Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!

Βλεποντας τις ορμονικες, ο γιατρος μου προτεινε να ξεκινησω για ενα τριμηνο agnus castus. Επαιρνε καμια? κι αν ναι

ειδε αποτελεσματα στον κυκλο της, στις εξετασεις της κλπ?

Δημοσίευση

Καλησπερα, το ειχα αρχίσει για ένα μικρό διάστημα μετά που έκανα εξετάσεις. Είχαν βγει χάλια οι ορμονικές μου . Δεν προλαβα να διαπιστώσω αν έκανε κάποια διαφορά γιατί μου προτεινε η γυναικολόγος να παρω DHEA για να βοηθηθεί η ωορρηξία μου. Όποτε το σταμάτησα και αρχισα το dhea. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ σ αυτήν την ετ είχα και συνεχίζω να έχω διάρροιες ,μιαερα θα είμαι οκ μια μέρα θα τρέχω αχχαχαχαχχα ,λένε ότι είναι από τα φάρμακα ,στις δυσκοιλιες φέρνουν περισσότερο δυσκοιλιότητα αλλά σ αυτές που δεν έχουν θέμα φέρνουν διάρροιες ,τι να σου πω ,τα χάπια αυτά γενικώς από ρυθμίζουν το εντερακι 
    • Αχ κορίτσια πήγα πήρα το ενδεικτικό και τους βαθμούς του γιου μου. Μεγάλωσε το αντράκι μου,θα πάει Τετάρτη δημοτικού, είμαι πολύ συγκινημένη! Μετά καθίσαμε λίγο και έπαιξε μπουγελο και πήγα πίσω πολλά χρόνια! @Maria98 και εγώ αυτό ξέρω να εχουν σαραντησει πρωτα για ξεματιασμα. Πιο πριν δεν είχε χρειαστεί ευτυχώς.
    • @Ioanna0030 κοιτά…. Εγώ πέρασα καταπληκτικά,αν κ είχα δίκη μου Μαια από τον γυναικολόγο οι μαίες εκεί ήταν εξαιρετικές …. Βέβαια να μην σου λέω χαζομάρες ήμουν σε μονόκλινο και δεν ξέρω αν γιαυτο ήταν όλα άψογα… από φαγητό,εξυπηρετηση,το δωμάτιο ξενοδοχείο…. Με έπιασαν τα κλάματα σε κάποια φάση με τον θηλασμό και με βοήθησαν πολύ…έχω πολύ θετική άποψη μακάρι να πάει έτσι κ τώρα… επίσης γέννησα φυσιολογικά και ήταν σε ένα δωμάτιο με μουσικουλα κ ήταν πολύ ήρεμα για εμένα… πιστεύω με την καισαρική σε ένα χειρουργείο θα νιώθει η μανούλα λίγο διαφορετικά… το μόνο που θα σε συμβουλέψω που εγώ το συζήτησα την επόμενη με τον γυναικολόγο κ δεν το ήξερα θα του πεις να πει πως δεν θες να δέχεσαι στο δωμάτιο όλες αυτές τις πωλήτριες γιατί σε ξυπνάνε συνέχεια για να σου πουλήσουν διαφορά γύρο από το παιδί….μαξιλάρια θηλασμού,ρουχαλάκια,θήλαστρα που τα περισσότερα τα έχεις πάρει από πριν… εμένα δηλαδή που με έπιασαν βράδυ προηγούμενης οι πόνοι κ γέννησα το πρωί την επόμενη μετά από 38 ώρες ξύπνια αφού έχασα τον ύπνο μου ήθελα λίγο να κοιμηθώ κ με ξυπνούσαν αυτές 
    • Καλημέρααα, Αστα... Τέτοια συμπτωματα απίστευτα , εγώ μέχρι πριν τη παλλινδρ΄όμηση κυριολεκτικα είχα έναν σφάχτη στη μέση δεξια πήγαινα τουαλέτα και να την ερχότανε κατευθειαν και μάλιστα κατευθειαν με πολυ ροη.. Έπειτα έχει αλλάξει όσο το σύστημα.. Πραγματικά τέτοια συμπτώματα ούτε τότε..!! Ειλικρινά δεν μπορώ άλλο να τα κοιτάω , κάτι πρέπει να κάνω να το αποβάλλω απο πάνω μου και εγώ και όλες.. Είναι ψυχοφθόρο τρελάαααα.. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. εχθές που ήρθε όλη μέρα κάτι σταγονες ρόζ και λεω βρε λες και σήμερα εχει ξεκινήσει δειλα δειλα .. Τερμα κάθε φορά που θα σκέφτομαι σύμπτωμα θα σκέφτομαι εσένα  και ότι μου είπες😍 ... Μήπως να το κοιτάξω και εγώ πρέπει.? Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα για εξετ΄΄ασεις μετα από μια παλλίνδρομη και ότι είμαι μια χαρα με κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει, έχω κάνει και θρομβοφιλίας και έκανα ενέσεις στην πρώτη κύηση στην αρχη αλλά μετά μου τισ σταμάτησε ,μου ε΄΄ιπε οτι δεν είχε πιαστει καλά και σταμάτησε η καρδούλα του..
    • Καλημερα σε ολες!! Ευχομαι με το καλο οι ΕΤ στις @melitiniღ και @Sia A. Να μας πειτε νεα απο τους υπερηχους. @almira "ανοιξες" δυναμικα το θεμα με τη θετικη χοριακη!!! Να παρουμε σειρα και οι υπολοιπες!!!  Κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, ειμαι 20η μερα του κυκλου και τα τεστ ωορρηξιας βγαινουν αρνητικα. Συνηθως ειχα ωορρηξια 16-17η μερα. Εχω φρικαρει γιατι νιωθω θα καθυστερησει η περιοδος. Παντα ερχοταν νταν στην ωρα της (30 μερες). Υποψιαζομαι αν δεν εχω θετικο ξεκιναει 35-40αρης κυκλος plus (μπορει και παραπανω). 🥺 Μου αρεσει που ειχαμε πει με το συζυγο εναν τελευταιο μηνα εχουμε πριν την εξωσωματικη μπας και γινει το θαυμα. Μαντεψτε;; Δεν θα γινει κατι!!! Λογω οτι θα ειναι κυκλος χωρις ωορρηξια. 😅 Ενταξει τι γκαντεμια ειναι αυτο!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...