Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Φιλενάδα μαζί είμαστε!!!14η ημέρα και εγώ είμαι σήμερα!!!!έχω αρκετά πονάκια...σήμερα πιο ισχυρά άρα σήμερα θα γίνει η ωορρηξία...εγώ πλέον δεν αγοράζω τεστακια γιατί έχω σε κάθε κύκλο έντονα συμπτώματα ωορρηξίας οπότε λέω τζάμπα τα αγοράζω!!!
Άντε άντε καλή μας επιτυχία 🙏🙏🙏🙏 σε δύο εβδομάδες να δούμε θετικά τεστ με την βοήθεια της Παναγίας 🙏 έτσι Πάσχα έμεινα έγκυος στον μικρό μου γιο! μακάρι να γίει έτσι και τώρα!
Καλησπέρα κορίτσια μου... Και ναι λοιπόν... Έσκασε και το 6ο δόντι μας!!!
Και κάτι να γελάσετε!!! Έκανε το υπνάκι της η μπουμπού και όταν ξύπνησε είχε κάνει κακά. Πάω να την αλλάξω, ανοίγω την πάνα και τα βλέπω κόκκινα!!! Τρελάθηκα!!! Μετά από 5 δευτερόλεπτα θυμήθηκα ότι εχθές έφαγε παντζάρι!!!🤣🤣🤣🤣🤣
Όχι απαραίτητα μην ξεχνάς κ το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης..
Καλά είμαι, Δευτέρα ναι κ δεν κρατιέμαι με τίποτα… Έτοιμη είμαι να πάω στα επείγοντα για να δω κ να ηρεμήσω… Άσε το θέατρο του παραλόγου εδώ
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.