Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες για μωράκι

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.... Ξανά εδώ μετά από πολύ καιρό.... Εδώ κ αρκετά χρόνια 5 για την ακρίβεια προσπαθούμε κ εμείς για μωράκι, το θέμα είναι ότι κ ο σύζυγος κ εγώ έχουμε από τους προηγούμενους γάμους μας!! Είχε κιρσοκυλη έκανε κ χειρουργείο αλλά δεν έφτιαξε πολύ... Συνεχίζει να έχει χαμηλή κινητικότητα και τα περισσότερα δεν έχουν την σωστή μορφολογία. Εγώ έχω πολυκυστικες κ τώρα ανακάλυψα πως έχω κ χάσιμοτο και μου έδωσε χάπι ο γιατρός εδώ κ 5 μήνες... Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχω καθυστέρηση 15 μέρες αλλά φοβάμαι να κάνω τεστ λόγω του ότι είχα μεγάλους κύκλους κ άλλες φορές! Το στήθος μου είναι πρισμενο κ με πονάει πολύ!! Κ έχω χαμηλά πονακια που με κάνουν να πιστεύω πως θα έρθει η ακατανομαστη!!! Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία; συγνώμη για το σεντόνι απλά είμαι αγχωμένη κ ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.... Ξανά εδώ μετά από πολύ καιρό.... Εδώ κ αρκετά χρόνια 5 για την ακρίβεια προσπαθούμε κ εμείς για μωράκι, το θέμα είναι ότι κ ο σύζυγος κ εγώ έχουμε από τους προηγούμενους γάμους μας!! Είχε κιρσοκυλη έκανε κ χειρουργείο αλλά δεν έφτιαξε πολύ... Συνεχίζει να έχει χαμηλή κινητικότητα και τα περισσότερα δεν έχουν την σωστή μορφολογία. Εγώ έχω πολυκυστικες κ τώρα ανακάλυψα πως έχω κ χάσιμοτο και μου έδωσε χάπι ο γιατρός εδώ κ 5 μήνες... Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχω καθυστέρηση 15 μέρες αλλά φοβάμαι να κάνω τεστ λόγω του ότι είχα μεγάλους κύκλους κ άλλες φορές! Το στήθος μου είναι πρισμενο κ με πονάει πολύ!! Κ έχω χαμηλά πονακια που με κάνουν να πιστεύω πως θα έρθει η ακατανομαστη!!! Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία; συγνώμη για το σεντόνι απλά είμαι αγχωμένη κ ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!! 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Κατά τη γνώμη μου πήγαινε κάνε μια χοριακή! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!

Όταν λες μεγάλους κύκλους;; Δλδ πόσες μέρες έφτανες και στις πόσες είσαι τώρα;; 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Κατά τη γνώμη μου πήγαινε κάνε μια χοριακή! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!

Όταν λες μεγάλους κύκλους;; Δλδ πόσες μέρες έφτανες και στις πόσες είσαι τώρα;; 

Καλησπέρα γλυκιά μου. Λέγοντας μεγάλους κύκλους εννοώ ότι κατά καιρούς είχα κύκλους 47 και μπορεί κ 50 ημέρες πλην τους τελευταίους 5 με 6 μήνες που είχα κύκλους 35 ημερών το πολύ ... Τώρα είμαι στην 48 ημέρα κύκλου!! 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Κάνε ένα τεστ ή ακόμα καλύτερα μια χοριακή!! Ή αν δεν θες σήμερα, σε 2 μέρες που θα φτάσεις το μαξ (δλδ τις 50 μέρες) να πας να κάνεις!! Γιατί αν είσαι, πρέπει να το ξέρεις να ξεκινήσεις το φυλλικό σου, να προσέχεις λίγο κτλ! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι!! Και να μην είναι απλά ένας μεγάλος κύκλος!!🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Κάνε ένα τεστ ή ακόμα καλύτερα μια χοριακή!! Ή αν δεν θες σήμερα, σε 2 μέρες που θα φτάσεις το μαξ (δλδ τις 50 μέρες) να πας να κάνεις!! Γιατί αν είσαι, πρέπει να το ξέρεις να ξεκινήσεις το φυλλικό σου, να προσέχεις λίγο κτλ! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι!! Και να μην είναι απλά ένας μεγάλος κύκλος!!🙏

Καλημέρα κορίτσι μου καλή εβδομάδα...!! 

