Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτο παιδί πολλές ερωτησεις

Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος και θέλω την βοήθεια σας...

Εχω πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν όταν ξαπλώσω είμαι ένταξη το είχατε και εσείς????
Λενε ότι αν δεις αίμα είναι της εμφύτευσης εγώ που δεν είδα είναι φυσιολογικό??? Πρέπει να δεις αίμα εμφύτευσης για να ολοκληρωθεί η εμφύτευση???

Εσεις είχατε???
Την Τετάρτη θα πάω στην Γιατρο μου αλλά το μυαλό πάει παντού είχα μια αποβολή ποιο παλιά για αυτό και τρομάζω λίγο.

Η γιατρός με είπε ξεκούραση εσείς τι σημάδια είχατε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

Μια εγκυμοσύνη πέρασα εγω αλλα απ ότι θυμαμαι μου είχε πει ο Γυναικολογος μου ότι είναι φυσιολογικά αυτά τα πονάκια. Ξεκουρασου κ την Τετάρτη που θα πας στη γιατρό θα είναι ολα οκ. 
Αιμα εμφύτευσης που λες δεν είχα. Μια φορά μονάχα ειδα λίγο καφετί στις αρχές Κ μου είχε πει ο γιατρός μου ότι είχα μια μικρή αποκόλληση αλλα ξανά κολλησε κ ολα ήταν καλα.Επισης μου είχε πει ότι το καφετί αιματακι να μη με ανησυχεί. Το κοκκινο,το φρέσκο να με απασχολήσει αν δω. Έτυχε να δω μια φορά αλλα ήταν ορμονικό τελικά. Μην αγχωνεσαι κ ολα θα πάνε καλα.  

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Πήρα τηλ την γιατρο μου και μου είπε να πάρω utrogestan μέχρι την Τετάρτη και θα δούμε τι θα μου πει και τι θα δει στον υπεριχο

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα στην 5 βδομάδα τη βλέπουμε φαίνεται κάτι????

στις πριν 4 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος και θέλω την βοήθεια σας...

Εχω πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν όταν ξαπλώσω είμαι ένταξη το είχατε και εσείς????
Λενε ότι αν δεις αίμα είναι της εμφύτευσης εγώ που δεν είδα είναι φυσιολογικό??? Πρέπει να δεις αίμα εμφύτευσης για να ολοκληρωθεί η εμφύτευση???

Εσεις είχατε???
Την Τετάρτη θα πάω στην Γιατρο μου αλλά το μυαλό πάει παντού είχα μια αποβολή ποιο παλιά για αυτό και τρομάζω λίγο.

Η γιατρός με είπε ξεκούραση εσείς τι σημάδια είχατε???

Κορίτσι μόνο το 30% περίπου των γυναικών βλέπει το αίμα εμφύτευσης. Ούτε εγώ το είδα στην εγκυμοσύνη μου. Τα πονάκια είναι επίσης φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει η μήτρα σου. Νομίζω πως το να μη σηκώνεις βάρη, μην σκύβεις κ να μην τεντώνεσαι είναι αρκετά για αρχή. Το άγχος της πρώτης εγκυμοσύνης είναι απόλυτα φυσιολογικό.

στις Just now, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσι μόνο το 30% περίπου των γυναικών βλέπει το αίμα εμφύτευσης. Ούτε εγώ το είδα στην εγκυμοσύνη μου. Τα πονάκια είναι επίσης φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει η μήτρα σου. Νομίζω πως το να μη σηκώνεις βάρη, μην σκύβεις κ να μην τεντώνεσαι είναι αρκετά για αρχή. Το άγχος της πρώτης εγκυμοσύνης είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δεν κάνει να τεντώνεσαι αυτό δεν το ήξερα δηλαδή για 9 μήνες δεν κάνει να τεντώνεσαι είναι κακό για την κύηση???

Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο σου

Ξερεις στην 5η βδομάδα τι φαίνεται στον υπέρηχο???

Τι να περιμενω δηλαδη

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Καλησπέρα και μην ανχωνεσαι εύχομαι ολόψυχα αυτή την φορά να σου πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Τα πονακια περιόδου είναι απολύτως φυσιολογικά και έτσι όπως λες περνάνε όταν ξαπλώσεις,  αλλά ξεκίνα μαγνησιο και θα σου φύγουν. 

