Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ναι κοριτσακι μου το ξερω. Ασε που πεντε μηνες με επαπειλουμενη κυηση προφανως εκτος δουλειας, δεν δικαιουμαι να παρω τιποτα. Μονο αν πρωτα ο Θεος γεννησω. Πολυ κακο καθεστως αλλα τελος παντων μη τα σκεφτομαι ας πανε ολα καλα τουλαχιστον. ☺️
@Naty_ ναι μέχρι κ τ προηγ μηνα ειχα απ ολα.
@marinamanoulitsa αστα να πάνε. Περναει ο καιρος. Τελευταία περιοδο ειχα το καλοκαιρι😂. Βεβαια την καταλαβα για τ καλα αυτη την εγκυμοσύνη αλλα οκ. Λιγο εμεινε, να πανε ολα καλα και να μπούμε σε άλλους ρυθμούς αφου έρθει τ μωρο.
Κατάλαβα! Ίδια κατάσταση!😂 Της το πρότεινα κι εγώ να πάει στο δωμάτιο της, αλλά θέλει κουκέτα μονόκερο για να κοιμάται με την μπεμπα😂😂😂
Πήρα κι εγώ τον παιδίατρο, θα ρθει Παρασκευή να την δει. Μου είπε να την ζυγισω ως τότε να δω μην τυχόν και χάνει, γιατί του έλεγα ότι κοιμάται πολυ, κι έχει πάρει 300γραμ από την Παρασκευή που βγήκαμε. Βέβαια μου φαίνεται πολύ υπερβολικό, σίγουρα υπάρχει απόκλιση.
Καλησπέρα σε όλες γλυκά μου κορίτσια, όπως φαίνεται δε θα μου χρειαστούν οι ενέσεις για την 2η εξωσωματική αλλά κ να χρειαστούν εν τέλη θα έχουν λήξει μέχρι να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω γιατί διανύω την 6η εβδομάδα εγκυμοσύνης από φυσιολογική σύλληψη...😯 Θα ήθελα να τις χαρίσω σε όποια κοπέλα έχει ανάγκη με μεγάλη μου χαρά!!!! Τις μισές τις έδωσα ήδη και έχουν μείνει 1500 μονάδες meriofert 150 με λήξη 07/2025. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω κάποιο κορίτσι. Θα χαρώ πολύ!!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.