Ναι αυτό θα κάνω θα περιμένω 2 μέρες κ θα πάω για χοριακή μια κ καλή.. Σε υπέρ ευχαριστώ για τις ευχές σου, μακάρι να είμαι.. Αν κ φοβάμαι πολύ πως είναι ένας κύκλος μεγάλος 😢 εύχομαι κ εσέ σένα ότι επιθυμείς μέσα από την καρδιά μου!!! ❤️ 

Κορίτσια μου καλησπέρα.... Είμαι τόσο πολύ χαρούμενη... Τελικά πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα β χοριακη, περίμενα τα αποτελέσματα κ έλεγα ότι θα είναι αρνητικά! Τελικά όμως η έκπληξη ήταν μεγάλη είναι θετική κ 1600 μονάδες κ αύριο έκλεισα να πάω στον γυναικολόγο μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά η αγωνία μου μεγάλη, ήθελα αμέσως να το μοιραστώ μαζί σας!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.... Είμαι τόσο πολύ χαρούμενη... Τελικά πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα β χοριακη, περίμενα τα αποτελέσματα κ έλεγα ότι θα είναι αρνητικά! Τελικά όμως η έκπληξη ήταν μεγάλη είναι θετική κ 1600 μονάδες κ αύριο έκλεισα να πάω στον γυναικολόγο μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά η αγωνία μου μεγάλη, ήθελα αμέσως να το μοιραστώ μαζί σας!!! 

Είδες κορίτσι μου;;; 

Συγχαρητήρια!!!! Να έχεις μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! ❤️🙏🙏🎉🎉🌹🤰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Είδες κορίτσι μου;;; 

Συγχαρητήρια!!!! Να έχεις μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! ❤️🙏🙏🎉🎉🌹🤰

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Μακάρι να είναι για όλες τις κοπέλες θετικά τα αποτελέσματα!!❣️ ❣️ ❣️ ❤️ Εσύ σε τι κατάσταση είσαι γλυκιά μου; συγγνώμη απλά είμαι λίγες μέρες μέσα στο σαιτ κ δεν έχω δει πολλά!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Μακάρι να είναι για όλες τις κοπέλες θετικά τα αποτελέσματα!!❣️ ❣️ ❣️ ❤️ Εσύ σε τι κατάσταση είσαι γλυκιά μου; συγγνώμη απλά είμαι λίγες μέρες μέσα στο σαιτ κ δεν έχω δει πολλά!!! 

Μην σε ανησυχεί κι εγώ που ειμαι λίγο παραπάνω από εσένα πολλές κοπέλες τις μπερδεύω ή δεν θυμάμαι την ιστορία τους!! Είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής ❤️

στις πριν 8 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Μην σε ανησυχεί κι εγώ που ειμαι λίγο παραπάνω από εσένα πολλές κοπέλες τις μπερδεύω ή δεν θυμάμαι την ιστορία τους!! Είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής ❤️

Ααα ωραία κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με όλη μου την ψυχή  να πάνε όλα καλά κ να φουσκώσει σύντομα η κοιλίτσα σου!!! ❣️ 🤰🤰

Καλησπέρα κορίτσια... Σήμερα πήγα στον γιατρό... Μου είπε να κάνω ξανά χοριακη την Δευτέρα να δούμε πως εξελίσσεται γτ ακόμη είναι πολύ νωρίς κ δεν θα φαίνεται ούτε καν στον υπέρηχο κάτι!!! Η αγωνία μου δεν λέγεται!!! Παρόλο που εχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα είναι σαν να είμαι πρώτη φορά έγκυος... Φοβάμαι πολύ..!!! 

Καλημέρα... Είμαι πολύ συεναχωρημενη.... Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά.... Είχα κάνει την χοριακη κ ήταν 1560 κ σήμερα που την έκανα μετά από 4 μέρες είναι 1615...μιλξσα κ με τον γιατρό μου είπε τα πράγματα δεν είναι καλά κ με έστειλε την Τετάρτη να κάνω έναν υπερυχο να αποκλείσουμε το εξωμητριο.... Δεν ξέρω γτ έγινε αυτό.... Κοντεύω να τρελαθώ.... Χάρηκα τόσο κ σήμερα πήρα τόση στεναχώρια!! 😢 😢 😢 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...