Αίμα εμφύτευσης δεν είδα στην πρώτη εγκυμοσύνη είδα στη δεύτερη και μη φανταστείς κάτι τρομερό μια σταγόνα στο εσώρουχο. Απ εδώ και προς προσέχεις αν δεις καφέ ή αίμα μην τρομάξεις απλά μιλάς με γιατρό Μήπως είναι καμία αποκόλληση και ξεκούραση χαπακια και όλα καλά! Δεν στο εύχομαι εννοείτε απλά επειδή τυχαίνει στο αναφέρω,  εγώ όταν το έπαθα έπεσα να πεθάνω και το παθαίνουν πολλές κοπέλες τσάπα η ταραχή. 

Γενικά δεν έχεις σημάδια στην αρχή οπότε μην ανχωνεσαι απλά δω σε πολύ ενέργεια στο σπορακι σου να πιαστεί και να είναι γερό,  ξεκίνησε φολικο οξύ Επίσης και αν έχεις αναιμία σίδηρο  

στις πριν 1 λεπτό, ο/η manoula84 είπε:

Καλησπέρα και μην ανχωνεσαι εύχομαι ολόψυχα αυτή την φορά να σου πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Τα πονακια περιόδου είναι απολύτως φυσιολογικά και έτσι όπως λες περνάνε όταν ξαπλώσεις,  αλλά ξεκίνα μαγνησιο και θα σου φύγουν. 

Αίμα εμφύτευσης δεν είδα στην πρώτη εγκυμοσύνη είδα στη δεύτερη και μη φανταστείς κάτι τρομερό μια σταγόνα στο εσώρουχο. Απ εδώ και προς προσέχεις αν δεις καφέ ή αίμα μην τρομάξεις απλά μιλάς με γιατρό Μήπως είναι καμία αποκόλληση και ξεκούραση χαπακια και όλα καλά! Δεν στο εύχομαι εννοείτε απλά επειδή τυχαίνει στο αναφέρω,  εγώ όταν το έπαθα έπεσα να πεθάνω και το παθαίνουν πολλές κοπέλες τσάπα η ταραχή. 

Γενικά δεν έχεις σημάδια στην αρχή οπότε μην ανχωνεσαι απλά δω σε πολύ ενέργεια στο σπορακι σου να πιαστεί και να είναι γερό,  ξεκίνησε φολικο οξύ Επίσης και αν έχεις αναιμία σίδηρο  

Έχω και στίγμα μεσογειακής ανεμίας η γιατρός με είπε όχι ακόμα δεν χρειάζεται περνώ φολικό οξύ από πριν μείνω εγκυος με είπε η γιατρός μου και μου έδωσε προγεστερόνη

Την Τετάρτη που θα πάω θα δω αν μου πει για σίδηρο αλλιώς θα την ρωτήσω εγω

Να σε ρωτήσω την 5η βδομάδα τι βλέπουμε στον υπέρηχο??

στις πριν 1 ώρα, ο/η 1994Μαρια είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Πήρα τηλ την γιατρο μου και μου είπε να πάρω utrogestan μέχρι την Τετάρτη και θα δούμε τι θα μου πει και τι θα δει στον υπεριχο

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα στην 5 βδομάδα τη βλέπουμε φαίνεται κάτι????

Κάτι μου είχε δώσει κ μένα ο γιατρός όταν του ειπα ότι είναι θετικό ,το εμαθα πολύ νωρίς βλέπεις, στη δεύτερη βδομάδα σχεδόν προς τριτη. Δε θυμαμαι τι έπαιρνα. Σιγουρα οιστρογόνα αλλα κ κάτι άλλο για να βοηθήσει το έμβρυο. 
στην 5η βδομάδα μη φανταστείς ότι θα δεις μωρό κανονικό!!εμεις όταν είχαμε πάει ήμουν στην 4η βδομάδα κ αυτο που είδαμε ήταν μια μικρή κουκκίδα!!!Το λέγαμε pixelακι μετά με τον άντρα μου!!😁Σίδηρο κ ασβεστιο πηρα μετά τον δευτερο μήνα. 

