Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Ξέρω ότι είναι δύσκολο κ το έχεις ξαναπεράσει 😢 Το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος αλλά σίγουρα κάτι φταίει. Κ επειδή αναφέρεις για υψηλό κατακερματισμό στον σύντροφο σου, θα σου πω την δικιά μας εμπειρία. Ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ βρέθηκε κιρσοκήλη, έκανε επέμβαση κ πλέον είναι άψογος ο κατακερματισμός, με βιταμίνες δεν είχε βελτιωθεί πριν την εγχείριση. Ο ουρολόγος μας είχε πει ότι μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά αν είναι το "προβληματικό" σπερματοζωάριο τότε δεν προχωράει (κ ίσως έφταιγε αυτό για την πρ΄ώτη παλίνδρομη μας, λέω ίσως γτ κ εγώ έχω θέματα). Για μένα πριν προσπαθήσετε ξανά εστιάστε εκεί να διορθωθεί γτ είναι κρίμα να το περνάς αυτό κάθε φορά. Βεβαία είναι κ ο παράγοντας τύχη, αν αντέχεις το αφήνεις στην τύχη, εφόσον από την πλευρά σου είναι όλα καλά!! Γτ στο θέμα εγκυμοσύνης κ όλα καλά να είναι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο 😊
Εύχομαι με το καλό ο γάμος κ μακάρι την επόμενη φορά να έρθει το σποράκι κ να μείνει 🥰🙏
Πωλειται ολοκαινουργιο το γνωστό υπέροχο Zazu rocker συσκευη δονησης καροτσιου εντελως αχρησιμοποιητο με το καλωδιο φορτισης και τις οδηγίες του. Ολα τα παιδια του κοσμου κοιμουνται με τη δονηση-κινηση, τα δικα μας ξυπνανε οποτε δεν εχει νοημα καν να το δοκιμασουμε...
https://www.skroutz.gr/s/46935244/Zazu-Kids-Syskeyi-Donisis-Karotsiou-ZA-ROCKER-01.html
50€
βορεια προαστια αττικής
δωρεαν αποστολή με ΒΟΧ εαν ειστε μακρυα
Συγχαρητήρια κορίτσι μου 😊 Αν κ το ήξερες από χθες, πλέον κ με τη βούλα έγκυος!!! Καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ μπορεί να έχεις κ διδυμάκια, εγώ με πρώτη χοριακ΄ή 261 κ ήταν 2 😉 Όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏🥰