Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πήγα στην γιατρο

Recommended Posts

Πήγα στην γιατρό μου και είδε λεκιθικο σάκο με είπε να ξαναπάω στης 5 Απριλίου για να ακούσουμε καρδούλα θα ήθελα την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να είδαμε λεκιθικο σάκο και να μην ακούσουμε καρδούλα??? Θα ήθελα και τις δικές σας άποψης σε αυτό το θέμα έχω μια μικρή ανασφάλεια ενώ με είπε η γιατρός όλα καλά φοβάμαι μήπως δεν ακούσουμε καρδουλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 59 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Πήγα στην γιατρό μου και είδε λεκιθικο σάκο με είπε να ξαναπάω στης 5 Απριλίου για να ακούσουμε καρδούλα θα ήθελα την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να είδαμε λεκιθικο σάκο και να μην ακούσουμε καρδούλα??? Θα ήθελα και τις δικές σας άποψης σε αυτό το θέμα έχω μια μικρή ανασφάλεια ενώ με είπε η γιατρός όλα καλά φοβάμαι μήπως δεν ακούσουμε καρδουλα

Έτσι γίνεται στην αρχή. Μην ανησυχείς θα ακούσεις καρδούλα. Έχε υπομονή..... Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.... ❤️

Καλησπερα. Μια χαρα που είδατε το σακο, αυτο μονο φαίνεται στην αρχή. Τώρα για την ερώτηση που έκανες, εάν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις καρδιά, δυστυχώς χωρίς να σου μεταφέρω άγχος,  θα σου πω ναι. Αυτή είναι η παλινδρομη κυηση. Οταν εχει δει ο γιατρός υπερηχογραφικα , σακο , εμβρυο και αυτό μετα παλινδρομει. Δυστυχώς γίνονται κι αυτά και πολλες κοπέλες τα έχουμε περάσει 1  2 και αρκετές φορές. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάει καλά μια εγκυμοσυνη.οσο μπορούμε να είμαστε ήρεμες και να ακούμε τον γιατρό μας. Να σκέφτεσαι θετικά και μια χαρα θα πάνε τα πράγματα. Θα δεις και πως θα νιώσεις μόλις ακούσεις την καρδούλα!!!! Ευχομαι με το καλό...

Το έχω περάσει είδη μια φορά και φοβάμαι τώρα την πρώτη φορά όμως δεν είχα τίποτα μέσα στον σάκο τώρα φαίνεται ο λεκιθικος σάκος την πρώτη φορά δεν είχα κάποιο σημάδι εγκυμοσύνης ούτε πόνους ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες τώρα εχω

Αν είναι να παλινδρομήσει έχεις τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης κανονικά????

στις πριν 5 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Έτσι γίνεται στην αρχή. Μην ανησυχείς θα ακούσεις καρδούλα. Έχε υπομονή..... Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.... ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ είχα είδη μια αποβολή και τρομάζω στην ιδέα πως θα το πάθω παλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...