Για τα παντα να ρωτάς το γυναικολόγο σου. Ότι σου πει εκεινος να κανεις. Εκεινος ξέρει κ για τι φάρμακα πρέπει να πάρεις κ ποτε να τα παρεις. Επισης αν έχεις θυρεοειδή,επειδή είχα εγω κ πριν την εγκυμοσύνη, θα πρέπει να σε παρακολουθεί κ ο ενδοκρινολογος σου. Είναι επισης σημαντικό και αυτο. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Vassilikii είπε:

Για τα παντα να ρωτάς το γυναικολόγο σου. Ότι σου πει εκεινος να κανεις. Εκεινος ξέρει κ για τι φάρμακα πρέπει να πάρεις κ ποτε να τα παρεις. Επισης αν έχεις θυρεοειδή,επειδή είχα εγω κ πριν την εγκυμοσύνη, θα πρέπει να σε παρακολουθεί κ ο ενδοκρινολογος σου. Είναι επισης σημαντικό και αυτο. 

Δεν έχω θυρεοειδή τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν ξέρω αν βγάλω στην εγκυμοσύνη 

Και εγώ λογικά δεν θα δω τίποτα γιατί 5η βδομάδα μου βγαίνει από την τελευταία περίοδο σίγουρα θα έχει μια με δυο βδομαδες διαφορά στον υπέρηχο

Εγω το ήξερα πολύ πριν ότι έχω το στίγμα όποτε της το ανάφερα πριν μείνω έγκυος τώρα θα δω τι θα μου πει την Τετάρτη ίσως μου δώσει και εμένα από τον δεύτερο μήνα και μετά παντός όταν την είπα ότι είχα θετικό τεστ και την ρώτησα αν πρέπει να πάρω κάτι για το στίγμα μου είπε όχι ακόμα μάλλον περιμένει να ακούσουμε καρδούλα πρώτα και μετά να μου δωσει

Συγνωμη θα τρελαθω τωρα σου ειπε να μην παρεις φολικο??? Ρε κοριτσια τι λετε οι υπολοιπες?

Ειναι ιατρικο προτοκολλο το φολικο το ξεκινας οσο πιο νωρισ γινεται για να μην εχει προβληματα το εμβρυο εγω στη θεση σου θα επερνα απο μονη μου ειδικα με στιγμα μεσογγειακης, και σιδηρο επρεπε να εχεις ηδη αρχισει , αν εχεις στιγμα θα εχεις προβλημα, ποσο αιματοκριτη εχεις στην τελευταια εξεταση? 

Όχι λάθος το έγραψα εγώ φιλικό οξύ περνώ πριν μείνω εγκυος όχι με είπε για το αν είναι να πάρω κάτι για το στίγμα την Τετάρτη που θα πάω να με δει πρώτη φορά θα το συζητήσουμε από κοντά αιματοκρίτης πριν από ένα μήνα ήταν 39,7

στις πριν 2 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Συγνωμη θα τρελαθω τωρα σου ειπε να μην παρεις φολικο??? Ρε κοριτσια τι λετε οι υπολοιπες?

Ειναι ιατρικο προτοκολλο το φολικο το ξεκινας οσο πιο νωρισ γινεται για να μην εχει προβληματα το εμβρυο εγω στη θεση σου θα επερνα απο μονη μου ειδικα με στιγμα μεσογγειακης, και σιδηρο επρεπε να εχεις ηδη αρχισει , αν εχεις στιγμα θα εχεις προβλημα, ποσο αιματοκριτη εχεις στην τελευταια εξεταση? 

Πολυ σωστη..Κι εμενα γυναικολογος μου ειπε να το ξεκινησω ακομα και πριν μεινω εγκυος!Απιστευτο μου φαινεται κι εμενα αυτο...

Ξέρεις ποτέ περίπου θα σταματήσουν αυτά τα πονάκια???
Με αγχώνουν φοβάμαι πως θα το χάσω πάλι όπως την πρώτη φορά μόνο που την πρώτη φορά δεν είχα καθόλου αυτά τα πονακια 

στις πριν 9 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Ξέρεις ποτέ περίπου θα σταματήσουν αυτά τα πονάκια???
Με αγχώνουν φοβάμαι πως θα το χάσω πάλι όπως την πρώτη φορά μόνο που την πρώτη φορά δεν είχα καθόλου αυτά τα πονακια 

