μπλουζακια για να μην κρυωνουν τα ωμακια του. Γυρω γυρω φυσικα εχω και την παντα, αλλα τωρα τελευταια την σηκωνει και κοιταει τι γινεται απ'εξω...

Ελπιζω να πηρες μια εικονα...:)

:kiss: :kiss: :kiss:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ!

ΑΚΟΥΓΑ ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ, ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,

ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ!

ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ!

ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΡΥΑ!

(ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ)

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΩΣ ΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

MIA ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ FLEECE ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ!

ΣΦΗΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ή ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ.

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!(ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!)

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΗΣ.:)

τα μωρακια δεν πρεπει να ειναι πολλη ζεστα .Ναι βαζεις το μωρακι στη μεση της κουνιας περιπου αλλωστε οι κουβερτουλες ειναι μικρες αν ειναι μεγαλες γυρισετης προς τα ποδια .Δεν κανει να το κουκουλωνεις γιατι μπορει να παθουν ασφυξια .Μια πολλη καλη λυση ειναι ο υπνοσακος του φορας απο μεσα ενα λεπτο φορμακι και απο πανω τον υπνοσακο υπαρχουν και με τα ποδια μεσα .Τα μωρα πρεπει να νιωθουν ανετα στον υπνο τους εμεναη παιδιατρος μου ειχε πει αν δεν βαλεις υπνοσακο μια πιτζαμουλα και ενα σεντονκι με μια κουβερτουλα η το κουβερλι ειναι οτι πρεπει για τα μωρακια αλλωστε η θερμοκρασια στο χωρο του σπιτιου πρεπει να ειναι απο 19-22 βαθμους και κελισιου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΣΤΙΑ!!!

ΑΧΟΥ....ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ε?

Κ ΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΓΩΜΈΝΟ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

(;ΑΦΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ,ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ......Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΩ.ΣΟΟΟΟΚ)

Κ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ!!!

ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ - ΜΙΑ ΦΛΙΣ - ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ - Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ Κ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ!!!Κ ΔΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΚΑ ΚΡΥΟ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Ε??

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 21 ΜΕ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ωχ.. eleana τα βρίσκω πάρα πολλά! Τους πρώτους μήνες θέλουν λίγη ζεστούλα αλλά μετά τον 3ο μήνα ρυθμίζουν μόνα τους τη θερμοκρασία από το σώμα τους και δεν κάνουν καλό οι υπερβολές. Πόσο είναι ο δικός σου?

Και αυτά σου τα λέω από αυτά που μου έχει πει ο παιδίατρός μας και από αυτά που έχω διαβάσει.

Εχώ της φοράω βαμβακερό μακρυμάνικο φανελάκι, φορμάκι και τον υπνόσακο. Η θερμοκρασία του δωματίου της τη νύχτα είναι γύρω στους 20. Μόνο που κοιμάται με τα χέρια ψηλά (τα καταφέρνει γιατι έχει στήριγμα τα χοντρά μανίκια από τον υπνόσακο) και το πρωί βρίσκω τα χέρια της παγωμένα αλλά όχι μελανά. Δε ντόκτορ είπε δεν πειράζει. Τα ποδαράκια της είναι ζεστά.

Να σου ζήσει ο γιόκας σου!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ifigeneia!!!

3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ !

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ, ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΥΩΝΕΙ ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΒΡΟΓΧΙΟΛΊΤΙΔΑ(ΜΑΣ ΚΟΛΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ)ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, Κ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΑ ΣΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΓΙΑΥΤΟ Κ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΉ!!!!

Αχ eleana μου και κάτι άλλο και συγνώμη για την υπόδειξη...

Δε θα σου συνιστούσα φλις κουβερτούλα.

Μου είχανε φέρει κι εμένα μία δώρο κι επειδή με βόλεψε πολύ (τη σκέπαζα μόνο στο ριλάξ με αυτήν) βγήκα στην αγορά να της πάρω ακόμα μία για όταν πλένω την πρώτη. Σε όσα μαγαζιά και να πήγα μου είπανε ότι δε φέρνουνε φλις για μωρά γιατί δε τη συνιστούν λόγω της σύνθεσης.

Και γι'αυτό που σου γράφω δεν είμαι σίγουρη, έτσι μου είπανε..

Περαστικά στο μπουμπούκι σου και εύχομαι από δω και πέρα ούτε μυξούλα στη μυτούλα του!

loipon tha sas po k:woohoo: i ego ti kano... :woohoo: :woohoo:

emen i dikia mou ean den exei krumeni ti "mousouda" tis den koimatai koritsia otan tin perno aggalia na tin koimiso, gurnaei gurnaei mexri na xosei to moutraki tis kato apo to xeri mou gia na kruftei.. mono etsi koimatai

kai tin tiligo stin kouberta tis san soublaki..xaxx:woohoo:

kai tin bazo etsi tiligmeni stin kounia tis..i kouberta den einai sfixtei exei diladi tin anesi tis na kouneisi xeria podia olo to bradi.

oses fores prospathisa na ti balo sto krebbataki kai meta apo pano tin kouberta..olo mou ksipnage thelei na niothei sto magoulaki tis kai sto autaki tin kouberta... ki emena kamia fora bgazei ta xerakia kai ta brisko pagomena alla oses fores ta skepazo panta ta bgazei..:silly: :silly:

nomizo pos kathe paidaki exei ton diko tou tropo pou koimate pou emeis prepei na katalaboume.. opos ki emeis mas aresei na koimoste mproumita i anaskela, skpasmenes mexri pano i oxi.. ettsi ki auta... exoun kai xaraktira apo minon.. ta skatoulia...xaxaxa :woohoo:

:woohoo:

KOPELA MOU KAI EGO TO IDIO AGXOS EIXA KAI MILHSA ME PAIDIATRO MOU..:)

MOU EIPE TA XERAKIA EXO APO TA SKEPASMATA,

OXI PAPLOMATA,

OPOTE SENTONAKI KAI MIA KOUBERTA XONTROULA,

TA KANO FAKELO KAI TA PAIRNAO APO TO KATO MEROS TOU STROMATOS..

STA PODIA TOU PAIDIOU BAZO ENA EMPODIO GIA NA MHN MPOREI NA PAEI PIO KATO KAI MPEI MESA STA SKEPASMATA..

A!PHGA KAI PHRA MIA KATAPLHKTIKH SFHNA STA MOTHECARE POU THN BAZEIS STA KAGKELA THS KOUNIAS KAI DEN YPARXEI PERIPTOSH NA PAEI PIO KATO..KANEI PERIPOU 50 EURO..AXIZEI KOIMAME PIA PIO HREMH KAI DEN FOBAMAI MHN SKASEI TO PAIDI.

MOU FERANE OMOS ENAN YPNOSAKO DORO KAI TORA KOIMATE ME AYTO..

EINAI TELEIO XILIES FORES KALYTERA..

A!APO MESA THS FORAO ENA MAKRYMANIKO FANELAKI KAI APO PANO TO PUTZAMAKI THS DEN EXO KALORIFER TO BRADU KAI PERIPOU EXEI 20 BATHMOUS STO SPITI..

H DIKIA MOU PANTOS OUTE KRUONEI ETSI OUTE OMOS IDRONEI

NOMIZO OTI BAZEIS POLLA..:unsure::kiss:

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...