Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζητούνται φάρμακα γοναδοτροπίνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ζητώ εκ μέρους φίλης μου φάρμακα ανασυνδιασμένης γοναδοτροπίνης FSH ή ανθρώπινης γοναδοτροπίνης FSH (π.χ. Puregon, Altermon, Bemfola, Gonal, Bravelle) για τη θεραπεία γοναδοτροπινών του συζύγου της που πάσχει από αζωοσπερμία. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να τα προσφέρει, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να τη φέρω σε επαφή με το ζευγάρι. Ευχαριστώ. 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 12/3/2021 at 11:21 ΜΜ, ο/η troia είπε:

Ζητώ εκ μέρους φίλης μου φάρμακα ανασυνδιασμένης γοναδοτροπίνης FSH ή ανθρώπινης γοναδοτροπίνης FSH (π.χ. Puregon, Altermon, Bemfola, Gonal, Bravelle) για τη θεραπεία γοναδοτροπινών του συζύγου της που πάσχει από αζωοσπερμία. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να τα προσφέρει, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να τη φέρω σε επαφή με το ζευγάρι. Ευχαριστώ. 

Καλημέρα! Έχει καλυφθεί το ζευγάρι;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η KAT2 είπε:

Καλημέρα! Έχει καλυφθεί το ζευγάρι;

Όχι, όπως είπε κι η Νεφέλη. Μπορείς να μιλήσεις απευθείας με την @Kiddo, αυτή είναι η κοπέλα που χρειάζεται τα φάρμακα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Για κάποιο λόγο δεν εγκρίνουν ανάρτηση μου στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν ξέρω γιατί! Όσες φορές και αν είχα προσπαθήσει να γράψω..

@Nefeliap μου! 💖  @troia γλυκιά μου!! 💞💞 Τι θα έκανα χωρίς εσάς κορίτσια μου;!!

Εγγράφηκα και εγώ η ίδια για να ψάχνω όπου μπορώ.. πρόκειται για τη θεραπεία γοναδοτροπινών του συζύγου μου.. έχει αζωοσπερμία και προσπαθούμε να βρούμε σπερματοζωάρια.. δυστυχώς είναι πολλοί οι μήνες θεραπείας και πολλές οι απαιτούμενες μονάδες.. όπως και να έχει παλεύουμε και ελπίζουμε και εμείς ότι θα τα καταφέρουμε όπως όλα τα ζευγάρια! Όποια βοήθεια δεκτή..! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα!! Για κάποιο λόγο δεν εγκρίνουν ανάρτηση μου στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν ξέρω γιατί! Όσες φορές και αν είχα προσπαθήσει να γράψω..

@Nefeliap μου! 💖  @troia γλυκιά μου!! 💞💞 Τι θα έκανα χωρίς εσάς κορίτσια μου;!!

Εγγράφηκα και εγώ η ίδια για να ψάχνω όπου μπορώ.. πρόκειται για τη θεραπεία γοναδοτροπινών του συζύγου μου.. έχει αζωοσπερμία και προσπαθούμε να βρούμε σπερματοζωάρια.. δυστυχώς είναι πολλοί οι μήνες θεραπείας και πολλές οι απαιτούμενες μονάδες.. όπως και να έχει παλεύουμε και ελπίζουμε και εμείς ότι θα τα καταφέρουμε όπως όλα τα ζευγάρια! Όποια βοήθεια δεκτή..! 

@Kiddoγια κάποιο λόγο δε μπορώ να στείλω μήνυμα. Αν θες στείλε μου να μιλήσουμε

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η KAT2 είπε:

Είσαι καινούργιο μέλος και για αυτό όπως και εγώ δεν μπορώ να στείλω ακόμα.. θα βρώ τρόπο να έρθουμε σε προσωπική επικοινωνία όμως! 🤗😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η KAT2 είπε:

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα με το κινητό της @Kiddo για να επικοινωνήσεις μαζί της. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...