Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ? ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Δημοσίευση

Καλημέρα Λενάκι!!!

Το πότε θα μάθεις το φύλο εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες και ιδιαίτερα απο την θέση του μωρού....

Εμένα στον γιό μου, στην αυχενική διαφάνεια, μου είχαν πεί ότι είναι μάλλον κοριτσάκι ( και ο άντρας μου το βάπτισε απο τότε.... ) και τελικά στο β'επιπέδου διαπιστώσαμε ότι ήταν ένας αγόραρος....

Αντιθέτως, τώρα στην κόρη μου, απο την αυχενική διαφάνεια ο γιατρός ήταν σίγουρος ότι είναι κοριτσάκι (είχε πάρει καλή θέση!!!!Μέχρι και ο άντρας μου, μόλις το είδε είπε ότι είναι κορίτσι, που δεν ξέρει απο υπερήχους και πάρα πολλά...) και απο τότε όσους υπερήχους και να έχω κάνει φαίνεται ότι είναι κορίτσαρος!!!

Καλά αποτελέσματα να έχεις πάνω απο όλα και τα άλλα έρχονται σιγά - σίγα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΝΑΚΙ!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ!!:woohoo:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 19 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ..ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΟΠΕΣ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ.

24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΧΩ ΤΟΝ Β- ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Ε! ΑΜΑ ΔΕ ΦΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Emena apo tin ayxeniki diafaneia i mikri mas eixe stisei ton popo tis kai to pouti tis :P

Apo ekeini tin fora kai kathe fora pou pigainame ston giatro gia yperixo prwta blepame to pouti tis kai meta ola ta alla ... :lol:

Ola exoun na kanoun me tin thesi tou mwrou.

Oi perissoteroi pantws to fylo to oristikopoioun ston yperixo B epipedou.

Δημοσίευση

Εμεις το μαθαμε με κάθε επιφύλαξη στην αυχενική διαφάνεια και μετά το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μας. Μου είπαν ότι αν είναι αγόρι συνήθως φάινεται νωρίς, αν όχι ο γιατρός περιμένει να σιγουρευτεί πρώτα. Εμας είναι κοριτσάκι.

Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και ένα υγειές μωράκι

Δημοσίευση

Λενάκι καλησπέρα!!Εγω στην 16η εβδομάδα περιπου που πήγα για υπέρυχο είδα και το πουλάκι του καθαρα!!!Πριν μου ειχε δωσει και ο γιατρος πιθανοτητες 60%αγορι,40%κορίτσι..μεσα έπεσε τελικά!!

• 9 months later...
Δημοσίευση

Εμείς μάθαμε στην αυχενική διαφάνεια πως κατά 80% είναι κορίτσι :) Η πρόβλεψη αυτή επαληθεύτηκε και στους επόμενους υπερυχους . ;) Τώρα,αλήθεια-ψέμα,θα το μάθουμε όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό!

Δημοσίευση

vivianka εύχομαι να μην έχουν κάνει λάθος γιατί δεν έχω καμία διάθεση να δω τον γιο μου να φοράει ροζ φορμάκια :laugh:

Να σου πω την αλήθεια,δεν έχω ξανακούσει για λάθος στην αυχενική διαφάνεια.Τι να σου πω...Μπορεί να έτυχε! ;)

Δημοσίευση

Εγώ που παρά λίγο να είχα αγοράσει στο γιο μου ροζ φορμάκια τί να πω; Πάντως, ούτε εγώ έχω ξανακούσει για λάθος γιαυτό ξαφνιάστηκα αλλά κι αυτό το 70% σημαίνει ότι ούτε ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος- οπότε τί να πω;

Εύχομαι να μην αλλάξει ο γιος μου προτιμήσεις στην πορεία.... :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...