Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερδιέγερση ωοθηκων...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Θέλω την εμπειρία σας αν έχει τύχει σε κάποια και τι έκανε, τι έγινε. 

Πήρα τα clomiphere για να κάνουμε σπερματέγχυση αλλά τελικά δε θα κάνουμε γιατί έκανα 12 ωάρια. 

Υπερδιέγερση ωοθηκων. Εγώ παρόλα αυτά είχα τις κατάλληλες μέρες επαφές. 

Έχει τύχει σε καμία? Τι γίνεται στον επόμενο κύκλο?! Έχω ελπίδες λέτε να μην υπάρξει επόμενος κύκλος 😁

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 6/4/2021 at 1:50 ΜΜ, ο/η N@ki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Θέλω την εμπειρία σας αν έχει τύχει σε κάποια και τι έκανε, τι έγινε. 

Πήρα τα clomiphere για να κάνουμε σπερματέγχυση αλλά τελικά δε θα κάνουμε γιατί έκανα 12 ωάρια. 

Υπερδιέγερση ωοθηκων. Εγώ παρόλα αυτά είχα τις κατάλληλες μέρες επαφές. 

Έχει τύχει σε καμία? Τι γίνεται στον επόμενο κύκλο?! Έχω ελπίδες λέτε να μην υπάρξει επόμενος κύκλος 😁

Καλησπέρα κορίτσι μου... Νομίζω ότι για να γίνει σπερματεγχυση πρέπει να έχεις 1-2 ωαρια (δε ξέρω αν μπορείς κ στα 3)... Στα τόσα πολλά δεν κανουν..παει τζάμπα κ ο μήνας και η αγωγή και φυσικά τα τόσα ωαρια.. Αφού παράγεις τόσα γτ δεν κάνεις λήψη ωαρίων; ή κάτι με την αγωγή ξέρω γω; εγώ μια φορά έκανα υπερδιέγερση κ έκανα 2 μήνες ακόμη να καθαρίσω.. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κ να πιάσεις ένα από αυτά δε θα μπορεί να εμφυτευτει γτ δυστυχώς δε θα σπάσουν όλα κ κάποια θα κάνουν κύστες οπότε κ θα κατακλισουν το χώρο.. Τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα κ πήρα 2 μήνες αντισυλληπτικα... Πολύ μεγάλη ταραχή επίσης... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melodyy είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου... Νομίζω ότι για να γίνει σπερματεγχυση πρέπει να έχεις 1-2 ωαρια (δε ξέρω αν μπορείς κ στα 3)... Στα τόσα πολλά δεν κανουν..παει τζάμπα κ ο μήνας και η αγωγή και φυσικά τα τόσα ωαρια.. Αφού παράγεις τόσα γτ δεν κάνεις λήψη ωαρίων; ή κάτι με την αγωγή ξέρω γω; εγώ μια φορά έκανα υπερδιέγερση κ έκανα 2 μήνες ακόμη να καθαρίσω.. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κ να πιάσεις ένα από αυτά δε θα μπορεί να εμφυτευτει γτ δυστυχώς δε θα σπάσουν όλα κ κάποια θα κάνουν κύστες οπότε κ θα κατακλισουν το χώρο.. Τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα κ πήρα 2 μήνες αντισυλληπτικα... Πολύ μεγάλη ταραχή επίσης... 

Κατάλαβα, ευχαριστώ. Πολύ. Τώρα περιμένω να έρθει η περίοδος και φοβάμαι μήπως πονέσω πολύ.... επίσης φοβάμαι τον υπέρηχο μέτα. Κι εμένα αυτό με είπε, κάνα 2 μήνες θα χρειαστεί για να ηρεμήσουν οι ωοθήκες μου. 

Ουφφφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η N@ki είπε:

Κατάλαβα, ευχαριστώ. Πολύ. Τώρα περιμένω να έρθει η περίοδος και φοβάμαι μήπως πονέσω πολύ.... επίσης φοβάμαι τον υπέρηχο μέτα. Κι εμένα αυτό με είπε, κάνα 2 μήνες θα χρειαστεί για να ηρεμήσουν οι ωοθήκες μου. 

Ουφφφφφ

Εεε από πόνο να σ πω εγώ πονουσα σα να εχω μέρες να παω τουαλέτα.. Συζήτησε τις άλλες επιλογές που έχεις γτ είναι κρίμα να παιδεύεσαι κ να χάνεις χρόνο... Θα σ κάνει κ κακό στην ψυχολογία σου... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...