Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Ετοιμαζόμαστε να αγοράσουμε καρέκλα φαγητού. Είμαστε ανάμεσα σε δυο μάρκες,τη joie και τη cangaroo. 
αυτο που ηθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κάποια είναι για τα υφάσματα στα καρεκλάκια. Το ένα γράφει υφασμάτινο και το άλλο οικολογική δερμάτινη. Οκ..την οικολογική δερμάτινη το καταλαβαινω,το υφασμάτινο είναι οντως ύφασμα τύπου αδιάβροχο-αλεκιαστο;;Ξέρει κάποια να με βοηθήσει;Είναι κλειστά κ τα καταστήματα κ δε μπορουμε να τα δούμε από κοντά. 
Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Vassilikii είπε:

Καλησπέρα,

Ετοιμαζόμαστε να αγοράσουμε καρέκλα φαγητού. Είμαστε ανάμεσα σε δυο μάρκες,τη joie και τη cangaroo. 
αυτο που ηθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κάποια είναι για τα υφάσματα στα καρεκλάκια. Το ένα γράφει υφασμάτινο και το άλλο οικολογική δερμάτινη. Οκ..την οικολογική δερμάτινη το καταλαβαινω,το υφασμάτινο είναι οντως ύφασμα τύπου αδιάβροχο-αλεκιαστο;;Ξέρει κάποια να με βοηθήσει;Είναι κλειστά κ τα καταστήματα κ δε μπορουμε να τα δούμε από κοντά. 

Κορίτσι εγώ πήρα της peg perego με pvc δέρμα. Είναι σαν επικάλυψη πλαστικού. Μας κόστισε περίπου στα 130€, αλλά καθαρίζεται εύκολα χωρίς να απορροφάει τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσι εγώ πήρα της peg perego με pvc δέρμα. Είναι σαν επικάλυψη πλαστικού. Μας κόστισε περίπου στα 130€, αλλά καθαρίζεται εύκολα χωρίς να απορροφάει τίποτα. 

Τα κοιτάξαμε, έγραφαν δερμάτινη, αλλα είδαμε πολλα σχόλια για τα ροδάκια του κ τα αποκλείσαμε. 
Σ ευχαριστω πολύ!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Vassilikii είπε:

Καλησπέρα,

Καλησπερα!!Συμπτωματιακ εχω της joie,εχουμε βολευτει απιστευτα και δεν λερωνει με τιποτα το υφασμα!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα!!Συμπτωματιακ εχω της joie,εχουμε βολευτει απιστευτα και δεν λερωνει με τιποτα το υφασμα!!

Σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Το ύφασμα του είναι σαν πλαστικό;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...