Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια υπάρχει διαθέσιμη ανοιχτή gonal από φιλικό μου προσωπο, η πενα είναι 300 μονάδες και λειπουν μόνο 12,5!!! Ανοίχτηκε 21/03!Αμαρτία να πεταχτεί! Οποια ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

• 5 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 29/3/2021 at 3:55 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Κορίτσια υπάρχει διαθέσιμη ανοιχτή gonal από φιλικό μου προσωπο, η πενα είναι 300 μονάδες και λειπουν μόνο 12,5!!! Ανοίχτηκε 21/03!Αμαρτία να πεταχτεί! Οποια ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Καλησπέρα! Θα με έσωνε η προσφορά σας! Δεν γνωρίζω καθόλου τη διαδικασία, τυχαία βρήκα αυτό το σάιτ ψάχνοντας τις συσκευασίες της gonal. Τί πρέπει να κάνω?

Δημοσίευση
στις On 29/4/2021 at 1:48 ΜΜ, ο/η Lalou είπε:

Καλησπέρα! Θα με έσωνε η προσφορά σας! Δεν γνωρίζω καθόλου τη διαδικασία, τυχαία βρήκα αυτό το σάιτ ψάχνοντας τις συσκευασίες της gonal. Τί πρέπει να κάνω?

Έχει δοθεί η gonal δυστυχώς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σου μέρα! Με το καλό το πιτσικακι σου! Λοιπόν, τα έχω ψάξει πολύ στη βιβλιογραφία για να πάρω απόφαση, ειδικά για το τελευταίο του rsv επειδή είναι πολύ καινούριο και έχω να πω τα εξής: εμβόλιο γρίπης και tdap (διφθερίτιδα, τέτανος, κοκκυτης) ναι και ναι χωρίς αμφιβολία. Είναι εμβόλια δοκιμασμένα και έχουν γίνει άπειρες μελέτες που αποδεικνύουν ότι προστατεύουν και τη μητέρα και το νεογνό καθώς μεταφέρονται αντισώματα διαπλακουντιακα. Ο κοκκυτης ειδικά είναι πολύ επικίνδυνος για τα μικρά βρέφη και έχουν ανάγκη αυτά τα αντισώματα γιατί τα ίδια εμβολιάζονται για κοκκυτη στους δύο μήνες ζωής επομένως έως τότε που είναι και το πιο επικίνδυνο διάστημα βασιζονται αποκλειστικά στα μητρικά αντισώματα. Σύσταση να εμβολιαστεί και το περιβάλλον του μωρού (μπαμπάς, παππουδογιαγιαδες) για να γίνει το λεγόμενο cocooning (δηλαδή φωλιτσα, ανοσία περιβάλλοντος). Για το εμβόλιο του rsv στην κύηση, πολύ καινούριο με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι προστατεύει σε ένα βαθμό αλλά η αποτελεσματικότητα του θεωρείται περιορισμένη. Αντίθετα, το καινούριο εμβόλιο έναντι rsv που χορηγείται σε νεογνά που βγήκε στην Ελλάδα από τη βιανεξ μπήκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας μας και θα παρέχεται δωρεάν σε όλα τα μωρά που θα γεννηθούν από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου. Αν κάποιος θέλει να το κάνει ιδιωτικά μπορεί αλλά κοστίζει 500 ευρώ. Πρόκειται για εμβόλιο που περιέχει μονοκλωνικο αντίσωμα και ένα παρόμοιο γίνεται εδώ και πάρα πολλα χρόνια σε πολύ πρόωρα η πολύ άρρωστα νεογνά αλλά αυτό θεωρείται πως έχει ακόμα καλύτερη αποτελεσματικότητα από το παλιό. Σε άλλες χώρες (Ισπανία κυρίως και ΗΠΑ) χορηγείται από το 2022 σε όλα τα νεογνά και υπάρχει πληθώρα μελετών που αναφέρει ότι τα νοσοκομεία έχουν αδειάσει από κρούσματα rsv χωρίς να αναφέρονται εξεζητημένες ανεπιθύμητες ενεργειες. Εν ολίγοις, εγώ θα εμβολιασω το παιδί μου μόλις γεννηθεί για τον rsv και θα κάνω τα εμβόλια του κοκκυτη και της γρίπης στην κύηση. Εννοείται πως είναι η δική μου τοποθέτηση βασισμένη σε δικη μου έρευνα, συζήτηση με τον γιατρό μου και τις δικές μου πεποιθήσεις. Δεν πρόκειται για επίσημη τοποθέτηση. Από όσο ξέρω η επίσημη τοποθέτηση είναι να γίνεται το εμβόλιο του rsv στην εγκυμοσύνη. Να προσθέσω ότι τάσσομαι ξεκάθαρα υπέρ των εμβολίων και το θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της επιστήμης απλώς για το συγκεκριμένο επειδή υπάρχει εναλλακτική η οποία ίσως είναι καλύτερη, θα κινηθώ με αυτόν τον τρόπο.
    • Κορίτσια μου βοήθεια..!!! Θέλω να ρωτήσω.. με τα εμβόλια στην εγκυμοσύνη τι κάνατε; Τα κάνατε; Η γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να κάνω μέχρι να γεννήσω τρία εμβόλια, γρίπης, τετάνου-διφθεριτιδας-κοκίτη και το καινούριο του RSV. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω πελαγώσει.. Μετά τον covid και όλη αυτή την απάτη τον εμβολίων δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ.. βέβαια απ' όσο είδα λίγο αυτά δεν περιέχουν mRNA και είναι της κλασικής φόρμας.
    • Καλησπέρα... Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!  Ναι τώρα θα δω αυτό με το στήθος και λέω παράλληλα μήπως πω στην γιατρό να μου γράψει να κάνω κ ορμονολογικο έλεγχο μιας κ σήμερα είμαι πρώτη μέρα περιόδου!!  Ο σύντροφός έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα κ ήταν οκ !!  Εγώ έχω ΣΠΩ που το γνωρίζω ήδη και αντίσταση στην ινσουλίνη! Τώρα θα δω να κάνω κ τα άλλα !  Εσύ έχεις παιδάκια ;; Προσπαθείς είσαι ςγκυουλα;;; 🥰🥰🥰
    • Ευχαριστώ πολύ!!!! Αύριο έχω την 2η χοριακή αχ ελπίζω να έχει διπλασιαστεί!!!!1
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Και σε εσένα επίσης ολα καλα να κυλούν!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...