Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Recommended Posts

Γειά σας. Βρήκα αυτό το βιντεο στο ιντερνετ που εξηγεί κάπως τη λειτουργία του θηλασμού και τον τρόπο αποφυγής τραυματισμού του στήθους. Κάτι κατάλαβα αλλα νομίζω ότι στην πράξη θα φανούν όλα :)

http://www.argiriou.org/videos.php?lang=el

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia ευχαριστούμε! Πολύ καλό! Ερώτηση: (ίσως κουτή) όταν το μωρό θηλάζει, υπάρχει περίπτωση να πνιγεί; Βλέποντας το βίντεο αναρωτήθηκα αυτό...

Μπραβο!

Πολυ ωραιο το βιντεο...και συγκινητικο...

Μακαρι να ημασταν ολες "γεννημενες" να ξερουμε να θηλασουμε αλλα μπα...

Ελπιζω το ιδιο το μωρακι μου να με καθοδηγησει...

Αμα βρεις και κατι αλλο Frapedia72 να το αναρτησεις...νομιζω οτι ενδιαφερει πολλες κοπελες - ειδικα επιτοκες!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

ευχαριστω κοριτσια! εμενα παντως μου ελυσε καπως την απορια γιατι κάποιες μανουλες έχουν πόνους στο στήθος κατα τη διαρκεια του θηλασμου.

Katrina δεν εχω πειρα βεβαια, αλλα δε νομιζω να πνιγεται...

To βίντεο βρίσκεται στην ιστοσελία του παιδιάτρου Ε. Αργυρίου που από το 2008 είναι και Πιστοποιημένος Σύμβουλος Θηλασμού (IBCLC)

βρίσκεται στην Καβάλα και οι πληροφορίες που βρίσκετε στο δικό του site είναι αξιόπιστες και πλήρεις!;)

Υπεροχο το video!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγω γιατι συγκινηθηκα αφου δεν ειμαι εγκυος και δεν "παλατζαρουν" οι ορμονες μου?????:blush: Anyway....

κατι που ηθελα να ρωτησω....μηπως γνωριζει καποια να μου απαντησει?

Εχω δει μαμαδες μου κρατανε το πανω μερος του στηθους την ωρα που πινει το μωρο....για να μπορει να παιρνει πιο ευκολα αναπνοη....Εδω ομως δεν ειδα κατι τετοιο.... Πως μπορεσε να το κανει χωρις να πιανει το στηθος της???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...