Κοπέλα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια!!! Αν κρίνω από το 1994 είμαστε κ συνομηλικες! Καλέ τι άγχος είναι αυτό?????? ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕ! Όλα θα πάνε τέλεια! Εγώ διανύω τη 2η εγκυμοσυνη μου κ μεσα σε αυτό το διάστημα έχω βγάλει ένα συμπέρασμα! Πρέπει να γίνουμε αναίσθητες! Δεν θα σταματήσει ποτέ το άγχος μας για τα παιδάκια μας! Εγώ κ στην 1η και σε αυτή την εγκυμοσυνη μου γύρω στην 5η εβδομάδα είδαμε παχύ ενδομητριο ούτε καν σάκο. Στην 6η είδαμε σάκο και 7η ακούσαμε καρδούλα. Βέβαια εγώ είχα και στις 2 καθυστερημένη σύλληψη. Γνώμη μου να συνεχίσεις εννοείται φολικο οξύ και να ξεκινήσεις σίδηρο χθες! Σου εύχομαι όλα τα καλά του Θεούλη !!!

Ρε κορίτσια μου λέτε όλες να ξεκινήσω το ένα να ξεκινήσω το άλλο εσείς έτσι από μόνες σας τα ξεκινούσατε αυτά ρωτάω ήρεμα γιατί μου φαίνεται πολύ παραξενω εγώ αύριο θα πάω στην γιατρο μου και θα τα συζητήσουμε όλα από κοντά δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν θα μου το πει η γιατρός μου για να είναι γιατρός κάτι παραπάνω θα ξερει

Εσυ είχες πονάκια της πρώτες μέρες και στις δυο εγκυμοσύνες???

Να σου ζήσουν και με το καλο να έρθει και το άλλο σου το νινί ☺️☺️☺️

στις πριν 5 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Ρε κορίτσια μου λέτε όλες να ξεκινήσω το ένα να ξεκινήσω το άλλο εσείς έτσι από μόνες σας τα ξεκινούσατε αυτά ρωτάω ήρεμα γιατί μου φαίνεται πολύ παραξενω εγώ αύριο θα πάω στην γιατρο μου και θα τα συζητήσουμε όλα από κοντά δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν θα μου το πει η γιατρός μου για να είναι γιατρός κάτι παραπάνω θα ξερει

Εσυ είχες πονάκια της πρώτες μέρες και στις δυο εγκυμοσύνες???

Να σου ζήσουν και με το καλο να έρθει και το άλλο σου το νινί ☺️☺️☺️

Εγω παντα ότι μου έλεγε ο γιατρός μου εκανα.Να φανταστείς ο αιματοκρίτης μου ήταν παντα στο κατώτερο όριο...δεν έπαιρνα σίδηρο από πριν ουτε πηρα από μόνη μου..τον ξεκινησα όταν μου το είπε ο Γυναικολογος. Κ γενικά εκανα αυτά που μου έλεγε ο γιατρός. Τπτ από μόνη μου!Μεχρι κ για ντεπόν τον είχα πάρει τηλ να τον ρωτήσω αν μπορώ κ μόνο που δε γέλαγε ο άνθρωπος!

Αυτό και εγώ κάνω και θα κάνω δεν το βρίσκω σωστό να περνώ από μόνη μου ότι χάπι νομίζω πως είναι σωστό και για εμένα μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν μου έδωσε σίδηρο γιατί έχω το στίγμα και η μαμά μου πριν 11 χρόνια που έκανε την αδερφή μου την είχε δώσει που έχει και αυτή το στίγμα αλλά εφόσον η γιατρός μου με είπε όχι ακόμα δεν θα το πάρω από μόνη μου την τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις (πριν ένα μήνα) ο αιματοκρίτης μου ήταν 39,7 ίσως για αυτό να μην με έδωσε γιατί είμαι μέσα στα όρια

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα εσένα τα πονακια αυτά ποτέ σταμάτησαν???

Εγω τώρα που είμαι όλη μέρα ξάπλα και δεν κάνω τίποτα μπορεί 2 με 3 φορές την ημέρα να τα καταλάβω δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικό και τι όχι και ακόμα δεν το είπαμε πουθενά ότι είμαι εγκυος για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνει τίποτα όποτε δεν μπορώ να ρωτήσω τίποτα σε κανέναν άμα μπορείς να με βοηθήσεις εσυ με την εμπειρία σου

στις πριν 2 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Αυτό και εγώ κάνω και θα κάνω δεν το βρίσκω σωστό να περνώ από μόνη μου ότι χάπι νομίζω πως είναι σωστό και για εμένα μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν μου έδωσε σίδηρο γιατί έχω το στίγμα και η μαμά μου πριν 11 χρόνια που έκανε την αδερφή μου την είχε δώσει που έχει και αυτή το στίγμα αλλά εφόσον η γιατρός μου με είπε όχι ακόμα δεν θα το πάρω από μόνη μου την τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις (πριν ένα μήνα) ο αιματοκρίτης μου ήταν 39,7 ίσως για αυτό να μην με έδωσε γιατί είμαι μέσα στα όρια

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα εσένα τα πονακια αυτά ποτέ σταμάτησαν???

Εγω τώρα που είμαι όλη μέρα ξάπλα και δεν κάνω τίποτα μπορεί 2 με 3 φορές την ημέρα να τα καταλάβω δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικό και τι όχι και ακόμα δεν το είπαμε πουθενά ότι είμαι εγκυος για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνει τίποτα όποτε δεν μπορώ να ρωτήσω τίποτα σε κανέναν άμα μπορείς να με βοηθήσεις εσυ με την εμπειρία σου

Δεν είχα πονάκια εγω. Απ αυτα που μου είχε πει ο Γυναικολογος περνανε. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις αύριο τη γυναικολόγο σου. Εγω κάθε φορά πριν το ραντεβού στο γυναικολόγο που ήταν να παω κάθε φορά έγραφα στο κινητό τι ερωτήσεις κ απορίες είχαμε με τον άντρα μου ουτως ώστε να είμαι σίγουρη ότι δε θα ξεχάσω τπτ. Στο συνιστώ!επισης υπάρχουν κ βιβλία που μπορείς να διαβάσεις για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Εμενα μου είχαν δωσει το:τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος, και :το βιβλίο της εγκυμοσύνης μέρα με τη μέρα. 
δεν τα διάβασα ολόκληρα απλα ότι με ενδιέφερε. 

Και εγώ σκέφτομαι να πάρω κανένα βιβλίο για την εγκυμοσύνη αλλά δεν ήξερα ποιο να πάρω

Θα δούμε αύριο τι θα μου πει η γιατρός μου και θα παραγγείλω κανένα βιβλίο και εγώ αν είναι θα τα πάρω και τα δυο που με ειπες

Αυτο με τις ερωτήσεις μου φαίνεται πολύ ωραιο θα το κάνω και εγώ

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλα

στις πριν 51 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Και εγώ σκέφτομαι να πάρω κανένα βιβλίο για την εγκυμοσύνη αλλά δεν ήξερα ποιο να πάρω

Θα δούμε αύριο τι θα μου πει η γιατρός μου και θα παραγγείλω κανένα βιβλίο και εγώ αν είναι θα τα πάρω και τα δυο που με ειπες

Αυτο με τις ερωτήσεις μου φαίνεται πολύ ωραιο θα το κάνω και εγώ

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλα

Χαίρομαι που βοήθησα,να είσαι καλα!🙂

Δε χρειάζεται να τα πάρεις κ τα δυο...μη σπαταλάς χρήματα,θα σου χρειαστούν!Εγω πιο πολύ διάβασα το τι να περιμένεις όταν μείνεις έγκυος. Το άλλο απλα κοίταζα κάθε φορά που άλλαζα βδομάδα τι γίνεται στο έμβρυο επειδή είχε πιο λεπτομέρειες. Τα βρίσκεις κ στο Ίντερνετ αυτά. 

Ευχομαι να πάνε ολα καλα αυτή τη φορά κ να είστε κ οι δυο υγιείς!

στις πριν 1 ώρα, ο/η 1994Μαρια είπε:

Εσυ έμεινες ποιο ευχαριστημένη από αυτό το βιβλίο?

Ναι αρκετα θα έλεγα.  Η κοπέλα που μου το δάνεισε μου είπε ότι της το είχε συστήσει ο γυναικολογος της. 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά και εσυ και το παιδάκι σου θα το πάρω όπως διποτε καλο σου βραδυ

στις πριν 6 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά και εσυ και το παιδάκι σου θα το πάρω όπως διποτε καλο σου βραδυ

Τίποτα!!!να είσαι χαλαρή κ να μη σκέφτεσαι το κακό!ολα καλα θα πάνε. 😉Καλο βράδυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...